Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 10-09-11, 14:39
Το avatar του χρήστη NikiforosGT
NikiforosGT Offline:
Moderator

Περιοχή: Athina
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1032
NikiforosGT έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
Πολυ σωστές οι παρατηρήσεις σου! Εγω θέλω να πειραματιστω αρχικά εκτός αυτοκινήτου οπως είπα με το κέλυφος απο φίλτρα νερού, που εξαλου φέρνουμε στην δουλεια μου. Τα συστηματα στο Internet είναι όσα είδα Hho μόνο του waterfuel είναι ξεχωριστά το οξυγόνο! Έτσι κατάλαβα εγω!
http://en.m.wikipedia.org/wiki/Potassium_hydroxide
Δεν υπάρχει άλλος ηλεκτρολυτης ; Ένας έβαλε baking soda και τα χάλασε τα ηλεκτροδια! Επίσης αν κατάλαβα καλα το δοχείο νερού χρειάζεται μόνο στις ξηρου τύπου γεννήτριες υδρογόνου;

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikiforosGT : 10-09-11 στις 14:58.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 10-09-11, 15:33
davarisx Offline:
banned

Περιοχή: Μεσογεια
Δύναμη Σεβασμού: 0
davarisx θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από NikiforosGT Εμφάνιση μηνυμάτων
Δεν υπάρχει άλλος ηλεκτρολυτης ;
Υπαρχει και το αλατι του Θεου το οποιο λειτουργει σαν υλεκτρολυτης.
Παιδια εγω ξερω ενα πραγμα και λεω.
Το συστημα ΗΗ ειναι νεας τεχνολογιας και δεν χρειαζεται ουτε προσθηκες στους λαμδα ουτε τσιπακια στην ΟΒD ουτε τιποτα.ο τροπος λειτουργιας του ειναι απλος,διοχετευεται μεσα στον αερα και οταν φτασει μεσα στον κυλινδρο μαζι με την βενζινη η το υγραεριο προκαλει καυση η οποια εκμεταλευεται το 100% του καυσιμου και οχι το 80% που θεωρητικα εχουμε τωρα.Με λιγα λογια εχουμε πληρη καυση του καυσιμου.
Δεν ξερω κατα ποσο συμφερει η αγορα ενος τετοιου συστηματος στο Ελλαδισταν και κατα ποσο εχουνε την τεχνωγνωσια για κατι τετοιο.
Ο waterfuel που αναφερατε περασα σημερα(ηταν κλειστα)και ηταν ενα μαγαζι με αξεσουαρ μοτοσυκλετων και μονο.εμενα δεν μου εκατσε καλα παντος μαγαζι με αξεσουαρ μηχανων να τοποθετει ενα τετοιο συστημα.

Υ.Γ Νικηφορε αυτο ψαχνεις http://cgi.ebay.com/ebaymotors/HHO-G...ht_4142wt_1165

Νικηφορε φτιαξε εσυ ενα συστημα ΗΗΟ και μετα πας αγοραζεις εναν διαχωριστη υδρογονου-οξυγονου που υπαρχει στο εμποριο και τους γραφεις στα αρχ@@ια σου.
700 ευρω που ζητανε οι μαγκες ειναι ενα εξωφρενικο ποσο αν αναλογιστει κανεις οτι με τα ιδια λεφτα αγοραζεις πληρες συστημα υγραεριου.Δυλαδη να σοβαρευτουμε λιγο.

Εγω καταληγω παντος σε συστημα ΗΗ αρκει να βρεθει το σωστο κιτ στην σωστη τιμη.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 10-09-11, 19:19
NikiforosGT Offline:
Moderator

