Καλησπέρα! το ντουλαπακι πως ειναι δεν ξερω, αν ειναι σαν της στρογγυλοφαναρης ειναι 2din κανονικα και κατι πηγες με αυτακια μπορουν να μπουν εκει πχ αυτες :
https://www.chinavasion.com/china/wh...or-Volkswagen/
αλλά τοσο χαμηλα ειναι ελεος απλα! δεν βολευει με τιποτα! ειναι καλυτερα ψηλα! γινεται να βγει το trip και να μπει εκει θεση 2din κανονικα....
και μια φωτο της δικιας μου με τις βασεις, τελικα και βιδες βρηκα και τα βολεψα ολα, ετοιμα ειναι και περιμενουν την πηγη, δεν εβαλα την 1din πανω επειδη δεν μπορεσε να μπει. Το επομενο weekend πιστευω να την εχω και να κανω την τοποθετηση.
{OFFTOPIK}
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από tsakispa
Sorry για την ακυρη ερωτηση αλλα πως κανετε αγορές απο εξωτερικό. Προχθες δοκίμασα με μια χρεωστικη στο aliexpress και την απέρριψε.
|
απο aliexpress δεν γινεται εκτος αν βρεις καποιον πωλητη να δεχτει με paypal....εγω αγοραζω κανονικα απο ebay και οπου αλλου εχει paypal και επισης εχω κανει 2 αγορες απο banggood.com με την καρτα μου απευθειας, εχω γιουρο-bank visa. Για το paypal πρεπει να κανεις ειτε request money (το εχω κανει 2 φορες) αλλα δεν το προτεινω γιατι φαινεσαι πωλητης.....και το send money σε 2ο λογαριασμο που δεν ειναι αναγκη να εχει καρτα, ετσι τα χρηματα πανε στο balance και αγοραζεις! εγω εκανα εναν 2ο λογαριασμο και "καλα" της μανας μου με το δικο της ονομα και τηλεφωνο και αλλο email. Μπορει να μην πιανουν με ολες τις καρτες, επισης εχουν χαλαρωσει τα C.C και μερικοι αγοραζουν κανονικα. Το ali δεν παιζει το ξεχναμε, οτι μπορεις απο ebay και banggood, επισης απευθειας καρτα λενε παιζουν τα dealextreme και amazon.co.uk και .de.
αυτα και σορρυ για το OFFTOPIK.
{OFFTOPIK}
Y.Γ αν πειραζει που λεω αυτο για το paypal πειτε μου να το σβησω....