Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 267
ΦΙΛΕ konporis ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΑΠΟΚΑΛΕΙΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ, ΑΠΌΤΙ ΔΙΑΒΑΖΩ, ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ Ή ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ.
ΘΑ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΜΕ ΑΔΙΚΑ
ΕΠΙΣΗΣ ΑΝ ΗΤΑΝ ΑΠΑΤΗ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΟΠΩΣ ΙΣΧΥΡΙΖΕΣΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙΣ ΜΗΝΥΣΗ ( ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΥΝ ) ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ
ΜΕΤΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΤΑ ΤΟΥΤΟΥ ΜΑΣ ΓΙΑ ΣΕΡΒΙΣ
Δύναμη Σεβασμού: 0
Παρεξήγησες φίλε μου. Δεν αποκαλώ απατεώνες τους αντιπρόσωπους. Απλά λέω ότι η διαφήμιση της Toyota είναι ψευδής. (Αποκαλώ με λίγα λόγια απατεώνα την Toyota Eλλάς!!! :P :P ) Διότι η διαφήμιση της ισχυρίζεται ότι αν εγώ πάω σε οποιαδήποτε αντιπροσωπεία και χρειαστεί να αφήσω το αμάξι μου για κάποιες μέρες, θα μου δώσουν κάποιο άλλο, ενώ αυτό δεν νομίζω ότι ισχύει. Οι αντιπρόσωποι δεν φταίνε σε τίποτα, αν η εταιρεία θέλει να προβάλει στους καταναλωτές κάτι το οποίο είναι πρακτικά αδύνατο να πραγματοποιήσει.
Αν ένας συγκρεκριμένος αντιπρόσωπος διαφήμιζε ότι παρέχει αυτοκίνητο αντικατάστασης, τότε θα απαιτούσα να μου το δώσει, και αν δεν το έδινε τότε θα ήταν απατεώνας. Όσον αφορά τη μήνυση που αναφέρεις (έστω και λίγο ειρωνικά νομίζω) δεν έχω ούτε τον χρόνο ούτε τα χρήματα να κάνω μήνυση στην Toyota, για ψευδή διαφήμιση. Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να το αναφέρω π.χ. στο ΙΝΚΑ και να ενεργήσουν αυτοί όπως ξέρουν. Αν ζούσαμε στην Αμερική με κάτι τέτοιες διαφημίσεις θα βγάζαμε πολλά λεφτά από μηνύσεις πάντως... :P :P
Δύναμη Σεβασμού: 271
ΠΑΝΤΩΣ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΣΥΧΝΑ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΗΡΕΣ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΤΟΥ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΝΑ ΠΕΙΣ ΜΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ.
ΑΝ ΓΥΡΝΑΣ ΑΠΟ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΣΕ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΕ ΞΕΡΟΥΝ ΓΙΑ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΣΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΙΤΕ ΤΟ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ.
ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΠΗΓΑΙΝΩ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΜΟΥ ΕΙΧΑΝ ΣΠΑΣΕΙ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΕ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΑΝ ΠΟΛΥ ΧΑΛΑΡΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΚΑΠΩΣ ΕΧΩ ΓΝΩΡΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΕΧΝΙΚΟ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΩΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΛΙΓΕΣ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.
Δύναμη Σεβασμού: 256
Gia sas kai apo emena.
Na sas po kai ego tin istoria mou.
Kai ego eixa ena trakarisma kai eprepe na minei to amaksi gia 2 vdomades mesa. Otan piga kai zitisa aytikinito antikatastasis mou eipan pos ola ta exoun dosei kai mou eksigisan pos an thelo na paro tha prepei na epistrepsei kapio. Ontos etsi egine. Efyga me to diko mou kai meta apo 4 meres me peiran tilefono kai piga pira. Pistevo pos eine kathara thema organosis tou synergiou kai kata poso prospathoun na eksypiretisoun ton pelati. Gia paradigma sto sinergio pou piga men mou dosan autokinito alla to diko mou to pigenoeferna 2 mines mexri na mou to ftiaksoun sosta. Mexri kai anafora ekana stin Toyota Hellas gia to sygekrimeno synergio.
Yparxoun omos alla synergia pou toys vgazo to kapelo filoi mou
Δύναμη Σεβασμού: 278
Ποια ειναι αυτά τα συνεργεία, φίλε μου, που τους βγαζεις το καπελο??
Ειναι εξουσιοδοτημένα ΤΟΥΟΤΑ???
Γιατί εγω τόσο καιρό ψάχνω και δεν έχω βρει κατι καλό!!
Θα ηταν πολυ χρησιμο και θα χαιρομουν πολυ αν μου ελεγες!!!
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 10
ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥΟΤΑ
:P :P ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΗΝΣΕΩΣ ΤΟΥ SITE ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΠΡΟΣΚΑΛΕΣΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΤΗΣ ΤΟΥΟΤΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΓΓΕΚΡΙΜΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥΣ ΓΝΩΜΗ..
ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ...ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΗΔΗ ΠΟΙΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΝΩΜΕΣ..
Δύναμη Σεβασμού: 256
Eksousiodotimeno vevea.
Toyota Giannitsas alla oxi to katastima sti Pireos (oxi pos ekei den eine sostoi apla paei olos o kosmos ekei) Ego leo gia to katastima sto Keratsini stin Grigoriou Lampraki (Poloi sostoi kai apsogi eksypiretisi