Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA T-SPORT

TOYOTA COROLLA T-SPORT 2002>

Κλειστό Θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Re: TS FORUM 2
Παλιά 20-01-05, 14:17
Thrylos7 Offline:
Μικρό Μέλος

Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 252
Thrylos7 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Το ξερω παιδια οτι φταιει το στησιμο. Αλλα δεν ειμαι διατεθημενος να προβω σε after-market αλλαγες. Αλλωστε απολαμβανω και την ανεση του, και απο τη στιγμη που δεν με νοιαζει να στριβω τεζα, θα του συγχωρισω αυτο το ψαρεμα στα φρενα. Αλλωστε οπως σωστα ειπε και ο φιλος παραπανω, η Ελλαδα δεν κανει για 17αρες και σκληρες αναρτησεις. Αν εχεις το μερακι να βαλεις ρυθμιζομενες και να τις ρυθμιζεις, εχει καλος. Εγω προτιμω να το αφησω οπως ειναι, να απολαυσω την ανεση, να μην εχω παραπανω εξοδα και μπλεξιματα, και απλα που και που να ανοιγω στην ευθεια και με κανενα VAGiti κλπ...

Δηλαδη να περιμενω βελτιωση μεχρι τα 20.000κμ ε? Τωρα ειμαι στα 3500 περιπου.
Παλιά 20-01-05, 15:33
Το avatar του χρήστη Ultramar
Ultramar Offline:
Μέλος

Περιοχή: Αγ.Δημήτριος
Δύναμη Σεβασμού: 258
Ultramar είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Astakos";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
Καλά ρε πάνο...ασχολείσαι και με τα 1.8Τ; Δεν σου έχω πει να μην κλέβεις εκκλησίες; :P
Γιάννη μισό λεπτό γιατί χάσαμε τη μπάλα... Υπάρχουν 1.8Τ νορμάλ, υπάρχουν ψιλοφτιαγμένα και υπάρχουν και καννίβαλοι (βλ. μαύρο S3 MTM) . Εαν πατάμε τα ψιλοφτιαγμένα είμαστε μια χαρά γιατί 'ψιλοφτιάξιμο' στο 1.8Τ σημαίνει +30Ps τουλάχιστον...

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από s.nikolopoulos";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
Βάζοντας ζάντες 17" το αυτοκίνητο μεταμορφώνεται.είναι πολύ καλύτερο στο δρόμο αλλά μέχρι τώρα στα δύο χρόνια που έχω το αυτοκίνητο,έχουν στραβώσει όλες και τις έχω ισιώσει απο 2 φορές!
Γι'αυτό αγοράζεις ζάντες από κράμα μαγνησίου (7'-7,5' πάχος, ακούς βλάκα Ιάπωνα... yell ) και ξενοιάζεις.. Έχεις TS και στράβωσες τις ζάντες του; Και δύο φορές κιόλας;

Από πότε το "στρίβειν" έχει οποιαδήποτε σχέση με αρραβώνες και τέτοια άσχετα;
Παλιά 20-01-05, 16:32
s.nikolopoulos Offline:
Μικρό Μέλος

Περιοχή: ΑΘΗΝΑ
Δύναμη Σεβασμού: 248
s.nikolopoulos είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Οι ζάντες απο κράμα δεν στραβώνουν τόσο ευκολα οσο οι αλουμινένιες αλλά σπάνε πόλύ πιο εύκολα. Εδώ που ζούμε είναι απαγορευτικό να φοράς 17' ζάντες με 40 λάστιχο,και να έχεις ανάρτηση τύπου KW.
Παλιά 20-01-05, 17:21
Το avatar του χρήστη Gorillas
Gorillas Offline:
Administrator

Μοντέλο: E12 1,8 3d Sol
Περιοχή: Κοκ. Μύλος
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 522
Gorillas είναι ένας φάρος φωτός Gorillas είναι ένας φάρος φωτός Gorillas είναι ένας φάρος φωτός Gorillas είναι ένας φάρος φωτός Gorillas είναι ένας φάρος φωτός
Παράθεση:
Eχει δίκαιο ο φίλος Αstakos! Βάζοντας ζάντες 17" το αυτοκίνητο μεταμορφώνεται.είναι πολύ καλύτερο στο δρόμο αλλά μέχρι τώρα στα δύο χρόνια που έχω το αυτοκίνητο,έχουν στραβώσει όλες και τις έχω ισιώσει απο 2 φορές!
Η Ελλάδα δεν κάνει για 17" ζάντες αλλά το συγκεκριμένο αυτοκίνητο τις χρειάζεται.Τώρα εγώ έχω και ένα μικρό πρόβλημα με τα φρένα αλλά το Σάββατο θα τελειώσω με τα AP RACING εντυπώσεις απο Δευτέρα.
Εχω παραγγείλει μπάρα θόλων απο το facelift που εχει κάτι σαν αμορτησερ στην μια της πλευρα θα δούμε
Πόσο πάει η μπάρα θόλων από το facelift. Για τα φρένα τι παίζει;Πού θα τα βάλεις;Αν μπορείς δώσε κανένα τηλέφωνο.
Παλιά 20-01-05, 17:52
s.nikolopoulos Offline:
Μικρό Μέλος

