Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από endurasKE-30";p="
Και εκανες την τρυπα και μετα?
Δεν ειχε σπειρωμα η βιδα?Που επιασε?Κολλησες παξιμαδι?
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από GEORGIOS_XYNOS";p="
Παντως το μανισιο ξαναλεω ειναι προς τα εμπρος πιθανον να εχουν τα καγκουρο. Απο μπροστα εχει ετοιμες τρυπες.
|
Τι ειναι αυτα που λες???
Μεταφραση???
|
Κυριακο αν αρχισεις να μη με καταλαβαινεις τοτε......
Ας τα παρουμε με τη σειρα.
Το σχεδιο της αντιστρεπτικης και τις οδηγιες τοποθετησης το εχω στειλει, εκει δειχνει καθαρα οτι εκει που πιανει το μπρατσο μπαινει ενα U απο τη μια τρυπα και βγαινει απο την αλλη (γελοια πραγματα δλδ, πανευκολο). Δες το σχεδιο. ΜΟΝΟ ΤΡΥΠΑ!!
Τωρα εαν προσεξεις το πρασινο corolla που εχεις κανει post, εχει την αντιστρεπτικη προς τα εμπρος. Αυτη ειναι και κατα τη γνωμη μου η σωστη τοποθετηση, αφου υπαρχουν σε κεινα τα σημεια του σασι ηδη τρυπες για να μπει αντιστρεπτικη (υποψη τοτε τα παλια καλα χρονια το sprinter φορουσε και πισω αντιστρεπτικη!!).
Τωρα η δικια μου αντιστρεπτικη με τις κλισεις που εχει μπαινει μονο προς τα πισω , προς τα εμπρος βρισκει στους αποσβεστηρες (αμορτισερ).
Τα καγκουρο που κολλανε: Υπαρχει και μια αλλη εταιρια που πουλαει swaybars στην Αυστραλια η whiteline.com.
Στην Τασμανια (οπου βρισκεται στην Αυστραλια) εκτος απο παθος για τα TAZ εχουν και μουρλα για corollakia (
WWW.rollaclub.com) και οποιος εχει βαλει αντιστρεπτικη εχει παρει απο την whiteline.
Θα επερνα απο εκει την αντιστρεπτικη αλλα κοστιζει παραπανω.
Συμπερασμα:
Αν δεν ερθω Αθηνα να μιλησουμε δεν θα βγαλεις ακρη ποτε μαζι μου...
Αν ερθω απλα εχεις ελπιδες...