Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA 111(G6)

TOYOTA COROLLA 111(G6) 1996 >2002

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 18-09-15, 17:24
Το avatar του χρήστη NikiforosGT
NikiforosGT Offline:
Moderator

Περιοχή: Athina
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1033
NikiforosGT έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
Καλησπέρα! έχω παραγγείλει από ebay Αγγλία μια πηγή 2DIN και την περιμένω μέσα την επόμενη εβδομάδα. Στις φωτος σε όλες τις πηγές γενικά δεν έχω δει να περιλαμβάνεται το περίβλημα τοποθέτησης το λεγόμενο frame δλδ σαν αυτό : http://www.ebay.ie/itm/Universal-Met...item3f3fd6902f
δεν πρέπει να πηγαίνει μαζί με την πηγή πιστεύω, γνωρίζει κανείς?
γιατί το επόμενο weekend που θα πάω εξοχικό θέλω να την τοποθετήσω. Μην φάω νίλα!
ξέρει κανείς αν βρίσκεται εύκολα και τι τιμή μπορεί να έχει?
ευχαριστώ!
Αλήθεια χωρίς αυτό το frame μπορεί να μπει η πηγή? στην συσκευασια θα εχει 2 λαμακια σαν αυτακια.
Οπως βρηκα εδω για 1din ομως δεν ειναι υποχρεωτικο αυτο το frame : http://www.toyotaownersclub.com/foru...-unit-removal/
εχω κατι αυτακια μαζι με την βαση 2din μαλλον βιδωνει εκει περα η πηγη.

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikiforosGT : 18-09-15 στις 17:39.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 18-09-15, 17:40
NikiforosGT Offline:
Moderator

sorry για το διπλο ποστ αλλα δεν με αφηνει να ανεβασω μια φωτο που βρηκα! αυτα ειναι τα σιδερακια που εχω, οπως φαινεται βιδωνουν στην πηγη οποτε δεν θελω μαλλον frame αλλα θα θελω βιδες. Λογικα εχω πολλες θα κανουν μερικες.
επειδη η φωτο φαινεται μικρη : http://toyotapartscatalog.com/media/...a6179c4af4.png
ή να παω μια βόλτα απο Toyota μπας και εχει να μην ψαχνω!
τελικα εκτος τις 4 βιδες για το καθε λαμακι το καθενα θελει αλλες 2 διαφορετικου τυπου για να πιασει στο μεσα μερος της 2 din βασης, δοκιμασα τωρα μια πηγη 1din που εχω σπιτι και πιανει σε 2 τρυπες σε καθε λαμακι, οποτε αυριο θα βαλω την 2din πανω αλλα με 1din πηγη μεχρι να ερθει αλλη να το εχω ετοιμο το συστημα, και αν δεν βρω βιδες τοτε παω Toyota.
Συνημμένα Thumbnails
Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγένθυνση

Όνομα:  5c6fc4b05a732218a92753a6179c4af4.jpg
Εμφανίσεις:  77
Μέγεθος:  7,3 KB  

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikiforosGT : 18-09-15 στις 18:48.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 18-09-15, 18:55
Το avatar του χρήστη Fanis
Fanis Offline:
Administrator

Μοντέλο: LEXUS IS 200
Περιοχή: Nikaia
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 10
Fanis είναι ένας φάρος φωτός Fanis είναι ένας φάρος φωτός Fanis είναι ένας φάρος φωτός Fanis είναι ένας φάρος φωτός Fanis είναι ένας φάρος φωτός Fanis είναι ένας φάρος φωτός
δεν θα χρειαστεις τιποτα εξτρα θα δεις που θα κατσει ακριβως εκει που θελεις χωρις προβλημα .. εχω παρα πολλα βιδακια αν χρειαστεις ..

Η διαφορα μεταξυ ενος αντρα και ενος παιδιου ειναι......το μεγεθος των παιχνιδιων..