H μπάρα θόλων δεν υπάρχει γίνεται μόνο παραγγέλία.Περιμένω 1.5 μήνα να έρθει.Μου είπαν ότι έχει 250 και έχω έκπτωση 22% + ΦΠΑ
Τώρα τα φρένα είναι μεγάλη ιστορία.Υπάρχουν διαφορες μάρκες σε διάφορες τιμές.Εγώ κατέληξα στα AP RACING γιατί τελικά είναι τα καλύτερα και ταέχω βρει σε πού καλή τιμή.Είναι δίσκοι 330 και 4/πίστονες δαγκάνες και έχουν περίπου 2650 αλλά είναι περίπου 50-60% καλύτερα στο φρενάρισμα απ'οτι τα δικά του.Το πρόβλημα είναι ότι δεν είναο BOLD-ON KIT και έχει πάρα πολυ δουλειά για να τα κάνεις να είναι οι δίσκοι στο ίδιο offset με τα δικά του.Υπάρχει και κιτ που έχει λίγο πιο φθηνές δαγκανες και έχει -550
Παλιά 20-01-05, 17:56
s.nikolopoulos Offline:
Μικρό Μέλος

Ξέχασα να σου πώ οτι τα φρένα προυποθέτουν 17' ζάντες αλλιώς οι δίσκοι γίνονται 300 η 305
Παλιά 21-01-05, 03:26
Astakos Offline:

Περιοχή: Βούλα
Δύναμη Σεβασμού: 0
Astakos είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από liquidCTS";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
Το αυτοκίνητο αυτό όσο ανήγει πάει και καλύτερα... Ο astakos ξέρει :P
Σίγουρα ξέρει ο astakos!! :P

Αφού όπως λες έμαθες το αμάξι σου και κάνεις και καλές αλλαγές μάθε τώρα και λίγη...ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ!!! Είναι ανοίγει...κι όχι ανήγει!!

Χα χα χα!! :P

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Ultramar";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
Γιάννη μισό λεπτό γιατί χάσαμε τη μπάλα... Υπάρχουν 1.8Τ νορμάλ, υπάρχουν ψιλοφτιαγμένα και υπάρχουν και καννίβαλοι (βλ. μαύρο S3 MTM). Εαν πατάμε τα ψιλοφτιαγμένα είμαστε μια χαρά γιατί 'ψιλοφτιάξιμο' στο 1.8Τ σημαίνει +30Ps τουλάχιστον...
Καμία μπάλα δεν χάσαμε!! Όταν λέμε Α3 1.8Τ εννοούμε τα 150άρια. Αλλιώς λέμε S3!! Και μην μου πεις ότι με το Α3 1.8Τ λέμε και τα 180άρια γιατί στην Ελλάδα πουλήθηκαν απελπιστικά λίγα! Και εννοείται ότι μιλάμε για μαμά μοτέρ μιας και το δικό σου μαμά είναι!! :P

Παράθεση:
Οι ζάντες απο κράμα δεν στραβώνουν τόσο ευκολα οσο οι αλουμινένιες αλλά σπάνε πόλύ πιο εύκολα. Εδώ που ζούμε είναι απαγορευτικό να φοράς 17' ζάντες με 40 λάστιχο,και να έχεις ανάρτηση τύπου KW.
Θα συμφωνήσω 100% φίλε μου στο θέμα 17άρας και 40άρι προφίλ αλλά θα διαφωνήσω ριζικότατα στο θέμα "αναρτήσεις τύπου KW". Θεωρώ ότι μία ρυθμιζόμενη ανάρτηση τύπου KW σου προσφέρει πολλά παραπάνω από την εργοστασιακή χωρίς να θυσιάζεις σχεδόν τίποτα. Γι αυτό εξάλλου είναι ρυθμιζόμενη...την θες βούτυρο την κάνεις...την θες τραπέζι πάλι την κάνεις. Αλλά βέβαια και στην πιο μαλακή της ρύθμιση η KW είναι κλάσεις ανώτερη από την stock και από άνεση και κοπανήματα είσαι μια χαρά.

Δεν ξέρω όταν έβαλες την KW αν είχες ήδη αλλάξει ζάντες και φορούσες 17άρες. Αν όντως είναι έτσι τότε είναι λογικό να πιστεύεις ότι είναι απαγορευτική μία τέτοιου τύπου ανάρτηση μιας και τα "ντάπα-ντούπα" πολλαπλασιάζονται με απίστευτους ρυθμούς.

