Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΜΕΛΗ ΜΑΣ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΚΑΘΕ ΜΕΛΟΣ ΜΑΣ |
|
|
20-09-12, 18:33
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Χαλκιδική
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Νικηφόρε καλησπέρα..Είδα ότι την οικονομία την έφτασα μέχρι 30%,για πιο πολύ οικονομία θέλει να βάλω ΜΙΚΡΟΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΉ HHO EFIE CHIP 20mhz για να παρεμβάλει τον εγκέφαλο,η δεν χρειάζεται..
|
20-09-12, 18:56
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
Πως εφτασες 30%? τι εννοεις δεν καταλαβα!!! εκανες μετρησεις πριν και μετα? αν ναι πες μου σε νουμερα lt/100xlm για να καταλάβω! αυτο το ηλεκτρονικο κανονικα το βαζουμε οταν εχουμε συστημα που ειναι ΜΑΖΙ υδρογονο και οξυγονο για να πειραξουμε την αναλογια τους! δεν ξερω αν θα κανει δουλεια τωρα! με αυτο που λες δεν κανεις δουλεια ειναι 100% σιγουρα για το αλλο συστημα! με αυτο ομως ισως : http://www.smart-cover.gr/product_in...roducts_id=434
τελικα ποσα Amper το δουλευεις?
|
20-09-12, 20:49
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Χαλκιδική
|
|
Ναι έκανα μέτρησής το γράφω στην προηγούμενη σελίδα αναλυτικά..
Εγώ λέω γι΄αυτό http://voloperformance.com/fs2hhoedition.html αν κάνει δουλειά..
Εγώ πάντως το δουλεύω 14Α και σε πορεία το βάζω από 16 έως 18Α..
|
|
|
|
20-09-12, 23:03
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από sakis-33
Σήμερα έκανα μέτρησής για το πόσο καίει ακριβός, το γέμισα και μετά από 205 χιλιόμετρα πήγα ξανά στο ίδιο βενζινάδικο και το γέμισα με 15 ευρό και τιμή λίτρου 1.766 ευρό εκ΄τον οποίον τα 50 χιλιόμετρα ήταν μέσα στην Θεσσαλονίκη το ανώτατο όριο ταχύτητας στην διαδρομή ήταν 100 Χ/Ω.
Πριν βάλω το υδρογόνο πήγε να με μικτή κατανάλωση από 6 έως 6.5 λίτρα ανά 100 χιλιόμετρα.Αν τώρα με πηγαίνει από 4,2 έως 4,8 θα είμαι ευχαριστημένος..πιο πολύ δεν μπόρεσα να το κατεβάσω..
|
αν λες αυτο λες ΑΝ!!!! δλδ εγινε αυτο ή οχι??? παλι δεν καταλαβαινω! δεν βλεπω να εχεις γραψει κατι αλλο σχετικα με την μειωση καταναλωσης!
σχετικα με αυτο που λες δεν κανει, αυτο ειναι για τα συστηματα που βαζουν μαζι και το οξυγονο και μπερδευουν τον εγκεφαλο! δεν σου χρειαζεται αυτο! μπορει να προκαλεσεις προβλημα στα μιγματα! τσαμπα λεφτα πιστευω! γιαυτο λεει και HHO ετσι λενε το υδροξυ ή υδροξυλιο.
|
22-09-12, 20:18
|
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Αλεξανδρούπολη
|
|
Να ρωτήσω κάτι.
Αυτό το πράγμα μετατρέπει στο νερό σε υδρογόνο, και το περνά στην εισαγωγή και κατά συνέπεια στον χώρο καύσης.
Αν αντί για όλο αυτό τον μηχανισμό τοποθετήσω μια βαλβίδα ή μπεκ στην εισαγωγή και έχω μια μπουκάλα υδρογόνου, δεν πετυχαίνω το ίδιο πράγμα??
Αν όχι ποια η διαφορά μεταξύ τους??