Εχεις απόλυτο δίκιο για να πεις να πάρεις το απλό σύστημα δλδ το HHΟ δεν υπάρχει λόγος να δωσω 450 ευρώ για κάτι που κανω και μονος μου με κόστος κάτω των 150 ευρώ!!! ασε που μαζι τώρα ΔΕΝ δίνει το ηλεκτρονικό που λέγαμε. Το αλλο σύστημα ειναι πολύ ακριβό 650 ευρώ δλδ. Προτιμώ να πάρω από το ebay το σετ με τα ηλεκτρόδια και να παρω και από την δουλειά μου ένα φίλτρο νερού (μόνο το κέλυφος) δλδ μιλάμε για κόστος 23+καπου 28 για να έχω μια πληρη γεννήτρια υδρογόνου υγρού τύπου ΗΗΟ. Από εκεί και πέρα φαντάζομαι θα μπορέσω να βρω διαχωριστή που να ξεχωρίσει το Η από το Ο. Αυτό κάνει αυτό που έδειξες? είναι και γεννήτρια μαζί κατάλαβα! Και εγώ δεν θελω μοντιφες με λαμδα και ιστοριες και ηλεκτρονικα τερτίπια. Αν κάτσω να ασχοληθώ θα μπορέσω να πετύχω το αποτέλεσμα φαντάζομαι. Κολλάω στο θέμα με την καυστική ποτάσα, σίγουρα κάνει το απλό αλάτι του φαγητού? πως είναι ο χημικός του τύπος ξέχασα!!!

Υ.Γ για θυμισε μου το ονομά σου να μη σε λέω συνέχεια Davarisx!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 10-09-11, 20:00
davarisx Offline:
banned

Παράθεση:
. Κολλάω στο θέμα με την καυστική ποτάσα, σίγουρα κάνει το απλό αλάτι του φαγητού? πως είναι ο χημικός του τύπος ξέχασα!!!

Υ.Γ για θυμισε μου το ονομά σου να μη σε λέω συνέχεια Davarisx!

Nικηφορε το αλατι εχει χημικο τυπο NaCl.ειναι μια απο τις πολλες μορφες υλεκτρολυτη που μπορεις να βαλεις απλα η ποτασα διμηουργει ακομα καλυτερη αγωγιμοτητα του νερου.
Τα 650-700 ευρω που ζητανε ειναι τραγικα πολλα αν σκεφτεις οτι τα εχουνε αγορασει μιση τιμη και ισως λιγο ποιο κατω.
Θα πρεπει η να βρουμε απο εξω καποιον η στην εγχωρια αγορα που να εχει προσιτες τιμες.
Σημερα πηρα στην smart-cover και μου ειπανε πως εχουνε και αυτοι κιτ για παραγωγη ΗΗ και οχι ΗΗΟ ειναι Αμερικανικης προελευσης και η τιμη του ειναι 650 ευρω αλλα δεν εχουνε προλαβει να το ανεβασουνε στο νετ.Οπως καταλαβες υπαρχει ακομα και εκει καρτελ.
Οι λυσεις ειναι 2..... περνεις μια απλη γεννητρια ΗΗΟ και αγοραζεις ξεχωριστα διαχωριστη ΗΗ η αλλιως περνεις μια γεννητρια σαν και αυτη πιο κατω που εβαλα η οποια το ξεχωριζει κιολας.λυσεις υπαρχουνε αλλα θελει ψαξιμο γιατι αλλιως θα μας φανε τα λαμογια γυρω μας.

Υ.Γ Επι την ευκαιρια που ρωτησες Νικ το ονομα μου ειναι Χρηστος.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 10-09-11, 20:04
Το avatar του χρήστη _nicolas_
_nicolas_ Offline:
Κυριλέ Μέλος

Μοντέλο: Corolla ΕΕ90
Περιοχή: Καστοριά - Κιλκίς
Δύναμη Σεβασμού: 245
_nicolas_ θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Εδώ ο τύπος το έφτιαξε μόνος του για ρίξτε μια ματιά !
Παλιά 10-09-11, 22:51
NikiforosGT Offline:
Moderator