Τώρα για την μπάρα θόλου που θες να παραγγείλεις...πιστεύω ότι είναι πολύ καλύτερα να πάρεις της TTE ή κάποιας άλλης εννιαίας αλουμινένιας. Αυτό το αμορτισέρ που έχει η facelifted εμένα προσωπικά δεν μου αρέσει καθόλου και πιστεύω ότι είναι μία ακόμα αποτυχημένη προσπάθεια της toyota να παντρέψει το οικογενειακό στυλ (άνεση, μείωση κραδασμών, κλπ) με το σπορτιφ (ακαμψία, χαμήλωμα, σκληρότητα, κλπ).

Θεωρώ ότι μία μπάρα θόλων δεν μπορεί να έχει αμορτισεράκι για να ψιλο-επιτρέπει την κίνηση στους θόλους. Άλλωστε η έννοια της θολόμπαρας είναι ακριβώς το αντίθετο. Ομοιογένεια στην κίνηση των θόλων και ακαμψία στο μποστινό τμήμα είτε κατά την διάρκεια του στριψίματος, είτε κατά το φρενάρισμα.

Αλλά και πάλι αυτή είναι η προσωπική μου άποψη!

Θα ήθελα να μπορούσες να ενημερώσεις λίγο για το θέμα των φρένων. Με ενδιαφέρει πάρα πολύ (βέβαια όχι για τώρα...έχω ακόμα έξοδα για το μοτέρ! ). Απλά αν μπορούσες να πεις τελικά τι πράγματα έβαλες από την AP (δαγκάνες, τακάκια, δίσκους, σωληνάκια, hub) και ποιές οι εντυπώσεις σου. Βέβαια το ποσό που αναφέρεις (2650 ) το βρίσκω αρκετά μεγάλο αλλά αν είναι να κάνουν δουλειά...κομμάτια να γίνει!
Παλιά 21-01-05, 11:07
liquidCTS Offline:

liquidCTS είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Astakos";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
Σίγουρα ξέρει ο astakos!! :P

Αφού όπως λες έμαθες το αμάξι σου και κάνεις και καλές αλλαγές μάθε τώρα και λίγη...ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ!!! Είναι ανοίγει...κι όχι ανήγει!!

Χα χα χα!! :P
Ρίχνουμε στάχτη στα μάτια του κοσμάκη ή μου φαίνεται;;;; Δηλαδή, έχεις τίποτα αντιρρήσεις σχετικά με το πόσο καλά έχει ανοίξει το TS μου;;;; Ξέρω ξέρω πάλι θα μου πεις για τα ταριφοχιλιόμετρα μου....! Ας έχει!

Περιμένω το updated πακέτο σου.. Πολύ σε έχει ταλαιπωρήσει το θέμα νομίζω...

Για φρένα, μου είπε και ο Λευτέρης διάφορα.. Σε πολύ πιο λογικές τιμές... Αλλά η λύση AP ακούγεται δυνατή έτσι και αλλιώς.
Παλιά 21-01-05, 11:26
liquidCTS Offline:

liquidCTS είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Σήμερα έχω πετύχει ήδη (10 το πρωϊ) 2 TS στο δρόμο... Και τα δύο μαύρα, και τα δύο με σκούρα τζάμια, χαμηλωμένα... βγήκαν παγανιά τα TS πρωϊνιάτικα;;
Παλιά 21-01-05, 11:34
s.nikolopoulos Offline:
Μικρό Μέλος

Την KW την έχω βάλει απο αρχές Οκτωβρίου και δεν την έχω πειράξει ακόμα για να δουλέψει λιγο και να έρθει εκεί που είναι να δουλέψει.Αυτός που θα μου βάλει τα φρένα είναι και αντιπρόσωπος των PROFLEX και OHLINS και είπε ότι θα μου την ρυθμίσει.Τώρα για την μπάρα απ'την στιγμή που υπάρχει σκληρή αναρτηση καλό είναι να μην βάλω άκαμπτη μπάρα γιατί το αυτοκίνητο θα γίνει σαν CART.Xθες συζήτουσα με τον αρχηγό-εκπαιδευτή της ομάδας Σ που έχουν 2 TS για εκπαίδευση στην πίστα των Μεγάρων και ψάχνουν να κανουν όλα τα ηλεκτρονικά βοηθήματα κατέπιλογή με διακόπτη γιατί τα έβγαλαν και το αυτοκίνητο δεν μπορεί να στριψει με τίποτα νεότερα θα έχω την άλλη εβδομάδα.Για τα φρένα νεα την Δευτέρα.

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA T-SPORT

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Ts Forum -4- DjBac TOYOTA COROLLA T-SPORT 942 22-07-16 20:12
Νέο Forum george1973 ΕΔΩ ΘΕΣΣΑΛΙΑ 0 31-08-10 13:44
Νέο forum george1973 ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 0 17-07-10 13:50
Ke 30 Forum -3- GEORGIOS_XYNOS TOYOTA COROLLA KE30 550 14-04-10 23:14
Ke 30 Forum -2- DjBac TOYOTA COROLLA KE30 1211 09-01-07 16:47

Page generated in 0,17620206 seconds (81,99% PHP - 18,01% MySQL) with 42 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 23:18.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com