Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
SUPPORT ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ-ΣΧΕΔΙΑΓΡΑΜΑΤΑ-ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΝ LINE |
|
|
|
Re: Όργανα |
|
08-12-04, 18:51
|
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Re: Όργανα
αλλη μια
|
|
|
08-12-04, 20:10
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Ιωάννινα
|
|
Φίλε niknas εμένα μου αρέσουν πάρα πολύ τα οργανακια σου και το ντύσιμο!
Πόσο σου πήγε τελικά κομπλέ?
|
|
|
08-12-04, 20:17
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
ΓΙΑΝΝΕΝΑ αλλα εμεις οι βλαχ... οπ'λαχ!!!
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Ειναι ωραιο το αποτελεσμα.Εκατσες εκει να δεις τι ζορι εχει?Ποσο χρονο χρειαστηκε για να το κανει?Απο το σχεδιο φαινετε οτι εκατσε το πολυ 1 ωρα
08-12-04, 22:05
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Κοκ. Μύλος
|
|
Πες μια τιμή για τα όργανα, τι μάρκα είναι και τι δείχνουν και πόσο κόστισε η κατασκευή;;;Πού την έκανες. Τρύπησαν την κολώνα ή όχι;;;
|
|
|
08-12-04, 22:06
|
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ
|
|
παιδια ολο το πακετο μου πηγε 160 ευρο..
westgate..για να ειμαι ειλικρινης δεν περιμενα να πετυχει ακριβως την ιδια ταπετσαρια με αυτη του αυτοκινητου....
βλεπεις να υπηρχε αλλος τροπος καλυτερος να ειχε ντυσει την κολωνα?
λοιπες λεπτομεριες οπως παρακατω..
λοιπον η εργοστασιακη κολωνα βγαινει με την μια αρκει να τραβηξετε το λαστιχο της πορτας.. τραβηξτε ελευθερα δεν παθαινει τιποτε
απο εκει και μετα πηρα την κολωνα...βρηκα μια διπλη βαση που να τεριαζει καλα επανω στην κολωνα.
την πλακωσαμε στα πριτσινια για να μην αφηνει κενα και μετα καρφι στον ταπετσιερη. ο ταπετσιερης την εντυσε ολη απο την αρχη και ......
επιστροφη στο μαγαζι για συνδεση απο τον ηλεκτρολογο.
εκει ειναι που το παθαινεις το πατατρακ. για να παρει ρευματα ξηλωσε τουλαχιστον 4 πλαστικα ( εκει που ειναι οι θεση για τους καθρεπτες και στο κατω μερος του ταμπλω και αριστερα που ειναι τα υπολοιπα ρευματα)
το βολτομετρο ειναι παιχνιδακι..
το vacum ειναι παιδεμα γιατι πρεπει να παρει υποποιεση απο ενα σωληνακι που καταληγει στον κινητηρα.( μην με ρωτατε απο ποιο μονο photo μπορω να σας δειξω)
το γαμωτο ειναι οτι το vacum ειχε ενα κωλοσωληνακι που τσακισε δυο φορες με αποτελεσμα να μην περνει σωστη ενδειξη. Γενικα μας παιδεψε
ΣΟΣ τα οργανα ειναι sgear κοστιζουν 60 ευρο αλλα εχουν ενα μειονεκτημα που το ανακαλυψα στο τελος. Ο φωτεισμος στα δυο οργανα δεν ειναι ακριβως ιδιος σε ολα τα χρωματα( πχ το λευκο του βολτομετρου ειναι ποιο απαλο απο το vacum) . Eυτυχως στο μπλε και το πρασινο που τα δουλευω εγω ειναι ακριβως το ιδιο..
ελπιζω να βοηθησα
τοπουθετηση στον αρμουτακη στο περιστερι
Σ
|
|
|
09-12-04, 10:16
|
|
Μέλος
|
|
|
|
|
09-12-04, 15:39
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
ΓΙΑΝΝΕΝΑ αλλα εμεις οι βλαχ... οπ'λαχ!!!