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 18-09-15, 19:33
NikiforosGT Offline:
Moderator

Εντάξει ευχαριστώ, έχω και εγώ στο εξοχικό πιστεύω να βρω μερικά να μου κάνουν! προς το παρόν θα βάλω πάνω την 1din πηγή για να έχω την βάση κτλ έτοιμα και το επόμενο weekend που λογικά θα έχω παραλάβει από Αγγλία θα κάνω την τοποθέτηση 2din.
Εβγαλα κατι φωτος πως ειναι η 1din με αυτα, αυριο θα τοποθετησω την πηγη που εχω στο αμαξι τωρα εκανα μια δοκιμη μονο, εδω την εβαλα στην κατω θεση, η φωτο εδω δειχνει στην πανω θεση : http://carphotos.cardomain.com/ride_...0006_large.jpg
Στις φωτος μου φαινονται που πεφτουν οι τρυπες, κεντραρονται απλα μου κουνηθηκε λιγο.

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikiforosGT : 18-09-15 στις 21:14.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 19-09-15, 00:22
Το avatar του χρήστη tsakispa
tsakispa Offline:
Μικρό Μέλος

Μοντέλο: corolla 2001 vvt-i e11
Δύναμη Σεβασμού: 124
tsakispa είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Sorry για την ακυρη ερωτηση αλλα πως κανετε αγορές απο εξωτερικό. Προχθες δοκίμασα με μια χρεωστικη στο aliexpress και την απέρριψε.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 19-09-15, 08:26
Το avatar του χρήστη GiWrGoS@XXX
GiWrGoS@XXX Offline:
Πορωμένο Μέλος

Μοντέλο: E11 1.4 vvti g6
Περιοχή: athina
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 303
GiWrGoS@XXX έχει φοβερή αύρα GiWrGoS@XXX έχει φοβερή αύρα GiWrGoS@XXX έχει φοβερή αύρα
Συγγνωμη για την σφηνα αλλα επειδη σκεφτομαι να αγορασω αυτο http://www.pioneer.eu/uk/download.js...hod=attachment

http://image.nettix.fi/extra/partimg...2365790e31.jpg

υπαρχει περιπτωση να μπαινει στην κλασσικη θεση του cd player (μιλαω για facelift που το εχει χαμηλα κι οχι το στρογγυλοφαναρο που το εχει ψηλα στην κονσολα) ,καταργωντας το ντουλαπακι πανω απο το πτυσσομενο συρταρακι για τα ποτηρια του καφε?Θελω να πω..ειναι αρκετος ο χωρος για 2din ραδιοcd-usb???πιστευω οτι θα ομορφυνει πολυ η κονσολα αν μπει εκει
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 19-09-15, 11:41
Το avatar του χρήστη skour
skour Offline:
Κυριλέ Μέλος

Μοντέλο: corolla e11 f\l sedan
Περιοχή: κορινθος
Δύναμη Σεβασμού: 239
skour είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από GiWrGoS@XXX Εμφάνιση μηνυμάτων
Συγγνωμη για την σφηνα αλλα επειδη σκεφτομαι να αγορασω αυτο http://www.pioneer.eu/uk/download.js...hod=attachment

http://image.nettix.fi/extra/partimg...2365790e31.jpg

υπαρχει περιπτωση να μπαινει στην κλασσικη θεση του cd player (μιλαω για facelift που το εχει χαμηλα κι οχι το στρογγυλοφαναρο που το εχει ψηλα στην κονσολα) ,καταργωντας το ντουλαπακι πανω απο το πτυσσομενο συρταρακι για τα ποτηρια του καφε?Θελω να πω..ειναι αρκετος ο χωρος για 2din ραδιοcd-usb???πιστευω οτι θα ομορφυνει πολυ η κονσολα αν μπει εκει
Κάποιοι το έχουν κάνει όπως λες. Υπάρχει εικόνα στο link.
http://www.toyota-forum.de/threads/2...acelift.57455/
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 20-09-15, 15:38
NikiforosGT Offline:
Moderator

Καλησπέρα! το ντουλαπακι πως ειναι δεν ξερω, αν ειναι σαν της στρογγυλοφαναρης ειναι 2din κανονικα και κατι πηγες με αυτακια μπορουν να μπουν εκει πχ αυτες : https://www.chinavasion.com/china/wh...or-Volkswagen/
αλλά τοσο χαμηλα ειναι ελεος απλα! δεν βολευει με τιποτα! ειναι καλυτερα ψηλα! γινεται να βγει το trip και να μπει εκει θεση 2din κανονικα....
και μια φωτο της δικιας μου με τις βασεις, τελικα και βιδες βρηκα και τα βολεψα ολα, ετοιμα ειναι και περιμενουν την πηγη, δεν εβαλα την 1din πανω επειδη δεν μπορεσε να μπει. Το επομενο weekend πιστευω να την εχω και να κανω την τοποθετηση.

