Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
|
|
09-03-13, 22:12
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
βολος
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Τα ειπα στο προηγουμενο post ρε παιδια και μαλλον δεν καταλαβατε!!!
Το μαμα φιλτροκουτι σχεδιαστηκε για 1.4 και 1.6 με 98 και 110 αλογα!!!
Τωρα λογω υπερκυβισμου αυξηθηκαν οι απαιτησεις αερα ,πραγμα λογικο,οποτε με το μαμα φιλτροκουτι υπολειτουργουσε ,να το πω καπως ετσι!!!
Φανταστειτε με ενα καλο συστημα εισαγωγης ενα μαμα 1.4 -1.6 παιρνει 3-4 αλογα και 0.5 κιλο ροπης!!!
Οποτε σε συνδυασμο με τις υψηλοτερες απαιτησεις του 1800 λογικη η διαφορα!!!
Μιχαλη περιμενουμε τα διαγραμματα ε!!!
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar
Καλα που ηρθε και ο Γιαννης και περασαμε τα 300 αλογα σημερα.
Περιττο να πω πως το punto σε ΤΡΟΜΑΖΕΙ οταν ανοιγει.
Ελπίζω να μη σου λέρωσα το κάθισμα Γιάννη...
|
|
10-03-13, 11:33
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Και εμενα παντως υπερβολικο μου φανηκε.
Πρωτου δυναμομετρησω οπως ειδατε, δεν ειχα μιλησει καθολου. Παροτι το εβλεπα το αμαξι να ανοιγει πολυ καλυτερα και να ειναι γεματο παντου, δεν ειχα πει κουβεντα γιατι θεωρουσα οτι μπορει να ηταν στη φαντασια μου λογω του ηχου της χωανης.
Μετρηση με φιλτροκουτι υπηρχε σχετηκα προσφατη. Του Δεκεμβριου. Και μαλιστα τον Δεκεμβριο ηταν και πολυ πολυ πιο χαμηλη η θερμοκρασια.
Ακομα και στο παιδι που μου εκανε την δυναμομετρηση του φανηκε παραξενο. Με ρωτουσε αν το μονο που αλλαξα ηταν η χωανη.
Φυσικά παλι με σκατοβενζινη απλη παρατημενη στο αμαξι 2 εβδομαδες.
Ηρθαν και τα διαγραμματα.
Τα ετοιμαζω και τα ανεβαζω.
|
10-03-13, 11:43
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
|
|
Οριστε και τα διαγραμματα. Ειναι σε σύγκριση με την παλια δυναμομετρηση.
Στα χαμηλα μη σας ανησυχει. Εχει ηδη διορθωθει 100%.
2 πραγματα θελει.
1ον Να ψεκασετε την χωάνη με το λαδι της (αν εχετε Κ&Ν ή καποια αλλη χωανη που θελει λαδι).
2ον Είτε να κανετε reset τον εγκεφαλο, είτε να οδηγεισετε το αμαξι για πολλα χιλιόμετρα ωστε ο εγκεφαλος να προσαρμοστει στα καινουρια δεδομένα.
Εγω reset δεν εκανα, γιατι βαριομουν να ξαναπερνάω τους σταθμους στο ραδιο και το αυτοματο ανεβασμα στα παραθυρα.
Ουσιαστικά εμενα ο εγκεφαλος εστρωσε μετα την δυναμομετρηση. Μια χαρα ολα τωρα και ειμαι σιγουρος οτι αν ξαναδυναμομετρησω τωρα, θα ειναι τελεια και στις χαμηλες. Θα φανει και σε καμια δυναμομετρηση του Δεκεμβρίου οταν κανονισουμε.
|
10-03-13, 12:03
|
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
|
|
Μια χαρά φαίνονται και οι καμπύλες
Την επόμενη φορά όμως, εγώ θα ήθελα να δω 3 πατήματα: με μαμά φιλτρόκουτο, με την πατέντα, και με σκέτη χοάνη.
Το +1 κιλό ροπής, είναι όντως εντυπωσιακό
Αυτό με το λάδι στην χοάνη, τι ρόλο βαράει;
|
10-03-13, 12:24
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
|
|
με αυτα που θελεις εσυ πρεπει να κλεισουμε για παρτη μας το δυναμομετρο ολη μερα... χαχαχαχ
Το λαδι (εκτος του οτι παρακρατει την σκονη) μαλλον περιοριζει και την ροη του αερα στα χαμηλά οποτε και διορθώνεται το σκορτσαρισμα.
Παντως τωρα που εστρωσε ο εγκεφαλος, ειναι κορυφη. Ειπαμε θα στο δωσω για βολτα να κρινεις μονος σου... (μετα τα πιτογυρα) χαχαχα
|
|
|
|
10-03-13, 12:49
|
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
|
|
Παράθεση:
με αυτα που θελεις εσυ πρεπει να κλεισουμε για παρτη μας το δυναμομετρο ολη μερα... χαχαχαχ
Το λαδι (εκτος του οτι παρακρατει την σκονη) μαλλον περιοριζει και την ροη του αερα στα χαμηλά οποτε και διορθώνεται το σκορτσαρισμα.
