Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > PHOTOS

PHOTOS ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΟΣΕΣ ΦΩΤΟ ΕΧΕΤΕ ΑΠΟ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΣΧΕΤΙΚΟ ΜΕ COROLLA ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΕΙΤΕ ΣΤΟ PORTAL

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 04-03-11, 02:50
Το avatar του χρήστη Roy-D
Roy-D Offline:
Moderator

Μοντέλο: RoyalΕ11 f/l
Περιοχή: Στον Κοσμο Μου
Ευχαρίστησε: 2
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 587
Roy-D είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
καλοταξιδο κωστα!!!!!! να σαι παντα γερος να το χαιρεσαι!
Παλιά 04-03-11, 09:08
Το avatar του χρήστη Gorillas
Gorillas Offline:
Administrator

Μοντέλο: E12 1,8 3d Sol
Περιοχή: Κοκ. Μύλος
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 522
Gorillas είναι ένας φάρος φωτός Gorillas είναι ένας φάρος φωτός Gorillas είναι ένας φάρος φωτός Gorillas είναι ένας φάρος φωτός Gorillas είναι ένας φάρος φωτός
Eίναι ένα κουκλί. Περιμένουμε περισσότερες εντυπώσεις. Καλοτάξιδο να είναι.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 04-03-11, 13:30
Το avatar του χρήστη th@nos
th@nos Offline:

Μοντέλο: Ε12 1ZZ
Περιοχή: ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ
Δύναμη Σεβασμού: 328
th@nos είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
καλοταξιδο να ειναι Κωστα...πανεμορφο...

E12 1.8 3d black

my garage

my page
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 04-03-11, 15:08
neoklis Offline:

Δύναμη Σεβασμού: 434
neoklis είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
καλά και ασφαλή χιλιομετρα
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 04-03-11, 19:01
Το avatar του χρήστη diafanh-psyxh
diafanh-psyxh Offline:
Administrator

Περιοχή: αθηνα
Ευχαρίστησε: 5
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 762
diafanh-psyxh είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
οι πρώτες εντυπώσεις ειναι παρα πολυ καλές.
ας τα παρουμε λιγο απο την αρχη.με το που παρέλαβα το αυτοκινητο το τελευταιο ντιμακι της ένδειξης της βενζινας αναβοσβηνε.ακριβως απεναντι έβαλα 10 ευρώ με 1,6κατι (δεν θυμαμαι).ανεβηκα κυψέλη και το φουλαρα.έβαλα άλλα 43 λιτρα και πλήρωσα 60 ευρω.
όπως θα δείτε στις φωτογραφιες έχω κανει 217 χιλιομετρα απο τα οποια στην εθνικη (με ταχυτητα μεχρι τα 80)ειναι τα 130 και τα αλλα μεσα στη πολη σταματα ξεκινα και μου δειχνει οτι εχω να κανω άλλα 565 (θα δειξει ποσο θα το αφησω να πεσει και ποσα θα κανω μεχρι τοτε).όταν το φουλαρα μου εδειχνε 760 και κατι ψιλα οτι μπορω να κανω.

