Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
SUPPORT ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ-ΣΧΕΔΙΑΓΡΑΜΑΤΑ-ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΝ LINE |
 |
|

19-01-13, 14:14
|
 |
Θεϊκό Μέλος
|
|
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
mpesikos αν θες κοντο σασμαν να σου δωσω το δικο μου το 5αρι..
5η κοφτη 215 χλμ..Το θες πιο κοντο??

19-01-13, 15:44
|
 |
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πάτρα
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Μιχάλη, εγώ θεωρώ ότι η καλύτερη λύση, εάν ψάχνεις να βάλεις 6άρι στο δικό σου, είναι το C60 της Celica 1zz. Νομίζω ότι αυτό έχει βάλει και ο Πέτρος στο δικό του...
|
 |

19-01-13, 15:44
|
 |
Πορωμένο Μέλος
|
|
Περιοχή:
athina
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Skipi
Δεν διαφωνω σε τιποτα απ οσα λες και το αρχικο μου post δεν αναφεροταν σε σενα. Ισα ισα εδωσες τις πιο ολοκληρωμένες πληροφορίες κατα την γνωμη μου και σε ευχαριστώ. Εγω διαβασα τα λογια του pilotos που λεει οτι αν βαλεις το σασμαν του 2zz σε 4zz θα πρεπει να πας με πρωτη γιατι το σασμαν θα ειναι μακρυ. Στην πραξη συμβαινει το αντιθετο, λογω του μειωμενου στροφαρισματος των 4zz 3zz 1zz το σασμαν βγαζει λιγοτερα χιλιομετρα ανα σχεση. Επίσης λιγη ευγένεια δεν βλάπτει. Δεν αναφερόμαστε σε χαζούς αλλα σε μελη του corollaclub. Παραλληλα εχω υπερκυβισμένο με 6αρι και τριχες κατσαρες. Το μονο που καταφερα να κάνω ειναι να παω πιο ξεκουραστα με μεγαλες ταχυτητες στα ταξιδια και να χασω 10 χιλ τελικής γιατί η πεμπτη ειναι κοντη και στις 6500 περιπου εχω 205 βαζω εκτη και κρεμάει. Με το 5αρι του 4zz τα 215 τα ειχα για πλακα. Αυτά!
|
ok χαιρομαι που καταλαβαινομαστε , κι ελπιζω αυτο περι ευγενιας επισης να μην πηγαινε σε εμενα γιατι ακομη και σε καποια εριστικα σχολια , δεν απαντησα αντιστοιχα , απλα προσπαθησα να γινω πιο παραστατικος και κατανοητος για να βγει μια ακρη...
Τωρα οσον αφορα την εμπειρια σου ....ειναι λογικο με το 6αρι να υστερεις σε τελικες μιας και η 6η ειναι overdrive και μπορεις να σηκωσεις στροφες περιπου μεχρι τις 5500 που βγαινει η μεγιστη ιπποδυναμη σε αυτα τα μοτερ , ειτε 1400 ειτε 1800... απλα τα τα πιανεις πολυ πιο γρηγορα σε σχεση με το 1400αρι ..παιζει ρολο και τι ζαντολαστιχα φορας ....σιγουρα το μακρυ σαζμαν παντως ευνοει τελικες
|

19-01-13, 16:09
|
 |
Moderator
|
|
Περιοχή:
Εξωτική Έδεσσα
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 5 φορές σε 5 μηνύματα
|
|
Της "μικρής" Celica ο κωδικός σασμάν είναι C63. Αυτό έχω εγώ...
HONDA VFR 800Vtec ABS '05
|

19-01-13, 17:05
|
 |
Πορωμένο Μέλος
|
|
Περιοχή:
athina
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Edessaios
Της "μικρής" Celica ο κωδικός σασμάν είναι C63. Αυτό έχω εγώ...
|
Αυτο ειναι πιο μακρυ κι απο το ΤS κι απο το G6 αλλα θα πηγαινει πιο ξεκουραστα το αμαξι σου
|

19-01-13, 18:27
|
 |
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από corollapatra
Μιχάλη, εγώ θεωρώ ότι η καλύτερη λύση, εάν ψάχνεις να βάλεις 6άρι στο δικό σου, είναι το C60 της Celica 1zz. Νομίζω ότι αυτό έχει βάλει και ο Πέτρος στο δικό του...
|
Ξαναλεω, δεν ψαχνω για εμενα. Μια κουβεντα ειχα με εναν γνωστο.
|
 |
|
 |

