Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA COROLLA E 12 2002> |
|
|
12-09-12, 11:05
|
Μικρό Μέλος
|
|
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Ερώτηση: Αφού ο αντάπτορας βγάζει και AUX, μπορούμε με κάποιο τρόπο να βάλουμε bluetooth από εκεί; Ή τελοσπάντων όσο πιο κρυφά γίνεται για να μην πετάνει καλώδια δεξία αριστερά;;
|
28-10-12, 20:13
|
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Αίγιο
|
|
Εγώ πάντως πήρα και τοποθέτησα μέσα στο ντουλαπάκι του συνοδηγού τον αντάπτορα Yatour, το παρήγγειλα από το site της ίδιας της εταιρίας στην Κίνα στέλνοντας mail το οποίο βρήκα στο επίσημο site της Yatour και μου ήρθε σε 20μέρες.. Έχει είσοδο Usb για φλασάκι,παίρνει κάρτα sd και υποδοχή aux για σύνδεση με mp3-mp4 player, laptop, κινητά.. Κόστος στα 53€!!!! με ταχυδρομικά μαζί....Είναι πολύ μικρό σε μέγεθος, σαν 1πακέτο τσιγάρα και πιο λεπτό, το συνέδεσα μόνος μου πανεύκολα, τα χειριστήρια στο τιμόνι δουλεύουν κανονικά,άριστη ποιότητα ήχου, οι τίτλοι των τραγουδιών περνάνε στην οθόνη κανονικά, άρα είμαι υπερικανοποιημένος! Κάνει τη δουλειά του άψογα με πολύ λίγα λεφτά,είναι το πιο φτηνό από όλα,το λέω γιατί έψαχνα καιρό.
|
29-10-12, 13:42
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Ηλιούπολη
|
|
Πολύ καλή τιμή. Δηλαδή βλέπεις στην οθόνη και τους τίτλους των τραγουδιών;
|
21-02-16, 02:52
|
|
|
|
Περιοχή:
Next station...tsempolia
|
|
Παιδια τσιμπησα κ εγω ενα yatour αλλα δε μου διαβαζει φακελους, μου διαβαζει μονο απο το root. Μετα βεβαια ειδα οτι το usb μου ειναι στη λιστα με τα ασυμβατα!!! Εχετε υποψη καποιο usb που δουλευει 100% σωστα;
21-02-16, 16:03
|
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Αίγιο
|
|
Ένα ταπεινό Turbo-x 4gb usb 2.0 του χω βάλει τόσα χρόνια κ παίζει ακούραστα...Φορμάρισμα με fat32, φακέλους με ονομασία CD01, CD02 και πάει λέγοντας, και στον κάθε φάκελο μέχρι 99 mp3 με λατινικούς τίτλους για να τους εμφανίζει και στην οθόνη... Αυτό είναι όλο!!
|
21-02-16, 19:19
|
|
|
|
Περιοχή:
Next station...tsempolia
|
|
Τασο, εισαι αστερι! Θα το δοκιμασω αυριο!!! Ευχαριστωωωω
16-08-16, 22:28
|
Μέλος
|
|
|
|
Καλησπέρα,
Σκέφτομαι και γω να πάρω το yatour , Ε12 2002 pro f / l η φισα ειναι 5,7 σωστά ?
Αξίζει το yatour?
|
17-10-16, 14:15
|
Μικρό Μέλος
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από bpapad81
Καλησπέρα,
Σκέφτομαι και γω να πάρω το yatour , Ε12 2002 pro f / l η φισα ειναι 5,7 σωστά ?
Αξίζει το yatour?
|
Το παρήγγειλα και το περιμένω από Γερμανία την επόμενη βδομάδα. Θα σου πω εντυπώσεις αν δε το έχει πάρει ακόμα...
|
17-10-16, 21:06
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από mixvid
Ερώτηση: Αφού ο αντάπτορας βγάζει και AUX, μπορούμε με κάποιο τρόπο να βάλουμε bluetooth από εκεί; Ή τελοσπάντων όσο πιο κρυφά γίνεται για να μην πετάνει καλώδια δεξία αριστερά;;
|
καλησπέρα! εχει συσκευες θα τις βρεις σαν fm transmiter bluetooth που αρκετες απο αυτες εκτος οτι μπορουν να περασουν τον ηχο ομιλια μεσω μιας συχνοτητας FM, εχουν και εξοδο AUX! προσοχη δεν εχουν ολες....
δες εδω http://www.banggood.com/search/fm-tr...bluetooth.html
προσοχη μην μπερδευτεις με το AUX in αυτο ειναι για να παιζει μουσικη απο το κινητο μας! πρεπει να εχει εξοδο AUX out λιγες ομως εχουν.
Με αυτον τον τροπο εχει πολυ καλυτερη ποιοτητα απο οτι αμα παιζεις σε μια αδεια συχνοτητα FM.
ΠΧ αυτο αμα δεις εκτος line in εχει και line out οποτε μπαινει στο AUX. http://www.banggood.com/BL106-Car-Ki...l?rmmds=search
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,17316794 seconds (82,78% PHP - 17,22% MySQL) with 42 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 13:51. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|