κατα την οδηγηση κάτι επειδη το ψιλοφοβομουν,κάτι να μη πατησω πολυ γκαζι και το ζορισω,κάτι η έλειψη ντιζας και φυσικα το τριπακι που σε βαζει ενα τετοιο αυτοκινητο να πετυχεις χαμηλη καταναλωση απο την αρχη,νομιζα οτι το αυτοκινητο δεν παει καθολου.ειχα αρχισει να αγχωνομαι.οταν το απογευματακι ομως το εβγαλα βολτα να κανει κανα χιλιομετρο και να παω και στη δουλεια μου μολις βγήκα εθνική απο περιεργεια και μονο πίεσα ελαχιστα πιο βαθια και λιγο αποτομα το γκαζι.εκει ειναι που καταλαβαινεις τη διαφορα.τοτε μονο ακουγεται ο κινητηρας στο εσωτερικο και φυσικα νιωθεις τη ροπη του.βεβαια ηταν στιγμιαιο και δεν το χαρηκα αλλα θα περιμενω να κανει πρωτα καποια χιλιομετρα και μετα θα το αφησω να δειξει τα δοντια του.
απο οδικη συμπεριφορα ειναι τελειο ακομα και σε αποτομες στροφες.καμια σχέση με το prius.σου εμπνέει σιγουρια.
εδω να συμπληρωσω για τα φρένα (και τα λαστιχα βεβαια) γιατι οσα περιοδικα ειχαν πεσει στα χερια μου και ειχαν παρουσιαση το συγκεκριμενο αυτοκινητο τα ανεφεραν σαν την αχειλλιο πτέρνα του και είτε εριχναν το βαρος στα φρενα του ειτε στα λαστιχα χαμηλης αντιστασης κυλισης που φοραει.καμια σχέση.με 80 χιλιομετρα που χρειαστηκε σημερα να φρεναρω αποτομα μου αφησαν την καλητερη εντυπωση και ουτε abs καταλαβα να μπαίνει ούτε ένιωσα άβολα.το μόνο που φοβήθηκα ήταν αυτος που ερχοταν πισω μου.όσοι με ξερουν γνωριζουν και το κολημα μου με τα φρενα και την αποδοση τους επομενος θα καταλαβουν.προς το παρον για ταξιδι ή βολτα δεν δειχνουν να χρειαζονται βελτιωση,για αργοτερα θα δειξει.

στο θεμα που οι περισσοτεροι σίγουρα περιμενετε να διαβασετε κάποια πραγματα και δεν ειναι αλλο απο την καταναλωση μπορω να πω συμφωνα με τον υπολογιστη του αυτοκινητου οτι κρατιεται ευκολα κάτω απο τα 6 λιτρα(αρκετα κατω).συγκεκριμενα οταν γυρισα απο τη δουλεια εδειχνε μεση καταναλωση 4,9 στα 217 χιλιομετρα που εχω διανυσει συνολικα.
απο στιγμιαια καταναλωση (σε βαζει στο τριπακι να την παρατηρεις απο την πρωτη κιολας στιγμη) έχω δει απο
0
2,5
3 έως και 19 λίτρα αλλα να μην ξεχναμε οτι το αυτοκινητο δεν ξερω καν να το οδηγω ακομα.θελει εξοικειωση στο τροπο που πατας το γκαζι αλλα και παλι απο την πρωτη στιγμη δειχνει αρκετα οικονομικο.
όσοι εχετε καινουργια αυτοκινητα μπορειτε να συγκρινετε τις τιμες της καταναλωσης και να βγαλετε συμπερασματα για το αν ειναι και ποσο οικονομικο ειναι ενα υβριδικο γιατι εγω ως μετρο συγκρισης εχω τον 4efe του 92 και του 99,της Ε101 και Ε111 αντιστοιχα.

τέλος εχω βαλει και φωτογραφιες απο το χωρο αποσκευων.εγω αγορασα και ρεζερβα ασφαλειας η οποια χορεσε μια χαρα στη θεση οπου απλα υπηρχε το κιτ επισκευης που εδεινε η toyota.
αυτα τα λιγα γιατι οι υποχρεωσεις τρεχουν και θα επανελθω.

η φωτο απο το μηχανοστασιο ειναι αυτη που ειχε βαλει ο Φανης.εγω δεν εχω προλαβει να το βγαλω ακομα φωτογραφιες.
Συνημμένα Thumbnails
Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγένθυνση

Όνομα:  211 kai syn 565.JPG
Εμφανίσεις:  103
Μέγεθος:  91,3 KB   Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγένθυνση

Όνομα:  217 xil kai 2ontamaki.JPG
Εμφανίσεις:  104
Μέγεθος:  93,2 KB   Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγένθυνση

Όνομα:  07092010588.jpg
Εμφανίσεις:  98
Μέγεθος:  47,4 KB   Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγένθυνση

