Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
OFF TOPIC Εδώ μπορείτε να γράφετε ό,τι θέλετε!! Από ειδήσεις μέχρι τι φαγητό έχετε σπίτι! |
|
|
06-05-12, 01:17
|
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
Περιοχή:
athens
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
μας πηρε στο ψιλο η google
https://www.google.gr/
06-05-12, 08:43
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar
|
πολύ ωραία τα λέει! εχεις δικιο! αντε βρηκαμε τι να ψηφίσουμε!
|
|
|
|
06-05-12, 11:02
|
|
|
Περιοχή:
Ambelogardens
|
|
Παράθεση:
|
Συγνώμη κιόλας Μιχάλη, αλλά δεν μπήκα καν στον κόπο να το διαβάσω για έναν και μόνο λόγο: στην σελίδα που έβαλες, είδα"πρώτη μούρη" το παπαδαριό, οπότε ευχαριστώ, δεν θα πάρω.
Ιστορικά, το παπαδαριό αποτέλεσε την ισχυρότερη τροχοπέδη στην ανάπτυξη και την ανόρθωση του Έθνους, με πλέον τρανταχτό παράδειγμα την Τουρκοκρατία.
Αυτοί που δεν το παραδέχονται (την ανασταλτική δράση του παπαδαριού), είναι οι ίδιοι που είχαν -και έχουν- στο φτύσιμο τους Μικρασιάτες που ήρθαν στην Ελλάδα με την Μικρασιατική καταστροφή και τους καταπεριφρόνησαν και κατάθαψαν, ενώ εκείνοι ήταν αυτοί που βοήθησαν τη χώρα και το Έθνος να προχωρήσουν μπροστά και να βγουν από τη φτώχεια και τη μιζέρια και μας έμαθαν τι σημαίνει εμπόριο, αποδοτική δουλειά και εξέλιξη.
Καλημέρα και καλό ... βόλι.
|
06-05-12, 11:31
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Σε πληροφορώ μέχρι και οι παπάδες εχουν αγανακτήσει με την κατασταση.
Και στη συγκεκριμένη περίπτωση η βασική τροχοπέδη για την ανάπτυξη του εθνους και η χειροβομβίδα για την καταστροφη του, ειναι το πολιτικαριό.
Μην φοράς παρωπίδες. Ανοιξε λιγο το μυαλό σου και μπες στον κοπο να ακουσεις μονο την συνεντευξη.
Δεν μπορεις να χαλαλίσεις λιγοτερο απο μια ωριτσα για μια τοσο σημαντική αποφαση? Αν δεν σου αρεσει, ψηφισε κατι αλλο. Αλλα τουλαχιστον ακουσε τους πριν τους απορρίψεις. Ειμαι σιγουρος οτι θα ταυτιστείς. Do me the favour, pliz.
Καλό βόλι και σε εσένα.
|
06-05-12, 12:26
|
|
|
|
Περιοχή:
Βολος
|
|
Εγω μολις ψηφισα κ τους ψηφησα χωρις να δω την συνεντευξη γιατι αν μη τι αλλο η νοοτροποια τους ειναι ακρα αντιθετα με την πολιτικη κ ο τοπος μας θελει δουλεια κ οχι αλλο πολιτικη... Επισης κ η γυναικα μου...
06-05-12, 14:52
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από tsaftsouf20V
Εγω μολις ψηφισα κ τους ψηφησα χωρις να δω την συνεντευξη γιατι αν μη τι αλλο η νοοτροποια τους ειναι ακρα αντιθετα με την πολιτικη κ ο τοπος μας θελει δουλεια κ οχι αλλο πολιτικη... Επισης κ η γυναικα μου...
|
εγω θα παω αργοτερα γιατι τωρα γυρισα απο το εξοχικο και πινω τον freddo μου, θα ψηφισω και εγω αυτους και οχι μονο εγω, ειδα το πρωι ολη την συνεντευξη και καρασυμφωνω με αυτα που ειπε 1000% αλλα και μου αρεσε πολυ, δεν χανουμε και τπτ ετσι κι αλλιως, τα λαμογια των μεγαλων κομματων δεν γουσταρω καθολου, οσο εφαγαν εφαγαν τωρα ΤΕΛΟΣ! ας το παρουν χαμπαρι επι τελους!
ωχ τι δειχνει η σελιδα www.google.gr? ΛΟΛ!!!!!!! ωραιο το λογοτυπο!
|
06-05-12, 16:19
|
|
|
|
Περιοχή:
Βολος
|
|
το μονο που εχω για τα μεγαλα κοματα ειναι οχι ψηφο αλλα ψοφο κακο να'χουνε...
|
|
06-05-12, 20:41
|
|
|
Περιοχή:
Ambelogardens
|
|
Παράθεση:
...Και στη συγκεκριμένη περίπτωση η βασική τροχοπέδη για την ανάπτυξη του εθνους και η χειροβομβίδα για την καταστροφη του, ειναι το πολιτικαριό...
|
Εδώ και πάρα πάρα πολλά χρόνια, το παπαδαριό είναι σε αγαστή συνεργασία με το ... πολιτικαριό που λες, οπότε...
Παράθεση:
...Μην φοράς παρωπίδες. Ανοιξε λιγο το μυαλό σου και μπες στον κοπο να ακουσεις μονο την συνεντευξη...
|
Ε, όχι και φοράω παρωπίδες που δεν γουστάρω τα συγκοινωνούντα δοχεία πολιτικαριού-παπαδαριού! Να σου θυμίσω πως μαζί τα έφαγαν στο Βατοπέδι και κανένας δεν την πλήρωσε; (Για να μη θυμηθώ και άλλα παλαιότερα με παραδικαστικά κυκλώματα και ακόμα πιο πίσω...).
Παράθεση:
...Καλό βόλι και σε εσένα.
|
Τους για τα καλά!
|
06-05-12, 20:52
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Τις παρωπίδες τις ειπα μονο και μονο επειδη τους απέρριψες χωρις καν να τους ακουσεις.
|
06-05-12, 21:03
|
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
Περιοχή:
athens
|
|
ολοι ειναι μουδιαμσενοι με τα exit polls που βγηκαν.... τελικα η κριση εκανε και κατι καλο στις μικρες μεσαιες ηλικιες μας διδαξε οτι η ψηφος ειναι κατι που πρπει να ερχεεται υστερα απο σοβαρησυζητηση και σκεψη με τν εαυτο μας και οχι με βαση που θα δειξει το δαχτυλο του μπαμπα και της μαμας
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι σε λειτουργία
|
|
|
Page generated in 0,17977190 seconds (84,01% PHP - 15,99% MySQL) with 41 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 08:53. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|