Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Craig
Αναστατωσε τον Dr Power ο Γιαννης gt Ωραιο κειμενο,τα ειπες πολυ ωραια μπραβο!
|
Και οχι μονο αλλα και τον Αρχοντιτση!!!
Σε ευχαριστω φιλε μου και θα ηθελα να το δημοσιευα και εδω!!!
Ελπιζω να καταλαβαν ολοι οι αναγνωστες τι ηθελα ακριβως να πω!!!
Σημερινη δυναμομετρηση του megane που απο οτι εχω καταλαβει ΔΕΝ τα γουσταρει καθολου τα ΔΥΝΑΜΟΜΕΤΡΑ εν αντιθεσει με το Punto!!!
Ενω ειχε φτασει σε τελευταιο πατημα{Με το Στανιό}τα 121 αλογα και τα 16.2 κιλα ροπης σημερα μετα απο 6 μηνες που εχω να το πατησω ,μετα την φλαντζα που ειχα παθει αλλα και την αλλαγη του βαρελακι BMC σε σκουπα SIMOTA λογω καταστροφης του BMC, το αμαξι εδειξε 117 αλογα αλλα και 15.3 κιλα ροπης!!!
Το θεμα ειναι ομως οτι ειναι ολη η καμπυλη ροπης και αλογων ειναι κατω με μεγαλη διαφορα!!!
Η αιτια λυθηκε απο το innovate που εχω μονιμα στο αμαξι πανω!!!Για καποιο λογο που δεν ξερουμε ακομα ,θα ερευνηθει απο Δευτερα,το αμαξι απο τις 2000 μεχρι και τις 5500 με τερμα γκαζι πανω στο dyno ειχε καυσιμο κοντα στο 15 σε ολη αυτη την κλιμακα των στροφων και μονο μετα τις 5500 κατεβασε σε 13 και πανω απο τις 6500 στο 12.5!!!!
Τι γινεται δεν ξερουμε αλλα κατι δεν παει καλα.....Βουλωμενο φιλτρο βενζινης?Καμια αντλια εκλασε ,κανα μπεκ τι να πω θα δουμε!!!Τραβαει με την σκουπα πολυ αερα????
Ευτυχως που το μετρησαμε γιατι εχω στα χερια μου ενα custom χταποδι αντιγραφη Supersprint και θα δοκιμαζοταν την Δευτερα κιολας και για αλλη μια φορα το ΔΥΝΑΜΟΜΕΤΡΟ μας ειπε την αληθεια και μας εδειξε οτι κατι τρεχει....
Οποτε αφου φτιαχτει θα μπει και το χταποδι να δουμε τι ψαρια θα πιασουμε και φυσικα θα τα γραψω αναλυτικα εδω!!!
Ευτυχως γιατι αν το μετρουσαμε με το χταποδι αλλαγμενο θα βγαζαμε λανθασμενα αποτελεσματα!!!