Όνομα:  mesh katanalosh 4,8.JPG
Εμφανίσεις:  101
Μέγεθος:  94,1 KB   Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγένθυνση

Όνομα:  stigmiaia katanaloh 3,9.JPG
Εμφανίσεις:  99
Μέγεθος:  84,0 KB   Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγένθυνση

Όνομα:  stigmiaia katanalosh 0.JPG
Εμφανίσεις:  29
Μέγεθος:  85,5 KB  

Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγένθυνση

Όνομα:  stigmiaia katanalosh 4,4.JPG
Εμφανίσεις:  33
Μέγεθος:  88,6 KB   Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγένθυνση

Όνομα:  rezerba.JPG
Εμφανίσεις:  45
Μέγεθος:  106,2 KB   Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγένθυνση

Όνομα:  ptoto ypogeio.JPG
Εμφανίσεις:  42
Μέγεθος:  94,4 KB   Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγένθυνση

Όνομα:  pragmata sto 1 ypogeio.JPG
Εμφανίσεις:  29
Μέγεθος:  80,2 KB   Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγένθυνση

Όνομα:  portpagkaz.JPG
Εμφανίσεις:  32
Μέγεθος:  90,7 KB  

www.eseepa.gr

Ανενεργός Λογαριασμός Μέλους

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη diafanh-psyxh : 04-03-11 στις 19:08.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 04-03-11, 19:08
Το avatar του χρήστη sotoskap
sotoskap Offline:
Moderator

Περιοχή: Βέροια
Δύναμη Σεβασμού: 391
sotoskap είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Μπράβο ρε Κώστα... συγχαρητήρια! Καλοτάξιδο με πολλά και ασφαλή χιλιόμετρα σου εύχομαι!

Που & Που είναι καλό να κάνουμε μια παύση από την αναζήτηση της ευτυχίας και απλώς να είμαστε ευτυχείς....
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 06-03-11, 18:49
Το avatar του χρήστη diafanh-psyxh
diafanh-psyxh Offline:
Administrator

Περιοχή: αθηνα
Ευχαρίστησε: 5
Δύναμη Σεβασμού: 762
diafanh-psyxh είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
το αυτοκινητο συνεχιζει να κανει τα χιλιομετρλακια του αλλα υπάρχουν και θέματα που με προβληματίζουν και θα ήθελα όσοι γνωρίζετε να μου απαντήσετε.
το σημαντικότερο είναι η θερμοκρασία λειτουργίας του αυτοκινήτου. όταν είναι παρκαρισμένο αρκετές ώρες με το που το βάζω μπροστά(πατώντας το μπουτον εκκίνησης δηλαδή) επιλέγω τη ταχύτητα D και αφήνω λίγο το φρένο να τσουλήσει και περνει ο βενζινοκινητήρας εμπρός.σε περίπτωση που δεν πάρει ενεργοποιώ για λίγο τη θέρμανση έτσι ώστε να τον κάνω να δουλέψει.και πάλι όμως η ένδειξη της θερμοκρασίας δεν ανεβαίνει πολύ.ίσα ίσα ανεβαίνει.
αυτό που με απασχολεί είναι μήπως βγάλει το αυτοκίνητο κάποιο πρόβλημα γιατί για παράδειγμα όταν φεύγω από το χώρο εργασίας μου βγαίνω κατευθείαν στην εθνική.όπως καταλαβαίνετε δεν μπορώ να κινούμε με 40 χιλιόμετρα. ανεβάζω ταχύτητα σταδιακά μέχρι τα 70-80 (το έχω πάει μέχρι 90 με ζεστό κινητήρα για πολύ λίγο, ουσιαστικά μέχρι τα 80 το πηγαίνω προς το παρόν).
από τη στιγμή που ο κινητήρας είναι κρύος αυτό δεν θα προκαλέσει ζημιά στη μηχανή?δεν έχει και στροφόμετρο και προσπαθώ να κοιτάω το αντίστοιχο όργανο που αφορά το αν φορτίζει η μπαταρία και αν δουλεύεις στο φουλ το υβριδικό σύστημα (power).
θα μου πείτε toyota είναι και σίγουρα μετά από τόσα χρόνια εμπειρίας σίγουρα ξέρει τι κάνει αλλά είναι κάτι που με αγχώνει.