Παντως τωρα που εστρωσε ο εγκεφαλος, ειναι κορυφη. Ειπαμε θα στο δωσω για βολτα να κρινεις μονος σου... (μετα τα πιτογυρα) χαχαχα
|
E ναι ρε, πως αλλιώς θα βγάλουμε αξιόλογα συμπεράσματα;
Εγώ είχα βάλει λάδι πριν από 4-5000χλμ που έκανα σέρβις, λες να χρειάζεται να ξαναβάλω; Από ρελαντί αν πατήσω τέρμα γκάζι κάνουν μία βύθιση οι στροφές, ακούγονται μπουρμπουλήθρες και μετά αρχίζει και ανεβάζει. Στιγμιαία όλα αυτά, σε 0.5 sec ας πούμε.. Πόσο λάδι να βάλω; Καμιά δεκαριά ψεκασιές;
Ο εγκέφαλος στο δικό σου δεν ξέρει τι του γίνεται. Κοιμάται 1400άρης, ξυπνάει 1800άρης, την άλλη μέρα φιλτροκουτο-χοάνες, χαμός. Τον έχεις κάψει
Περιμένω την βόλτα λοιπόν, να δω αν ανεβάζει έτσι και στον δρόμο.
Α, και αν πηγαίνει ευθεία με το τιμόνι στριμένο
|
10-03-13, 12:58
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
|
|
Οντως τον εχω τρελανει τον εγκεφαλο... χαχαχαχα
Ρε ξεκολατε με το τιμονι. Δεν ηταν ευθυγραμμισμενο το αμαξι με το ραουλο. Μια χαρα ειναι το τιμονι. Λετε να ηταν ετσι στραβο και να το αφηνα?
Παντως ανεβαζει πολυ καλα στο δρομο. 1η-2α-3η κτλπ υπαρχει αισθητή διαφορά. Στανταρ εχει πεσει και το 0-100.
|
10-03-13, 13:01
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
|
|
Α και για να μην παρεξηγηθω, σε εμενα (δλδ συγκεκριμενα στο δικο μου αμαξι με ό,τι μετατροπες κουβαλαω) αυτη η πατεντα δουλεψε.
Επειδη μπορει να ακουω για πλασματικά αλογα, ροπες κτλπ, εγω εχω δει διαφορά και στον δρόμο.
Δεν θελω να παρω ευθυνη για οποιον κανει κατι παρομοιο. Ο καθενας αποφασιζει για το αμαξι του τι θελει και τι όχι και παιρνει και την ευθυνη.
Ο σκοπος του τοπικ ειναι απλα να παρουσιάσω τι εκανα, πως το εκανα, και τι διαφορες είδα (και με αποδειξεις - δυναμομετρηση).
Ελπιζω να ειμαι ξεκαθαρος.
|
|
|
|
10-03-13, 13:49
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
βολος
|
|
Ενταξει ρε Μιχαλη δεν προτρεπεις να πανε να κανουν και ληστεια σε τραπεζα!!!!
Οποιος γουσταρει το κανει!!!
Εγω επειδη εχουν δει πολλα τα ματια μου στο δυναμομετρο-α δεν μου κανει τιποτα εντυπωση!!!!
Η λογικη-τεχνικη απαντηση δοθηκε ΔΙΣ!!!
Μπραβο Μιχαλη!!!Οσο αφορα το δυναμομετρο τοσες φορες που εχουμε παει δεν νομιζω να εχει προβλημα ο ανθρωπος ,αλλα και αυτος σπαθι ξηγιεται αφου κανει τιμες που δεν υπαρχουν ΠΟΥΘΕΝΑ!!!
Τετοιους επαγγελματιες αξιζει να τους επαινεις και να τους διαφημιζεις!!!
Ειδα και τα διαγραμματα!!!Σχεδον 1 κιλο ροπης πανω!!!
110 ΤΡΟΧΟ ειδα μια χαρα!!!
Καλα που ηρθε και ο Γιαννης και περασαμε τα 300 αλογα σημερα.
Περιττο να πω πως το punto σε ΤΡΟΜΑΖΕΙ οταν ανοιγει.
Ελπίζω να μη σου λέρωσα το κάθισμα Γιάννη...
|
|
10-03-13, 13:54
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
|
|
Πιο πολυ το παραπανω το ειπα μη χαλασει κανεις το φιλτροκουτί του και δεν του δουλεψει σωστα ή δει χειροτερα νουμερα κτλπ και μετα με βρίζει!
Με ξερεις, δεν κραταω τιποτα κρυφο και παντα κοιταω να βοηθαω τα μέλη μας. Εκατσα να γραψω ολόκληρο κατεβατο με το τι/πως το εκανα, φωτος, δυναμομετρησεις κτλπ.
Θα μπορουσα να τα κανω ολα κρυφα, να λεω οτι βγαζω 147 αλογα και οταν με ρωτανε τι και πως, να κανω την πάπια.
Και οντως, αυτο το δυναμομετρο ειναι μεγαλη ανακαλυψη. Καλοι ανθρωποι και απιστευτες τιμές.
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,17374396 seconds (82,48% PHP - 17,52% MySQL) with 42 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 17:26. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|