Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
OFF TOPIC Εδώ μπορείτε να γράφετε ό,τι θέλετε!! Από ειδήσεις μέχρι τι φαγητό έχετε σπίτι! |
|
|
06-05-12, 23:46
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Αν δεν κανουμε δοκιμη δεν μπορουμε να ξερουμε! παντως σιγουρα καιει λιγοτερο ρευμα απο τους ηλεκτρικους λεβητες! δεν τιθεται θεμα!
|
17-07-12, 20:07
|
|
|
|
Περιοχή:
ΣΕΠΟΛΙΑ
|
|
Ξαναφερνω το θεμα καθως εχω καποιες ερωτησουλες..το διαμερισμα ειναι στο ρετιρε και τωρα με αυτες τις θερμοκρασιες το σπιτι ΒΡΑΖΕΙ!!με το που μπαινουμε παταμε και τα δυο αιρκοντισιον στο φουλ να δροσισει, μεχρι και οι τοιχοι ζεματανε!!πιστευω ειναι και θεμα θερμομονωσης στη ταρατσα η οποια ειναι κοινοχρηστη, αλλα δε παυει να ειναι η οροφη μου..σκεφτομαι να τη μονωσω αλλα δε ξερω εαν θα υπαρξουν αντιδρασεις,εφοσον ειναι κοινοχρηστος χωρος θα πρεπει να περασει σε κοινοχρηστα η θα τα βαλω εγω.?
Δευτερον υπαρχει κανενας εδω μεσα που να κανει ανακαινισεις μπανιου και κουζινας για να στειλει καμια προσφορουλα και να πανε τα λεφτα σε καποιο δικο μας και οχι σε καμια πολυεθνικη..??
|
|
|
|
17-07-12, 20:14
|
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από PANOS SPEED
Ξαναφερνω το θεμα καθως εχω καποιες ερωτησουλες..το διαμερισμα ειναι στο ρετιρε και τωρα με αυτες τις θερμοκρασιες το σπιτι ΒΡΑΖΕΙ!!με το που μπαινουμε παταμε και τα δυο αιρκοντισιον στο φουλ να δροσισει, μεχρι και οι τοιχοι ζεματανε!!πιστευω ειναι και θεμα θερμομονωσης στη ταρατσα η οποια ειναι κοινοχρηστη, αλλα δε παυει να ειναι η οροφη μου..σκεφτομαι να τη μονωσω αλλα δε ξερω εαν θα υπαρξουν αντιδρασεις,εφοσον ειναι κοινοχρηστος χωρος θα πρεπει να περασει σε κοινοχρηστα η θα τα βαλω εγω.?
Δευτερον υπαρχει κανενας εδω μεσα που να κανει ανακαινισεις μπανιου και κουζινας για να στειλει καμια προσφορουλα και να πανε τα λεφτα σε καποιο δικο μας και οχι σε καμια πολυεθνικη..??
|
κανονικά μπαίνουν στα κοινο/τα μετά απο συναι/ση με τουε ένοικους ειμαι διαχη/της μόλις μονόσαμε και εμείς
για μπανιο πλακάκια
6974469991 Νίκος με το evo
έχει μαγαζί στο παλατάκι...κοντά
πέστου απο το Νεοκλή
|
17-07-12, 20:17
|
|
|
|
Περιοχή:
ΣΕΠΟΛΙΑ
|
|
Χμμμ υπαρχει θεμα με τους αλλους ενοικους..δε πληρωνουν ουτε για την θερμανση.ασε δε προκειτε να βρεθει λυση με αυτα τα ατομα και απο τι καταλαβα ουτε νομικα δε μπορω να κανω τιποτα..οποτε μαλλον με κοβω ολα απο την τσεπη μου..
|
17-07-12, 20:20
|
|
|
|
|
Παράθεση:
Χμμμ υπαρχει θεμα με τους αλλους ενοικους..δε πληρωνουν ουτε για την θερμανση.ασε δε προκειτε να βρεθει λυση με αυτα τα ατομα και απο τι καταλαβα ουτε νομικα δε μπορω να κανω τιποτα..οποτε μαλλον με κοβω ολα απο την τσεπη μου..
|
είναι ακριβή............. να την κάνεις μόνο σου......απο την τσέπη σου
|
17-07-12, 20:28
|
|
|
|
Περιοχή:
ΣΕΠΟΛΙΑ
|
|
Το ειδα..αλλα τι να κανω??να φανταστεις ο λεβητας ειναι χαλασμενος εδω και τρια χρονια και δε λενε να δωσουν τιποτα..το ασανσερ δε συντηρηται σωστα..χαρη μου κανει το παιδι γιατι ειναι γνωστος..ασε τραβαω ζορι σα διαχειριστης..ευτυχως τα παραδιδω στον αλλο σε λιγες μερες..
|
17-07-12, 20:36
|
|
|
|
|
Παράθεση:
Το ειδα..αλλα τι να κανω??να φανταστεις ο λεβητας ειναι χαλασμενος εδω και τρια χρονια και δε λενε να δωσουν τιποτα..το ασανσερ δε συντηρηται σωστα..χαρη μου κανει το παιδι γιατι ειναι γνωστος..ασε τραβαω ζορι σα διαχειριστης..ευτυχως τα παραδιδω στον αλλο σε λιγες μερες..
|
πέρσυ άλλαξα λέβητα 3.750
|
17-07-12, 20:43
|
|
|
|
Περιοχή:
ΣΕΠΟΛΙΑ
|
|
Για θερμανση θα βαλω δικια μου...θα απομονωσω τα σωματα απο την πολυκατοικια και θα βαλω δικο μου..μου εστειλε ο νικηφορος καποιους με ρευμα νομιζω η κατι σχετικο αλλα ειδα και καποιους αλλους που παιζουν με τον ηλιακο!
|
17-07-12, 20:49
|
|
|
|
|
πάντος για πλακάκια κ.τ.λ πάρε το νίκο
και μόλις πείς το όνομα μου μου πέστου οτι σου είπα Αίμα!!!!!!!!!!!!!!
|
17-07-12, 21:22
|
|
|
|
Περιοχή:
ΣΕΠΟΛΙΑ
|
|
Ωχχχ τι??θα με παει αιμα στις τιμες?
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι σε λειτουργία
|
|
|
Παρόμοια Θέματα
|
Θέμα |
Δημιουργός |
Forum |
Απαντήσεις |
Τελευταίο Μήνυμα |
βοηθεια!!! |
toyota maniac |
Θελω βοηθεια |
7 |
06-05-10 04:51 |
Βοηθεια |
sashatoyota |
Θελω βοηθεια |
4 |
27-02-09 09:43 |
ΒΟΗΘΕΙΑ |
luna2007 |
ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ |
1 |
19-03-07 21:19 |
βοηθεια!!!! |
urban |
TOYOTA COROLLA 111(G6) |
14 |
23-01-07 23:01 |
βοηθεια |
miller |
TOYOTA COROLLA E 12 |
1 |
21-01-07 23:40 |
Page generated in 0,16507196 seconds (81,02% PHP - 18,98% MySQL) with 41 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 22:42. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|