ένας άλλος παράγοντας που με προβλημάτισε είναι και το σύστημα εκκίνησης και ο συναγερμός του.ενώ είχα το κλειδί έξυπνης εισόδου και εκκίνησης στην τσέπη έδειξα στον πατέρα μου πως δουλεύει το αυτοκίνητο.και όπως είναι φυσικό το έκανε μια βόλτα το τετράγωνο. κάνοντας μία απόσταση σε ακτίνα μεγαλύτερη των 100 μέτρων το αυτοκίνητο δεν έσβησε παρόλο που το κλειδί δεν ήταν μέσα.
αν για παράδειγμα με κάποιο τρόπο (ληστής που μας απειλεί) κατέβουμε από το αυτοκίνητο ενώ είναι πλήρως ενεργοποιημένο,μπορεί ο οποιοσδήποτε να το πάρει και να πάει όπου θέλει?

τέλος μια τελευταία απορία μου είναι τι γίνεται στις ανηφόρες.μένω κυψέλη και από ανηφόρες μεγάλες άλλο τίποτα.το αυτοκίνητο το οδηγώ μόνιμα στην επιλογή eco mode. νιώθω να ζορίζεται να ανέβει.μήπως πρέπει να επιλέγω κάποια άλλη λειτουργία όταν προσπαθώ να ανέβω μια ανηφόρα?

www.eseepa.gr

Ανενεργός Λογαριασμός Μέλους
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 06-03-11, 21:18
Το avatar του χρήστη MARMEL
MARMEL Offline:
Αdministrator

Μοντέλο: YARIS 1000 99
Περιοχή: πειραιας
Ευχαρίστησε: 10
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 6 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1245
MARMEL είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
καλοριζικο κωστα. κουκλι...

καλα ασφαλη χιλιομετρα!!!!!!
Παλιά 07-03-11, 10:32
Το avatar του χρήστη Roy-D
Roy-D Offline:
Moderator

Μοντέλο: RoyalΕ11 f/l
Περιοχή: Στον Κοσμο Μου
Ευχαρίστησε: 2
Δύναμη Σεβασμού: 587
Roy-D είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Kωστα με ολο το θαρρος φιλε νομιζω πως εισαι υπερβολικος και με το στρωσιμο και με τις λεπτομεριες που κοιτας.. εσυ ξερεις καλυτερα τις προδιαγραφες αλλα δεν νομιζω να ειναι και απο ζαχαρη το μοτερ σου!!!!
στις ανηφορες πατας γκαζι γιατι απ οτι καταλαβαινω το χαιδευεις δεν το πατας!!! χαχαχαχαχα
Παλιά 07-03-11, 11:06
Το avatar του χρήστη madvinegar
madvinegar Offline:
Administrator

Μοντέλο: Jeep Renegade
Περιοχή: Πειραιάς
Δύναμη Σεβασμού: 10
madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός
Εχει ακομα το συνδρομο του καινουριου! Μολις του παρει τον αερα θαπατάει γκάζι, θα μπαινουνε ταυτοχρονα βενζινοκινητηρας και 4 ηλεκτρομηχανες και θα ανεβαινει με burnout στις ανηφορες!
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > PHOTOS

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Τιμονια που ταιριαζουν στα corollakia..... UNIQUE TOYOTA COROLLA 111(G6) 9 09-02-12 11:47
COROLLAKIA AΠΟ ΕΞΩ!!!!! ΚΡΙΣΤΙΑΝ PHOTOS 9 02-03-04 23:01

Page generated in 0,18829989 seconds (83,38% PHP - 16,62% MySQL) with 44 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 13:39.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com