Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA COROLLA 111(G6) 1996 >2002 |
|
|
10-03-05, 18:30
|
Νεότατος
|
|
Περιοχή:
ATHINA
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Θελω να αλλαξω ηχεια.Μπορειτε να μου πειτε μια φθηνη και καλη λυση?αν βαλω sony 130w 3 δρομων λενε τιποτα?εχουν διαφορα απο τα μαμα?
10-03-05, 20:10
|
|
|
|
|
Φίλε Xenos καλησπέρα.
Και εγώ Kenwood ηχεία έχει βάλει στην εταζέρα. Η αλήθεια είναι ότι από την πρώτη στιγμή και έτριζε αλλά και κοπάναγε στις λακκούβες. Με τα σφουγγαράκια μειώθηκε αρκετά το πρόβλημα αλλά δεν λύθηκε οριστικά. Πάντως δεν είναι κάτι το ιδιαίτερα ενοχλητικό.
Μια πολύ καλή λύση (την οποία την ψάχνω και εγώ αυτό το καιρό) είναι η πλήρης σταθεροποίηση της εταζέρας, με επιλογή όμως όταν θες να φορτώσεις πράγματα να μπορεί να αναβαίνει. Επί τη ευκαιρία ξέρει κανείς κάτι για αυτό? Το έχει δοκιμάσει?
Ευχαριστώ.
|
11-03-05, 09:49
|
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΚΑΛΛΙΘΕΑ
|
|
Μια άλλη λύση είναι τα μαγνητάκια......
Και δεν χτυπάει και σηκώνετε όταν θέλουμε....
|
16-03-05, 14:48
|
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από UNIQUE";p="
Μια άλλη λύση είναι τα μαγνητάκια......
Και δεν χτυπάει και σηκώνετε όταν θέλουμε....
|
Τι μαγνητακια ειναι αυτα? Γα πες και σε μας τους ασχετους...
|
|
Ηχοσυστημα...... |
|
08-02-06, 03:50
|
|
|
|
|
Ηχοσυστημα......
Ρε παιδια πριν μια βδομαδα εβαλα ηχοσυστημα στο αυτοκινητο.Πρεπει να τονισω οτι τα πραγματα τα ειχα και το τοποθετησα μονος μου.Το αυτοκινητο φοραει μια πηγη Alpine,δυο ενισχυτες της Rocford ενα 4-καναλο 4Χ50W στα 4 Ohm και εναν μονοκαναλο 1Χ600W,τεσσερα ηχεια της Rocford 13'' με αποδωση 100W το καθενα,μια διπλη κουτα με 2 Sub της Rocford και αυτα αποδωσης 800W και τελος εχω συνδεσει μονο με το μονοκαναλο ενισχυτη εναν πυκνωτη της ιδια εταιρειας 1Farrad.Την ρυθμιση του ηχοσυστηματος την εκανα και αυτη μονος μου.Ενω στην αρχη ολα ηταν καλα ξαφνικα η περιφερεια σταματισε να παιζει.Κοιταξα τα καλωδια του ενισχυτη και ηταν ολα OK.Mετα ειδα οτι ο ενισχυτης ειχε ξεβιδωθει απο τη μια μερια και μολις το βιδωσα καλυτερα αρχιζε να παιζει μια χαρα.Ελπιζω αυτο να εφταιγε.Αυτο που με αποσχωλει ειναι οτι μου φαινεται οτι ενω εχω αρκετα δυνατο μπασο η περιφερεια μου παραμορφωνει στα ψηλα.Ρωτησα και μου ειπαν οτι αν αλλαξω μπαταρια και βαλω μεγαλυτερη,η βαλω ενα πυκνωτη και στον τετρακαναλο,η βαλω ενα μεγαλυτερο δυναμο θα δω διαφορα και στην περιφερεια γιατι θα εχω περρισσοτερο ρευμα.Κατι τετοιο ειναι σωστο η μου το λενε μονο και μονο για να τους ακουμπισω και αλλα.Εχει αντιμετωπισει κανενας το ιδιο προβλημα και πως το ελυσε?Ξερει κανενας τι μπορω να κανω για να νεβει η περιφερεια.Συγνωμη για το μακροσκελες κειμενο και ευχαριστω προκαταβολικα οποιον με βοηθησει.
|
08-02-06, 03:58
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Βούλα
|
|
4x50 είναι σχετικά μικρή απόδοση.. Επομένως, όταν το τσιτώνεις τότε ο ενισχυτές στο "τέρμα" του παραμορφώνει!!! Αυτό έχει να κάνει με την ΠΟΙΟΤΗΤΑ του ενισχυτή και των υλικών του.. Το μόνο που μπορείς να κάνεις (χωρίς να αλλάξεις ενισχυτή) είναι να μειώσεις την τάση εισόδου στον μονοκάναλο.. Δηλαδή, ρύθμισέ τον έτσι ώστε να παίζει πιο χαμηλά για να συμβαδίζει και τα υπόλοιπα ηχεία!!
Μήπως όταν ανεβάζεις ένταση και έχεις μπάσο σου μπουκώνει?
|
08-02-06, 21:08
|
|
|
|
|
Oχι δεν μπουκωνει καθολου και ενα λαθος που εκανα πριν ειναι οτι ο ενισχυτης ειναι 4Χ100 στα 4 Ohm και οχι 4Χ50 οπως ειχα γραψει.Σημερα ακουγοντας ενα αυθεντικο CD ειδα διαφορα.Ο ηχος ηταν πιο δυνατος και πιο καθαρος.Πριν ακουγα mp3 και η ποιοτητα τους δεν ειναι και τοσο καλη.Ισως αυτο ηταν το προβλημα.Αλλα επειδη εχω πολλα τραγουδια στο PC και γραφω συνεχεια CD με mp3 τι μπορω να κανω για να ακουγονται καλυτερα.Τα πιο πολλα ειναι 128kb.Μπορω να τα κανω 256kb η 320kb για να ακουγονται καλυτερα?Αν ναι πως μπορω να κανω αυτη τη μετατρωπη?Υπαρχει καποιο προγραμμα?Παντος σε ευχαριστω για τη βοηθεια.
|
|
Re: All About Ice |
|
08-02-06, 23:41
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Salonika
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Re: All About Ice
όχι,δυστυχώς δεν γίνεται αυτό που λες.
|
09-02-06, 04:29
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Βούλα
|
|
Και να ανεβάσεις την ποιότητα δε θα κερδίσεις τίποτα!! Ίσως με μερικά φίλτρα,αλλά δεν αξίζει τη διαδικασία!!!
|
10-02-06, 03:54
|
|
|
|
|
Ευχαριστω παιδια.Φαινεται πως θα αρχισω να αγωραζω αυθεντικα CD απο εδω και περα.
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,15914989 seconds (81,57% PHP - 18,43% MySQL) with 41 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 18:05. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|