Λοιπόν... Σήμερα πήγα απο το μαγαζί του Φάνη και ενω τον ρώταγα διάφορα για την 12άρα του (απο προσωπικό ενδιαφέρον), μου την έδωσε για μια χαλαρή βολτίτσα...
Παραθέτω λοιπόν τις εντυπώσεις μου, καθώς και εγώ εχω μια Ε-12 facelift 1600 σαν του Φάνη (αλλά μάλλον μόνο στο χρώμα είναι ίδιες)...
το sprint booster κάνει δουλειά. το αμάξι αρπάζει καλύτερα, αν και δε μου δώθηκε η ευκαιρία να του κανω καναδύο ανοιγματακια της προκοπής...
το αμάξι είναι αρκετά χαμηλωμένο (φοράει ελατήρια χαμηλώματος 6 εκατοστά, αλλα δεν σου φαίνεται για ερπετό. δηλαδή δε νοιώθεις οτι το καθισμα είναι λίγο πάνω απο την ασφαλτο (γενικά τα Ε-12 είναι πολύ ψηλά, συνεπώς έχουν περιθόρια για χαμήλωμα). Βέβαια οι τριγμοί είναι έντονοι (τουλαχιστον σε μένα που το δικο μου έχει τη μαμα μαλακή ανάρτηση και πάλι ψιλοτρίζει)...
Σχετικά με in car αξεσουαρ για αισθητική βελτίωση και ήχο θα σας τα πει ο Φάνης γιατι εγώ δεν πολυσκαμπάζω (οθόνες, κόλπα διάφορα κτλ κτλ)
Το αμάξι είναι πολύ καλο και συνεχίζει να βελτιώνεται (πιστεύω οτι στόχος του Φάνη είναι να δημιουργήσει μια ολοκληρωμένη πρόταση για το στήσιμο, τον ήχο, και την ομορφια, χωρις υπερβολες που εκτοξεύουν το κόστος).
υστερόγραφο: ίσως αργότερα να πέσει και λίγο "χέρι" στο μοτεράκι...