Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από liquidCTS";p="
Το αυτοκίνητο αυτό όσο ανήγει πάει και καλύτερα... Ο astakos ξέρει :P
|
Σίγουρα ξέρει ο astakos!! :P
Αφού όπως λες έμαθες το αμάξι σου και κάνεις και καλές αλλαγές μάθε τώρα και λίγη...
ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ!!! Είναι ανοίγει...κι όχι ανήγει!!
Χα χα χα!! :P
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Ultramar";p="
Γιάννη μισό λεπτό γιατί χάσαμε τη μπάλα... Υπάρχουν 1.8Τ νορμάλ, υπάρχουν ψιλοφτιαγμένα και υπάρχουν και καννίβαλοι (βλ. μαύρο S3 MTM). Εαν πατάμε τα ψιλοφτιαγμένα είμαστε μια χαρά γιατί 'ψιλοφτιάξιμο' στο 1.8Τ σημαίνει +30Ps τουλάχιστον...
|
Καμία μπάλα δεν χάσαμε!! Όταν λέμε Α3 1.8Τ εννοούμε τα 150άρια. Αλλιώς λέμε S3!! Και μην μου πεις ότι με το Α3 1.8Τ λέμε και τα 180άρια γιατί στην Ελλάδα πουλήθηκαν απελπιστικά λίγα! Και εννοείται ότι μιλάμε για μαμά μοτέρ μιας και το δικό σου μαμά είναι!! :P
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από s.nikolopoulos";p="
Οι ζάντες απο κράμα δεν στραβώνουν τόσο ευκολα οσο οι αλουμινένιες αλλά σπάνε πόλύ πιο εύκολα. Εδώ που ζούμε είναι απαγορευτικό να φοράς 17' ζάντες με 40 λάστιχο,και να έχεις ανάρτηση τύπου KW.
|
Θα συμφωνήσω 100% φίλε μου στο θέμα 17άρας και 40άρι προφίλ αλλά θα διαφωνήσω ριζικότατα στο θέμα "αναρτήσεις τύπου KW". Θεωρώ ότι μία ρυθμιζόμενη ανάρτηση τύπου KW σου προσφέρει πολλά παραπάνω από την εργοστασιακή χωρίς να θυσιάζεις σχεδόν τίποτα. Γι αυτό εξάλλου είναι ρυθμιζόμενη...την θες βούτυρο την κάνεις...την θες τραπέζι πάλι την κάνεις. Αλλά βέβαια και στην πιο μαλακή της ρύθμιση η KW είναι κλάσεις ανώτερη από την stock και από άνεση και κοπανήματα είσαι μια χαρά.
Δεν ξέρω όταν έβαλες την KW αν είχες ήδη αλλάξει ζάντες και φορούσες 17άρες. Αν όντως είναι έτσι τότε είναι λογικό να πιστεύεις ότι είναι απαγορευτική μία τέτοιου τύπου ανάρτηση μιας και τα "ντάπα-ντούπα" πολλαπλασιάζονται με απίστευτους ρυθμούς.
Τώρα για την μπάρα θόλου που θες να παραγγείλεις...πιστεύω ότι είναι πολύ καλύτερα να πάρεις της TTE ή κάποιας άλλης εννιαίας αλουμινένιας. Αυτό το αμορτισέρ που έχει η facelifted εμένα προσωπικά δεν μου αρέσει καθόλου και πιστεύω ότι είναι μία ακόμα αποτυχημένη προσπάθεια της toyota να παντρέψει το οικογενειακό στυλ (άνεση, μείωση κραδασμών, κλπ) με το σπορτιφ (ακαμψία, χαμήλωμα, σκληρότητα, κλπ).
Θεωρώ ότι μία μπάρα θόλων δεν μπορεί να έχει αμορτισεράκι για να ψιλο-επιτρέπει την κίνηση στους θόλους. Άλλωστε η έννοια της θολόμπαρας είναι ακριβώς το αντίθετο. Ομοιογένεια στην κίνηση των θόλων και ακαμψία στο μποστινό τμήμα είτε κατά την διάρκεια του στριψίματος, είτε κατά το φρενάρισμα.
Αλλά και πάλι αυτή είναι η προσωπική μου άποψη!
Θα ήθελα να μπορούσες να ενημερώσεις λίγο για το θέμα των φρένων. Με ενδιαφέρει πάρα πολύ (βέβαια όχι για τώρα...έχω ακόμα έξοδα για το μοτέρ!
). Απλά αν μπορούσες να πεις τελικά τι πράγματα έβαλες από την AP (δαγκάνες, τακάκια, δίσκους, σωληνάκια, hub) και ποιές οι εντυπώσεις σου. Βέβαια το ποσό που αναφέρεις (2650
) το βρίσκω αρκετά μεγάλο αλλά αν είναι να κάνουν δουλειά...κομμάτια να γίνει!