Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από alex-g
τελικα ο overload κανει θαύματα να περνούμε καμια ιδεα και μεις και ο 122 overload ηταν?
|
Ναι και τα δυο OVERNOAD ηταν!!!
Κοιτα να δεις χωρις να θελω να κανω διαφημιση,μην κατηγορηθω κιολας,ο ανθρωπος στα Group VAG δεν παιζεται!!!!Ειναι ο καλυτερος best value for money ενω βγαζει αλογα και ροπη με την μικροτερη πιεση!!!!
Αυτο ισχυει βεβαια για ολα τα τουρμπατα τελευταιας γενιας!!!!
Απο την αλλη ομως γιατι ενα νομισμα εχει δυο οψεις δεν ασχολειται με ολα τα αμαξια οπως π.χ ο Ανδριανακης!!!!Αυτο ειναι και καλο και κακο!!!
Επισης στο megane μετανιωσα που φτιαξαμε σε αυτον οχι για την αποδοση και τα λεφτα (ειναι ΟΚ και στα δυο) αλλα μου εφτιαξε προγραμμα ξεκολλωντας το τσιπακι και ξανα κολλωντας το , με αποτελεσμα αυτο εκτος απο χρονοβορο και ριψοκινδυνο(την δευτερη φορα δεν επαιρνε μπροστα και αγχωθηκε λιγο και αυτος αλλα και εγω) να μην μπρορει να ριξει πανω απο 2-3 χαρτες!!!
Ενω αλλοι ας πουμε οπως ο chiptronic που ειχα ρωτησει περυσι(αφου ειχα βαλει overload) μου ειπε οτι το κανει σειριακα και πανω στο δυναμομετρο(οπως και εμεις βεβαια) αλλα να βαλω το μαμα προγραμμα παλι στον εγκεφαλο και φυσικα παλι αλλα 400 ευρω περιπου και σιγουρα τα αποτελεσματα θα ηταν πολυ καλυτερα αφου σειριακα θα εριχνε πολλους χαρτες(ασε που ειχε φτιαξει πανω απο 20 Renault με αυτο το μοτερ-εγκεφαλο-βελτιωσεις) και φυσικα την πατησα!!!!
Μαλιστα τον παρακαλεσα να το φτιαξει τον OVERLOAD(επηρεασμενος απο το Punto μου αλλα και απο πολλες δουλειες του εκει στο μηχανικο που πηγαινω αφου συνεργαζεται με αυτον) ενω δεν καιγοταν κιολας(προφανως ηξερε την δυσκολια) αλλα δυστυχως βιαστηκα και την <πατησα>!!!!
Βεβαια δεν πληρωσα 400 ευρω (πολυ λιγοτερα) αλλα και το αποτελεσμα ναι μεν ειναι ικανοποιητικο(αλλο αμαξι) αλλα οχι τελειο οπως σιγουρα θα ηταν με σειριακο προγραμματισμο στην chiptronic πανω στο ιδιοκτητο τους ΤΑΤ(δυναμομετρο που φυσικα μετρηθηκα περυσι)!!!
Αυτα!
Α!Επισης σιχαινεται τα Ιαπωνικα αμαξια και τους Γιαπωνεζικους εγκεφαλους που ΦΥΣΙΚΑ δεν ξερει να φτιαχνει αλλα ουτε εχει και την διαθεση να το κανει οταν τον ρωτησα!!!(Εξαιρεση σε EVO αλλα και σε αγραφους που ολοι τα φταιχνουν αυτα)