|
22-09-12, 21:16
|
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
Περιοχή:
athina
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
|
|
Λογικα γινεται κι αυτο απλα δεν ξερω ποσο φτηνο ειναι το υδρογονο.. και παλι θα χρειαζεσαι καποιο συστηματακι να ρυθμιζει την παροχη.Τα παιδια κανανε μια επενδυση στην λογικη οτι περα απο την εγκατασταση , η παραγωγη υδρογονου θα κοστιζει απειροελαχιστα για παντα.... και σε συνδυασμο με την μειωση καταναλωσης θα κερδιζουν απο την βενζινη και θα εχουν αρκετα οκτανια παραλληλα που βοηθανε το μοτερ να αποδιδει 100% με λιγοτερους ρυπους κτλ....Δεν ειναι ακριβως το ιδιο με το με το υγραεριο , γιατι με το υγραεριο δουλευεις αποκλειστικα και χωρις βενζινη και λογω μισης τιμης βλεπεις διαφορα ....το υδρογονο δεν νομιζω οτι δινει τοσο μεγαλη αποδοση με αυτον τον τροπο εγκαταστασης , οποτε δεν ξερω αν θα κερδισεις με το να γεμιζεις την μπουκαλα καθε τοσο και να χρειαζεσαι και σημαντικες ποσοτητες βενζινης ( παραμενει το κυριο καυσιμο)
|
22-09-12, 22:30
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
φιάλη με υδρoγόνo ειναι κινητη βoμβα! καταρχην θες συστημα ελεγχoυ και oι φιαλες ειναι πανακριβες!! πoυ θα γεμιζεις; καλυτερη απoδoση θα εχει ετσι αλλα ειναι πoλυ επικυνδυνo και ασυμφoρo oικoνoμικα!
|
24-09-12, 00:39
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Χαλκιδική
|
|
Γεια σας
Για την Ελλάδα απαγορεύεται σε άλλες χώρες ναι,αλλά είναι ασύμφορο γιατί πρέπει να έχει τον μηχανισμό για να γεμίζει της μπουκάλες και τον μηχανισμό για το αυτοκίνητο.
Όσο για την εγκατάσταση που κάναμε εγώ και ο Νικηφόρος...είναι αυτοδημιούργητε δηλαδή αγοράσαμε τα εξαρτήματα και τα τοποθετήσαμε μόνιμα..για την οικονομία έχει από 10-30% και για να φτάσεις το 30%,θέλει να ιδρώσει και να κάψεις τα χεράκια σου λίγο με την ποτάσα..
|
|
|
|
24-09-12, 07:38
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
Δεν χρειαζεται να καψεις τα χερακια σου ρε Σακη! φορας γαντια? επαθες τπτ? εριξα πραμα χτες μεσα χωρις ανακατεμα αλλα με το ζορι παει 12Α με γκαζια, θα δω αν θα σηκωσει και αλλο οταν αρχισει να ρουφαει απο το δοχειο, γιατι παιρνει και απο τις επιστροφες. Το ποσο οικονομια εχει εξαρταται και απο τα ποσα Α δουλευουμε! ουτε παρα πολλα θελει γιατι κανει υδρατμους και δεν εχει αποδοση, ουτε και λιγα ομως! θελει δοκιμες και ψαξιμο το πραγμα. Στην δικια μου περιπτωση εφτιαξα και τα δοχεια διαχωρισμου, μονο το κελυφος τους πηρα ετοιμο! εγω ΠΑΝΤΑ φοραω γαντια οταν πιανω το σακουλακι με το ΝαοΗ! επισης δεν το μυριζεις και δεν πας κοντα την μουρη σου στο δοχειο με το υγρο! ακομα και οι αναθυμιασεις κανουν κακο! αυτα τα υλικα διαλυονται στο νερο αλλα και στον αερα!!! αν αφησεις απεξω τετοιο υλικο και ριξεις νερο θα δεις οτι γινεται μετα απο λιγο στερεο σωμα!!! εμενα γινεται σαν σοβάς άσπρο!!! το ΝaoH (καυστική σόδα ή υδροξείδιο του νατρίου), νομιζω το ιδιο κάνει και το KoH (καυστικη ποτασα ή υδροξείδιο του καλίου).
|
24-09-12, 18:07
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Χαλκιδική
|
|
Πάντως με το ΝaoH έχεις οικονομία μέχρι 20%,ενώ με το KOH μπορείς να φτάσεις και το 30% αν έχει καθαρότητα πάνω από 80% και δεν αφρίζει,και μπορεί να φτάσει πάνω από τα 20Α, ενώ το ΝaoH έχει καθαρότητα μέχρι 60% και γι'αυτό δεν μπορεί φτάσει πάνω από 14Α την πρώτη μέρα και μετά 10-12Α.
Άσε...ένα κυβάκι ήθελα να βάλω για συμπλήρωμα και δεν έβαλα τα γάντια και μου έκανε την τρύπα σε δευτερόλεπτα..
Εγώ πάντως την οικονομία την είδα πάνω από 14Α,γιατί στα 14Α βγάζει 700ml αέρα το λεπτό και στα 18-20Α 1λίτρο το λεπτό..
Πάντως πάνω από 200 γραμμάρια ΝaoH το λίτρο δεν πρέπει να βάλει γιατί μετά κάνει όπως είπε και φίλος μου ο Νικηφόρος ωραίο άσπρο σοβάς..(άλλος για βάψιμο)????
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,16899490 seconds (82,63% PHP - 17,37% MySQL) with 42 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 11:57. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|