20-01-13, 05:33
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Ημαθία
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από GiWrGoS@XXX
ok χαιρομαι που καταλαβαινομαστε , κι ελπιζω αυτο περι ευγενιας επισης να μην πηγαινε σε εμενα γιατι ακομη και σε καποια εριστικα σχολια , δεν απαντησα αντιστοιχα , απλα προσπαθησα να γινω πιο παραστατικος και κατανοητος για να βγει μια ακρη...
Τωρα οσον αφορα την εμπειρια σου ....ειναι λογικο με το 6αρι να υστερεις σε τελικες μιας και η 6η ειναι overdrive και μπορεις να σηκωσεις στροφες περιπου μεχρι τις 5500 που βγαινει η μεγιστη ιπποδυναμη σε αυτα τα μοτερ , ειτε 1400 ειτε 1800... απλα τα τα πιανεις πολυ πιο γρηγορα σε σχεση με το 1400αρι ..παιζει ρολο και τι ζαντολαστιχα φορας ....σιγουρα το μακρυ σαζμαν παντως ευνοει τελικες
|
Οχι δεν πηγαιναν σε σενα τα σχολια. Να σε ρωτησω αν ξερεις φοραω 6αρι απο Ε11 σε Ε12 υπερκυβισμένο. Τι μπορω να κάνω για να μακρυνω λιγο την πεμπτη. Ταριαζει καποιο γραναζι απο το πενταρι της Ε12 η πρεπει να φτιαξω ενα καινουργιο? Εχεις ιδεα απο τετοια σκαλίσματα? Ευχαριστω
|
 |

20-01-13, 08:58
|
 |
Πορωμένο Μέλος
|
|
Περιοχή:
athina
|
|
Δεν ειμαι μηχανικος αλλα νομιζω οτι ειναι ασυμφορο να κατεβασεις ...να ανοιξεισ....να σκαλισεις και να ξανα κουμπωσεις σαζμαν...καλυτερα να βρεις ενα μεταχειρισμενο απο celica με τα 140 που του ρχεται κουτι. Βεβαια
εχει λιγο πιο αραιες σχεσεις και μακρυτερο κορωνοπηνιο ...Μπορεις να το παντρεψεις θεωρητικα με το με το κορωνοπηνιο του σαζμαν g6 που ειναι λιγο πιο κοντο ...Ετσι θα ερθει στα μετρα που το θες (παραπλησιο νευρο σε ολες τις σχεσεις και πιο μακρια 5η -6η εχουν ιδια) ...και πουλας το αλλο σαζμαν να μειωσεις το κοστος της ολης μετατροπης
Φυσικα πρεπει να ρωτησεις μηχανικο για τα παντρεματα , αν γινονται.....Παντως και χωρις παντρεματα το σαζμαν απο celica ειναι ταμαμ για το μοτερ σου ,αφου ειναι original σαζμαν για 1ΖΖ μοτερ απλα σε σχεση με το πιο σφιχτο g6 ,θα ειναι ενα 5αρι σαζμαν τυπικο με μια 6η για οικονομια
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη GiWrGoS@XXX : 20-01-13 στις 09:07.
|

20-01-13, 15:52
|
 |
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
|
|
Ο κωδικός του 4ΖΖ σασμαν που φοραω ποιος ειναι?
|

20-01-13, 17:38
|
 |
Moderator
|
|
Περιοχή:
Εξωτική Έδεσσα
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 5 φορές σε 5 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar
Ο κωδικός του 4ΖΖ σασμαν που φοραω ποιος ειναι?
|
Λογικά φοράει το σασμάν με κωδικό C50. Αλλά μπορείς να το διαπιστώσεις κάνοντας το εξής:
Άνοιξε την πόρτα του οδηγού, στην μεσαία κολώνα έχει ένα ταμπελάκι κολλημένο που λέει διάφορα τεχνικά χαρακτηριστικά όπως βάρος, τον κωδικό του χρώματος και στην τελευταία σειρά γράφει τον κωδικό του διαφορικού και τον κωδικό του σασμάν. Θα γράφει 01Α και κάθετος C50 όπου ο!α είναι ο κωδικός του διαφορικού δηλαδή ανοιχτό και C50 ο κωδικός του σασμάν.
HONDA VFR 800Vtec ABS '05
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,17526698 seconds (81,93% PHP - 18,07% MySQL) with 42 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 22:51. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|