Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από leon74";p="
Πάνως, χωρίς παρεξήγηση, είσαι λίγο ψείρας με το αυτοκίνητο, ή μου φαίνεται? :lol:
|
Λάθος πελάτης για Toyota, έ? Τί τα θέλαν τα TS, τα ίδια πληρώνουν για service και τα 1400-άρια, οι κλούβες κτλ!
Νομίζω λειτουργεί το ένστικτο της αυτοσυντήρησης (τσέπη, ζωή, κοκ) και όσο κλονίζεται η εμπιστοσύνη μου στην Toyota, τόσο πιό ψείρας γίνομαι με αυτό το αυτοκίνητο.
Η μεταβολή στην ελεύθερη διαδρομή του φρένου είναι σοβαρό θέμα ασφάλειας, εκτός κι αν κάποιος φρενάρει πάντα με ABS ! Την έχω πατήσει από αύξηση της ελεύθερης διαδρομής μετά από lift ανάμεσα σε φανάρια και "έπεσα" στους σταματημένους ! Πρώτη και μοναδική φορά σε 20 χρόνια να την πέσω κάπου. Ευτυχώς όλα έγιναν σε επίπεδο γδαρσίματος προφυλακτήρων αλλά η ξεφτίλα και η ανασφάλεια από το "πούλημα" του φρένου δεν ξεχνιόνται. Τα 1-2 sec για να βρείς την αλλαγμένη θέση της ελεύθερης διαδρομή είναι πολλά μέτρα στο δρόμο.
Και μετά από 6 μήνες αλλάζω υγρά και για 10 μέρες η ελεύθερη διαδρομή ήταν όλο το πετάλι. Και ένα πρωί "γυρίζει πάλι στο κανονικό και συνεχίζει να "σφίγει".
Γίνομαι άδικα ψείρας?
Κατά τά άλλα, η αποτελεσματικότητα των φρένων μετρήθηκε χτές σε 66% μπροστά, 61% πίσω και 23% το χειρόφρενο. Να είμαι ευχαριστημένος ?