Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ΘΑΝΑΣΗΣ
ΠΑΙΔΕΣ ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΟΜΟΙΑ ΜΕ ΤΟΝ "ΤΑΖ" ΜΙΑ COROLLA 1,4 ΤΟΥ 2000...
|
Λοιπον φιλε Θαναση,κατ'αρχην να χαιρεσαι την Corollitsa σου οσον αφορα το θεμα των ελαστικων τωρα...επειδη και εγω ειμαι στο ψαχτηρι της καταλληλης διαστασης ζαντας-ελαστικου,πιστευω πως η διευθυνση που εχει ποσταρει ο Bill ειναι οτι καλυτερο!!!Μπορεις να κανεις συγκρισεις αλλαζοντας διαστασεις,να βρεις διαμετρο και περιφερεια τροχου,διαφορα βηματος ακομα και τις απωλειες η το κερδος στην ταχυτητα,πραγματικα αποτελει πολυ καλο ''υπολογιστη'' αρκει να ξερεις να το χρησιμοποιησεις.Παντως ενδεικτικα σου αναφερω πως επειδη σκεφτομαι να παω σε 195 φαρδος οι πιο καλες διαστασεις που εχω βρει βαση αρχικης τιμης ειναι,195/55/15(αυξανοντας ελαφρα το βημα) η σε 195/45/16(το οποιο ειναι σχεδον ιδιο με την αρχικη διασταση σε διαμετρο και συνεπως και σε βημα).
:
: Ωστοσο υπαρχει και μια πολυ καλη εξισωση ωστε να πειραματιστεις υπολογιζοντας την διαμετρο απο οποιοδηποτε τροχο συμπληρωνοντας απλα καθε φορα τα νουμερα..π.χ. για 165/70/14 η εξισωση εχει ως εξης
165*70:100)+(14*25,4)=συνολικη διαμετρος τροχου σε mm ,αλλο παραδειγμα για 195/50/15 (195*50:100)+(15*25,4)=συνολικη διαμετρος τροχου σε mm
:
: Ελπιζω να σε βοηθησα καπως,αν οχι δεν πειραζει και εγω στην αρχη μπερδευομουν αλλα βρηκα τελικα την ακρη!
Οσο για το 195/60/15 που ρωτησες αφησε το καλυτερα γιατι βλεπω το 0-100 να ερχεται καμια εβδομαδα αργοτερα :shock: ,λογω αυξημενου βηματος!!!