Α,ενταξει συμφωνουμε ολοι λοιπον οτι το ασημοκαπακο βγαζει γυρω στα 145 αλογα.Ενταξει τοτε γιατι τοσο καιρο εγω αλλα ειχα καταλαβει περι δυναμης και των 2 μοτερ!!Τωρα αν καποιου το 'ασημοκαπακο' βγαζει 200 αλογα ειναι αλλουνου παπα ευαγγελιο,αλλα στη συγκεκριμενη θεματικη ιδιοτητα να λεμε την πραγματικη διαφορα των 2 μοτερ,ετσι και για να βοηθησουμε ορισμενα παιδια που θελουν να επιλεξουν.
Και φιλε Πανο,δεν καταλαβα τι εννοεις αλλα αν εννοεις οτι και στα ξενα site το ασημοκαπακο εμφανιζεται σε αυτην την ιπποδυναμη εχεις απολυτο δικιο.Εχω βρει δεκαδες site μεσω google οπου αναφερονται τα παραπανω και αλλα πολλα καθως και οτι η δυναμη του μαυροκαπακου,ποτε βγαζει και ποτε οχι τα 165 αλογα που υποσχεται.Κυμαινεται απο 155-165, με μεσο ορο περιπου τα 159-162 αλογα αλλα τετοιες αποκλισεις ειναι φυσιολογικες μιας και απεχουν γυρω στο 2% απο την ονομαστικη ιπποδυναμη.Αλλες ειναι οι παραξενες αποκλισεις για αυτο και το τονιζω για να μαθουν τα παιδια που ενδιαφερονται τι πραγματικα ψωνιζουν!!
Και αν τοσο καιρο ειχα καταλαβει λαθος οτι εις γνωσην σας πηρατε ασημοκαπακο με 145 και οχι 160 αλογα σας ζητω συγνωμη!Παντως εγω οταν 'ψωνιζα' κανενας Μπαρμπαρης δεν μου ειπε οτι το ασημοκαπακο βγαζει 145,παρα μονο απο πολυ καιρο και αφου ειχα βαλει μαυρο και το ειχα ακριβοπληρωσει αρχισε τα πρωτα υπονοουμενα.Στην αρχη μου πασαριζε ενα ασημοκαπακο αλλα απο 'τυχη' δεν το εκλεισα μιας και ειχε γυρω στα 75000 χλμ και ηθελα οσο το δυνατον καινουργιο.
Και για αυτο ποσταρα τωρα αν το καταλαβατε να ξερουμε οτι με 700 ευρω αγοραζεις 'ασημι΄και οχι 'μαυρο οχι μονο γιατι ειναι πιο παλιο αλλα και πιο 'αισιοδοξο'.Τωρα οσοι το ξερατε καλο δικο σας,δεν μιλαω για εσας μιλαω για τους αλλους.Τωρα αν δεν υπαρχουν τετοιοι....Παντως εγω οταν 'τροπετοποιηθηκα' δεν το ηξερα,συγχωρεστε με!
|