Ευχαρίστησε: 1
|
|
nicknas δεν υπηρχε περιπτωση να μην βρει ακριβως το ιδιο(εμεις για να βρουμε το ιδιο δεν το βρισκουμε καθως υπαρχει μονο ενα μαγαζι και φερνει καποια στανταρ και για να παραγγειλεις δεν συμφερει εκτος και αν εχεις ποσοτητα).Κανονικα ετσι ντυνετε η κολωνα γιατι αλλιως δεν κολλαει(στο λεω εκ πειρας).Η δουλεια του συναδεφου ηταν παρα πολυ καλη και προσεγμενη και δεν αφηνει περιθωρια για σχολια.
|
13-02-05, 22:23
|
|
Αdministrator
|
|
Περιοχή:
πειραιας
Ευχαρίστησε: 10
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 6 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από nicknas";p="
παιδια ολο το πακετο μου πηγε 160 ευρο..
westgate..για να ειμαι ειλικρινης δεν περιμενα να πετυχει ακριβως την ιδια ταπετσαρια με αυτη του αυτοκινητου....
βλεπεις να υπηρχε αλλος τροπος καλυτερος να ειχε ντυσει την κολωνα?
λοιπες λεπτομεριες οπως παρακατω..
λοιπον η εργοστασιακη κολωνα βγαινει με την μια αρκει να τραβηξετε το λαστιχο της πορτας.. τραβηξτε ελευθερα δεν παθαινει τιποτε
απο εκει και μετα πηρα την κολωνα...βρηκα μια διπλη βαση που να τεριαζει καλα επανω στην κολωνα.
την πλακωσαμε στα πριτσινια για να μην αφηνει κενα και μετα καρφι στον ταπετσιερη. ο ταπετσιερης την εντυσε ολη απο την αρχη και ......
επιστροφη στο μαγαζι για συνδεση απο τον ηλεκτρολογο.
εκει ειναι που το παθαινεις το πατατρακ. για να παρει ρευματα ξηλωσε τουλαχιστον 4 πλαστικα ( εκει που ειναι οι θεση για τους καθρεπτες και στο κατω μερος του ταμπλω και αριστερα που ειναι τα υπολοιπα ρευματα)
το βολτομετρο ειναι παιχνιδακι..
το vacum ειναι παιδεμα γιατι πρεπει να παρει υποποιεση απο ενα σωληνακι που καταληγει στον κινητηρα.( μην με ρωτατε απο ποιο μονο photo μπορω να σας δειξω)
το γαμωτο ειναι οτι το vacum ειχε ενα κωλοσωληνακι που τσακισε δυο φορες με αποτελεσμα να μην περνει σωστη ενδειξη. Γενικα μας παιδεψε
ΣΟΣ τα οργανα ειναι sgear κοστιζουν 60 ευρο αλλα εχουν ενα μειονεκτημα που το ανακαλυψα στο τελος. Ο φωτεισμος στα δυο οργανα δεν ειναι ακριβως ιδιος σε ολα τα χρωματα( πχ το λευκο του βολτομετρου ειναι ποιο απαλο απο το vacum) . Eυτυχως στο μπλε και το πρασινο που τα δουλευω εγω ειναι ακριβως το ιδιο..
ελπιζω να βοηθησα
τοπουθετηση στον αρμουτακη στο περιστερι
Σ
|
ποσα bar υποπιεση σου δειχνει στις 1000 στροφες?
|
14-02-05, 01:05
|
|
|
|
|
Λυσαξες με την υποπιεση.... 8)
Πειτε του ρε παιδια να τελειωνουμε... :P
|
14-02-05, 15:35
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΠΑΤΗΣΙΑ
|
|
υποπιεση δεν μετραει σε μπαρ νομιζω εγω αυτο που εχω εχει νουμερα απο το 0 με χρι το 30 και μοναδα μετρησης ειναι το ( in.hg ) στισ 100 στοφες λεει 23 περιπου και αμα πατησεισ το γκαζει αποτομα αναβαζει και αυτο και μεχρι το 0 καμια φορα αλλα οσο το εχει σταθερο δειχνει 22-23 περιπου. το σοληνακι που εχεισ δεν ειναι καλησ πιοτητασ. για παρε ενα χοντρο σοληνακι σιλικονησ και κομπο να το κανεισ παλι δουλευει εγω βασικα τετοιο εχω ενα μπλε χρωμα.
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Παρόμοια Θέματα
|
Θέμα |
Δημιουργός |
Forum |
Απαντήσεις |
Τελευταίο Μήνυμα |
Λευκά Όργανα Και Οχι Μόνο |
michael_s |
WEB LINKS |
0 |
16-02-06 22:51 |
Page generated in 0,16567612 seconds (82,25% PHP - 17,75% MySQL) with 44 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 16:44. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|