Μπράβο ρε Νικόλα! που το ξεφύτρωσες το link αυτό? πολύ καλό και κατατοπιστικό!!! εγώ δεν μπορώ να καταλάβω ρε γμτ πως δουλεύουν οι γεννήτριες ξηρού τύπου? αφου είναι με πλάκες και δινουμε ρεύμα, δεν θα επρεπε να ειναι μέσα στο υγρό? σε αυτό το σύστημα που έφτιαξε ο τύπος δεν είδα κάτι τέτοιο! πάντως αναφέρεται σε πολλά προβλήματα ιδίως αυτό της τακτικής συντήρησης. Αν δεν κάνω εξωτερικό σύστημα για πειραματισμούς δεν πρόκειτε να βάλω στο αμάξι! θέλω να είμαι σίγουρος 100% για τυχόν προβλήματα! μήπως ξέρει κανείς τι συσκευή μπορώ να βρω σε καλή τιμή όμως που να βγάζω από 220V ρευμα 12Volts δλδ να δινω ετσι ρευμα για τους πειραματισμούς, αντί να συνδέσω στην γεννήτρια υδρογόνου μπαταρία αυτοκινήτου? μήπως φορτιστή μπαταριών? κάτι σαν αυτό κάνει ? http://www.stavrianos-dw.gr/product_...roducts_id=427

Tελικά βρήκα πως μπορουμε να φτιάξουμε από την αρχή την γεννήτρια υδρογόνου ώστε να διαχωρίζει το οξυγόνο με το υδρογόνο. Το όλο θέμα είναι να μην είναι μαζί τα 2 ηλεκτρόδια το (+) με το (-), μερικοί φτιάχνουν σε δοχείο με σπυραλ, ή αλλιώς κάτι σαν αυτό : http://www.theallineed.com/videos/hy...youtube_gdata/

και γεννήτρια υδρογόνου υγρού τύπου που κάνει διαχωρισμό Η και Ο. http://www.theallineed.com/videos/re...youtube_gdata/

Και μερικά γενικά πράγματα που βρηκα για την διαχωριση τους ποσο καλύτερη είναι από το HHO.
By separating the hydrogen and oxygen are you able to only feed the Hydrogen into the air intake without the need for an EFFIE device?

If so, I'd imagine that when the hydrogen combines with the air/fuel mixture, it would burn like HHO again, but you would have less oxygen and could possibly bypass the need for an EFFIE on the Intake sensor.

The only issue you have then is that some vehicles have a sensor on the exhaust, so you might still need an EFFIE?

The purpose of these tests are 1: Eliminate the need for any electronic adjustments. The sensors cannot detect Hydrogen. 2: To be able to adjust the Hydrogen and Oxygen mix for many other applications such as gas cookers. 3: Reduce the risk of flash back explosions. Hydrogen does not become HHO agin when mixed with air and does explode it just burns.HHO is a perfect mix for maximum energy release very quickly.
HHO works ok with an EFEI but be warned it is EXPLOSIVE! Do not mistake it for HYDROGEN which is far safer!! Been there done that!

Και ενα πολυ καλο βιντεο διαχωρισμου και δοκιμες με φλογα! http://youtu.be/6skBvPW_oVk

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikiforosGT : 10-09-11 στις 23:28.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 11-09-11, 00:19
Το avatar του χρήστη makiscorolla
makiscorolla Offline:
Κυριλέ Μέλος

Μοντέλο: corolla e12 carina e
Περιοχή: θεσσαλονικη
Δύναμη Σεβασμού: 222
makiscorolla είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
από 220V ρευμα 12Volts δλδ να δινω ετσι ρευμα για τους πειραματισμούς
Νικηφορε ποσα watt εινα η συσκευη που θελεις να συνδεσεις στο αυτοκινητο?

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη makiscorolla : 11-09-11 στις 00:37.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 11-09-11, 01:47
davarisx Offline:
banned

Παιδια εχω πεσει πολυ στην μελετη γιατι προβλεπω καυτο χειμωνα.
Ψαξτε οσο μπορειτε και εσεις γιατι 2 ματια ειναι καλα 20 ειναι πολυ καλυτερα.
Κοιταξτε οσο μπορειτε να βρουμε φτηνο κιτ υδρογονου αλλα ΗΗ και ΟΧΙ ΗΗΟ,ας ειναι και απο εξωτερικο,μιας και τα Ελληνικα λαμογια θα το φτασουνε στο 1000ρικο
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 11-09-11, 09:30
NikiforosGT Offline:
Moderator

