Και μιας και είμαι ο αρχιγκαντεμης Ελληνας, το Σαββατο πηγα να φορεσω και τα αμορτισερ με ελατηρια για να χαρω λιγο το αμαξι (αγορασμενα μεσα Σεπτεμβρη), βαζουμε το μπροστα δεξια, ανοιγουμε να βαλουμε το μπροστα αριστερο και μου λεει ο μαστορας, ελα να δεις...
και βλεπω τον πλαστικο ρυθμιστη σκληροτητας πατημενο και στραπατσαρισμενο και η εγκοπη δεν γυρνα με το κατσαβιδακι...
κοινως αχρηστο το αμορτισερ.
Εστειλα mail με φωτό το Σαββατο...σημερα δεν απαντούσε και τον πήρα τηλ και μου λεει ναι ναι εγω διαβασα το mail σου, συγγνωμη για την ταλαιπωρια, δωσε μου λιγο χρονο να μιλησω με τον διευθυντη μου και θα σου απαντησω αργοτερα σημερα! Φανηκε να κατανοεί το θεμα και με ευχαριστησε για τις φωτο. Ειμαι συγκρατημενα αισιοδοξος, γιατι τα εχω σχεδον ενα μηνα τα αμορτισερ και δε μου εκοψε να τα ανοιξω να δω οτι ειναι οκ και καπου διαβασα στα terms και policies ότι δεχονται επιστροφες και ζημιες μονο εντος 3 ημερων απο την παραλαβη.
Ωστοσο δεν με απερριψε και ηταν συζητησιμος και με ρωτησε πως εφτασε το κουτι του (το οποιο ειχε σκουντηματα αλλα ουτε τσαμπουκαδες ουτε σκισιματα και μου λεει ισως μας το στειλεις πισω και ειτε θα σου στειλουμε αλλο ειτε θα παρεις τα χρηματα. Κατι θα κανουμε, απλα δωσε μου χρονο. Ειμαι συγκρατημενα αισιοδοξος μεχρι να παρω τελικη απαντηση. Για ο,τι νεωτερο θα ενημερωσω...
(ολο κατι μου στραβωνει

)