Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από the_eye";p="
Απλά θεωρώ αυτονόητο ότι ένα αυτοκίνητο τρέμει στο ρελαντί. Όλα τα αυτοκίνητα τρέμουν στο ρελαντί, είναι θέμα συντονισμού των κραδασμών του κινητήρα με το αμάξωμα, οπότε επιτυνχάνετε η μέγιστη ταλάντωση.
Δηλαδή είναι σαν να ρωτάει κάποιος, ξέρετε όταν πάω σε χωματόδρομο τρέμει το αμάξι.
Δεν έχω σκοπό να θίξω τον φίλο μου αλλά όταν έχουμε δίπλωμα να ξέρουμε 5 πράγματα.
|
Δεν θα συμφωνήσω μαζί σου. Αν το ρελαντί είναι σε υψηλές στροφές το αμάξι δεν τρέμει καθόλου. Όταν πέφτει σε πολύ χαμηλές στροφές (πχ 500) τότε το αμάξι τρέμει. Δεν ξέρω τι αμάξι έχεις αλλά στις Ε12 είναι χαρακτηριστικό αυτό. Το ρελαντί ρυθμίζεται μόνο ηλεκτρονικά και ο εγκέγφαλος αποφασίζει ανάλογα με την θερμοκρασία της μηχανής και της ατμόσφαιρας (από τις ενδείξεις που δίνει το AFM) να το κρατήσει σε κάποιες στροφές.
Θα σου πω ένα απλό παράδειγμα. Όταν ο καιρός είναι ζεστός το ρελαντί πέφτει πολύ χαμηλά με αποτέλεσμα το αμάξι να ψιλοτρέμει. Με το που θα ανοίξεις τα φώτα (έστω 1η σκάλα) ο εγκέφαλος δίνει εντολή και το ρελαντί ανεβαίνει 100 στροφές (ή περισσότερο) και το αμάξι σταματάει να τρέμει (σε σημείο που νομίζεις ότι το αμάξι είναι σβηστό).
Όταν, απ'την άλλη, ο καιρός είναι κρύος από μόνο του το αμάξι κρατάει ψηλά το ρελαντί και δεν τρεμει καθόλου.
Τα παραδείγματα στα είπα για να σου δείξω ότι η έννοια "ρελαντί" στα καινούρια αυτοκίνητα (που έχουν τόσα ηλεκτρονικά επάνω) είναι εντελώς σχετική. Δεν είναι όπως στα παλιά που πείραζες/τεντωνες την ντίζα και το ανέβαζες ή το κατέβαζες όσο ήθελες. Εγώ δηλαδή δεν μπορώ να σου πω σε πόσες στροφες είναι το ρελαντί μου. Αυτό που μπορώ να σου πω είναι στις ποσες στροφες πάει όταν ο καιρός ειναι κρύος, όταν ο καιρός ειναι ζεστός, όταν ανοίγω τα φώτα, όταν ανοιγω το air-condition κτλπ κτλπ.