{OFFTOPIK}
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από tsakispa Εμφάνιση μηνυμάτων
Sorry για την ακυρη ερωτηση αλλα πως κανετε αγορές απο εξωτερικό. Προχθες δοκίμασα με μια χρεωστικη στο aliexpress και την απέρριψε.
απο aliexpress δεν γινεται εκτος αν βρεις καποιον πωλητη να δεχτει με paypal....εγω αγοραζω κανονικα απο ebay και οπου αλλου εχει paypal και επισης εχω κανει 2 αγορες απο banggood.com με την καρτα μου απευθειας, εχω γιουρο-bank visa. Για το paypal πρεπει να κανεις ειτε request money (το εχω κανει 2 φορες) αλλα δεν το προτεινω γιατι φαινεσαι πωλητης.....και το send money σε 2ο λογαριασμο που δεν ειναι αναγκη να εχει καρτα, ετσι τα χρηματα πανε στο balance και αγοραζεις! εγω εκανα εναν 2ο λογαριασμο και "καλα" της μανας μου με το δικο της ονομα και τηλεφωνο και αλλο email. Μπορει να μην πιανουν με ολες τις καρτες, επισης εχουν χαλαρωσει τα C.C και μερικοι αγοραζουν κανονικα. Το ali δεν παιζει το ξεχναμε, οτι μπορεις απο ebay και banggood, επισης απευθειας καρτα λενε παιζουν τα dealextreme και amazon.co.uk και .de.
αυτα και σορρυ για το OFFTOPIK.
{OFFTOPIK}

Y.Γ αν πειραζει που λεω αυτο για το paypal πειτε μου να το σβησω....

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikiforosGT : 20-09-15 στις 16:27.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 21-09-15, 00:48
Το avatar του χρήστη GiWrGoS@XXX
GiWrGoS@XXX Offline:
Πορωμένο Μέλος

Μοντέλο: E11 1.4 vvti g6
Περιοχή: athina
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 303
GiWrGoS@XXX έχει φοβερή αύρα GiWrGoS@XXX έχει φοβερή αύρα GiWrGoS@XXX έχει φοβερή αύρα
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από NikiforosGT Εμφάνιση μηνυμάτων
Καλησπέρα! το ντουλαπακι πως ειναι δεν ξερω, αν ειναι σαν της στρογγυλοφαναρης ειναι 2din κανονικα και κατι πηγες με αυτακια μπορουν να μπουν εκει πχ αυτες : https://www.chinavasion.com/china/wh...or-Volkswagen/
αλλά τοσο χαμηλα ειναι ελεος απλα! δεν βολευει με τιποτα! ειναι καλυτερα ψηλα! γινεται να βγει το trip και να μπει εκει θεση 2din κανονικα....
και μια φωτο της δικιας μου με τις βασεις, τελικα και βιδες βρηκα και τα βολεψα ολα, ετοιμα ειναι και περιμενουν την πηγη, δεν εβαλα την 1din πανω επειδη δεν μπορεσε να μπει. Το επομενο weekend πιστευω να την εχω και να κανω την τοποθετηση.

{OFFTOPIK}

απο aliexpress δεν γινεται εκτος αν βρεις καποιον πωλητη να δεχτει με paypal....εγω αγοραζω κανονικα απο ebay και οπου αλλου εχει paypal και επισης εχω κανει 2 αγορες απο banggood.com με την καρτα μου απευθειας, εχω γιουρο-bank visa. Για το paypal πρεπει να κανεις ειτε request money (το εχω κανει 2 φορες) αλλα δεν το προτεινω γιατι φαινεσαι πωλητης.....και το send money σε 2ο λογαριασμο που δεν ειναι αναγκη να εχει καρτα, ετσι τα χρηματα πανε στο balance και αγοραζεις! εγω εκανα εναν 2ο λογαριασμο και "καλα" της μανας μου με το δικο της ονομα και τηλεφωνο και αλλο email. Μπορει να μην πιανουν με ολες τις καρτες, επισης εχουν χαλαρωσει τα C.C και μερικοι αγοραζουν κανονικα. Το ali δεν παιζει το ξεχναμε, οτι μπορεις απο ebay και banggood, επισης απευθειας καρτα λενε παιζουν τα dealextreme και amazon.co.uk και .de.
αυτα και σορρυ για το OFFTOPIK.
{OFFTOPIK}