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από makiscorolla Εμφάνιση μηνυμάτων
Νικηφορε ποσα watt εινα η συσκευη που θελεις να συνδεσεις στο αυτοκινητο?
Δεν κατάλαβες Μάκη, δεν θέλω να συνδέσω κάτι στο αυτοκίνητο! θέλω να φτιάξω γεννήτρια υδρογόνου υγρού τύπου για πειραματισμό εξωτερικά δλδ οχι στο αμάξι και για να μην συνδέω πάνω μπαταρία αυτοκινήτου, θέλω κάτι να παράγει ρεύμα αυτοκινήτου δλδ από 220V να έχω 12V. Κάνει το μηχάνημα που φορτίζει τις μπαταρίες αυτοκινήτου? με αυτό θέλω να δώσω ρεύμα για την ηλεκτρόλυση.

Χρήστο όταν έκανα τα μαθήματα στο γυμνάσιο στο χημείο τότε βγάζαμε ξεχωριστά το οξυγόνο με το υγρογόνο. Γίνεται αν τα ηλεκτρόδια (κάθοδος και άνοδος) δεν είναι μαζί στο ίδιο χώρο! θα βρούμε κάτι τέτοιο. Πάντως στο αμάξι δεν είναι να μπει HHO και οχι μονο για τις επιδόσεις (θα είναι ποιο μειωμενες) αλλά θέλει και πατέντες με λαμδα και MAF και επιπλέον ηλεκτρονικά, αλλά το HHO ειναι και επικύνδυνο! ειδικά αν είναι η γεννήτρια υγρού τύπου το δοχείο θα εχει μέσα μαζι Ο και Η που σημαίνει οτι αν γινει καμια ιστορια θα μπορουσε να προκαλέσει έκρηξη! (θεωρητικά τουλάχιστον). Exω εναν φιλο που ειναι χημικός καθηγητης σε πανεπιστημιο, θα ρωτησω και αυτον πρώτα πριν τα πειράματα.

Καλά αυτό το συστημα που έχει ο waterfuel αφού δεν το φτιαχνει αυτος δεν το εισαγει απέξω? δεν παιζει να το βρούμε εμείς απο το εξωτερικό?

http://power21.gr/product.php?productid=135 690??? καλά το πάνε!
http://www.hydrofuel.gr/hho_sm.html αυτός αλλος ειναι παλι?

Στο παρακάτω βιντεο βλέπουμε οτι εχει ξεχωριστα το Η, δειτε τι γινεται οταν δωσει φλογα με καμινέτο!!! http://www.youtube.com/watch?v=xcafoyLtQ9w αν ειχε μαζι και Ο θα γινοταν εκρηξη.

Αλλο ενα με διαχωρισμο http://www.youtube.com/watch?v=555fy...eature=related

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikiforosGT : 11-09-11 στις 10:25.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 11-09-11, 10:23
davarisx Offline:
banned

Νικηφορε μην δοκιμασεις με φορτιστη μπαταριών για τον απλό λόγο ότι δεν παραγουνε καθαρό dc ρεύμα οπωτε δεν θα δουλέψει σωστά. οι φορτιστες όπως και τα δυναμό από εναλασομενο το πάνε σε γέφυρα ανόρθωσης (διόδους ισχυος)οι οποίες όπως είναι η κυματομορφη κόβουν το αρνητικό μέρος και έτσι έχεις μόνο συν και 0. για να φτιάξεις σωστό συνεχές ρεύμα θέλεις και έναν πυκνωτη στο κύκλωμα σου. στο αμάξι τον ρόλο του πυκνωτη παίζει η μπαταρία. οπότε φορτιστη πάνω στην μπαταρία και από την μπαταρία θα δίνεις στην γεννητρια υδρογόνου.
στείλε μου με π. μ και ένα κινητό σου να τα πουμε.
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Υδρογονοκίνηση periklis87 TOYOTA AURIS 5 23-08-14 12:46

Page generated in 0,18827891 seconds (84,05% PHP - 15,95% MySQL) with 42 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 11:46.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com