Y.Γ αν πειραζει που λεω αυτο για το paypal πειτε μου να το σβησω....
Ευχαριστω για την απαντηση σου νικηφορε,το ραδιο που ενδιαφερομαι να αγορασω δεν ειναι καποιο touchscreen με ιδιαιτερες λειτουργιες...κλασσικο ραδιο-cd-usb ειναι απλα εχει πολλους χρωματισμους λαι μεγαλη επιφανεια και πιστευω απλα οτι θα κανει πολυ πιο ομορφη και γεματη την κεντρικη κονσολα ..κι ας ξεφορτωθω το ντουλαπακι που ετσι κι αλλιως με πατεντες το εχω για να κλεινει βαζοντας μαγνητακια και μεταλλακια..και με το 1din ραδιο που εχω τωρα μια χαρα βολευομαι απλα εχει τα χρονακια του... και η αποσπομενη προσοψη οτι και να της εχω κανει ...πλεον δεν κουμπωνει αρκετα καλα με αποτελεσμα το ραδιο να αναβοσβηνει συνεχως στους κραδασμους κουνηματα και ειναι εκνευριστικο....Η πατεντα που εκανες εσυ ειναι πολυ καλη αλλα δεν εχω ορεξη για κοψε ραψε...θελω κατι οσο το δυνατον πιο "plug and play" συν οτι στα δικα μου ματια μου φενεται λιγο παραταιρο εξογκωμα το να μπει 2 din εκει πανω...χαλαει η αρμονια του ταμπλω..( καθαρα υποκειμενικο και με ολο το σεβασμο) Το προτιμω χαμηλα κι ας μην ειναι το ιδιο λειτουργικο οπως θα ηταν με την 2din ψηλα...Και παλι ευχαριστω πολυ για την επιβεβαιωση!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 21-09-15, 07:36
NikiforosGT Offline:
Moderator

καλημέρα! ε οτι αρέσει στον καθένα, αυτο που εχω παραγγειλει εγω μονο android δεν εχει, δυστυχως πηγαιναν πολλα απο Αγγλια και το βιαζομαι παρα παρα πολυ....
δες εδω http://www.corollaclub.com/forums/sh...7&pagenumber=3
δειχνω πως μπαινει η πηγη εκει κατω, εγω ειχα βαλει 1 din βεβαια γιατι πανω ειχα ταμπλετ που το εβγαλα για διαφορους λογους που εξηγω σε αλλο θεμα εδω http://www.corollaclub.com/forums/sh...4&pagenumber=2
οπως μπαινει η 1din πηγη κατω μπαινει και η 2din απλα δεν εχεις αυτο το κενο πιανει ολο τον χωρο.
To μεγαλο μανικι ειναι να περασεις ολα τα καλωδια απο πανω να πανε κατω....αυτο με παιδεψε πολυ εμενα και τα ξαναπηγα παλι πανω!

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikiforosGT : 21-09-15 στις 10:08.
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA 111(G6)

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Προβολεις Ομιχλης,Κονσολα skarpelos TOYOTA COROLLA E 12 26 22-10-17 11:26
κονσολα κλιμα ε12 basilakiscorolla TOYOTA COROLLA E 12 0 03-03-15 20:16
κονσολα clima face σε proface basilakiscorolla TOYOTA COROLLA E 12 5 03-09-12 18:38
Κονσολα E11 Facelift keichi TOYOTA COROLLA 111(G6) 0 29-11-09 13:01
κεντρικη κονσολα dj_kostis TOYOTA COROLLA E 12 11 21-02-09 10:31

Page generated in 0,19395995 seconds (84,36% PHP - 15,64% MySQL) with 42 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 17:17.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com