Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ |
|
|
19-04-11, 01:08
|
|
|
|
Περιοχή:
ΛΑΡΙΣΑ
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Να ξεκαθαρισω και παλι το πατημα με το celica για να μην δημιουργουμε ενδιασμους μεταξυ μας. Το πατημα εγινε με 2ες και 60χιλ, απο εκει και μεχρι που κουμπωσα 4η περιπου 130χιλ ειμουν διπλα στο celica μετα το ειδα να μου κανει μεγαλη διαφορα. Το celica το εχει ο μηχανικος μου και πραγματικα δεν το περιμενε. Η δοκιμη εγινε 2 φορες και τις 2 το ιδιο αποτελεσμα.
Οσο για τα ανοιγματα που θα γινουν με τα παρακατω αυτοκινητα ειναι γνωστων οποτε δεν υπαρχουν κρυφα πραγματα.
το opc ειναι καραμαμα
το czt ειναι της ralliart(2 υπαρχουν στην Ελλαδιτσα μας) 198hp και 29Nm εκει που στοχευω ειναι οτι το παλικαρι εκανε εξατμηση και εβαλε και external και το αμαξι δεν παει οπως πρεπει.
το fiesta μαμα.
|
|
19-04-11, 02:29
|
|
|
|
Περιοχή:
ΒΟΛΟΣ
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από giannis gt
Μπραβο Γιωργο εκανες δυναμικο come back!!!
Με 980 κιλα και 155 αλογα εχεις μια αναλογια 6,32!
Το Celica αν ξερω καλα ζυγιζει 1350+ και με 215 αλογα εχουμε 6,27!!!
Οποτε το αποτελεσμα μαλλον ακουγεται αναμενομενο αφου εχει απωλειες το τετρακινητο και μετα τα 160 μιλανε τα 30 κιλα ροπης του celica!
Τετοια ακουει ο Μακατος και τρελλαινεται!!!!
Οσο αφορα το Fiesta τζαμπα βενζινες!Χανει και απο μενα!!!
Τωρα για το colt ,corsa opc εχω ενδοιασμο κυριως για το opel!Αν και το colt φοραει προγραμμα δυσκολα τα πραματα!Για το Opel σε βλεπω τουλαχιστον 2 καροτσες πισω!!!!!!Ειναι παρα πολυ καλο και ας μην το υποτιμουνε καποιοι γιατι θα μεινουν εκπληκτοι,πανε απιστευτα καλα για μαμα αμαξια!!!
Εν αναμονη εξελιξεων λοιπον!!!
Σε περιμενουμε Βολο ακομα Γιωργο.............!!!!!!!!!!!!!
Χρηστο πες και τα δικα μας ,πες και τα δικα μας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
Ποια δικά σας, πείτε και σε μένα ρε παιδιά.
Γ@μώτο μου φαίνεται πως τώρα που κυκλοφορώ με 4A FE δεν προλαβαίνω τις εξελίξεις!
19-04-11, 02:32
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Στον Κοσμο Μου
Ευχαρίστησε: 2
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από MARMEL
οχι αμα θες αντε συναντησε τον αμα σε βασταει
|
οταν γυρναω Αθηνα κανω και μια σταση Θεσσαλια δεν εχω προβλημα... Το μοτερ σου ειναι στην Ξανθη.. ομως... αυτο ειναι ο στοχος μου! Ακους Σταματη!??!?!?
|
|
|
|
19-04-11, 08:40
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πάτρα
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Πόση όρεξη μπορεί ρε παιδιά να έχει κάποιος στις 7 το πρωί και τσιγκλάει για άνοιγμα, μου λέτε; Όπως κάθε πρωί, πάω σιγά-σιγά στη δουλειά μου με τη τσίμπλα στα μάτια και το καφέ στο χέρι. Φανάρι κόκκινο στην Εθνική για να στρίψω αριστερά για Βιομηχανική. Πίσω μου ξαφνικά σταματά στο χιλιοστό ένα λευκό Polo GTI το καινούργιο. Δε δίνω σημασία, για εμένα εκείνη την ώρα περισσότερη ηδονή μου προσφέρει μία ακόμα γουλιά καφέ... Πράσινο, ξεκινάω, ο τύπος ξεκινά αγριεμένος και με "σπρώχνει"... Κόκκινο πάλι. Άλλη μία γουλιά καφέ... Πράσινο, ξεκινάω σιγά-σιγά, ο τύπος συνεχίζει να "σπρώχνει"... Αφήνω το καφέ στη θέση του (μη λερώσουμε κιόλας...), μπαίνουμε βιομηχανική σε μεγάλη ευθεία η οποία είναι έντονα ανηφορική, αυτός πάντα στο χιλιοστό πίσω μου... Ε, τι να κάνω; Ανοίγουμε από 40 χλμ. εγώ με 2α. Μέχρι να μπω lift αυτός κολλημένος. Lift και αρχίζω να κάνω διαφορά σχεδόν τρία αυτ/τα αλλά η κλίση του δρόμου αρχίζει και γίνεται όλο και πιο ανηφορική με αποτέλεσμα στο τέλος της ευθείας να έχει καλύψει τη διαφορά και να με έχει φτάσει πάλι προφυλακτήρα (άτιμη ροπή...!!!). Εάν η ανηφορική ευθεία είχε συνέχεια πιστεύω θα με είχε περάσει. Στη συνέχεια έχει ένα S και άλλη μία ευθεία, έντονα κατηφορική όμως. Μπαίνω με 2α και σχεδόν Lift... Και τα πράγματα μπήκαν στη θέση τους. Πάλι έκανα διαφορά, μεγαλύτερη αυτή τη φορά η οποία όμως μεγάλωνε... Μετά κόψαμε...
Αυτά τα πρωινά νέα... Πάντως, πάνε πολύ καλά τα άτιμα... 1.400cc και 180Hp...
Υ.Γ.: Α, ξέχασα να γράψω ότι οι αλλαγές μου στο ανηφορικό κομμάτι ήταν άθλιες αφού σε όλες (2α σε 3η, 3η σε 4η) βάραγα κάνα-δυο κόφτες με αποτέλεσμα να κόβει λίγο τη φόρα του το TS μου...
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη corollapatra : 19-04-11 στις 09:59.
|
19-04-11, 11:05
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
|
|
Το θεμα ειναι οτι στην ευθεία θα εμενε πισω σημαντικά.
To 2zzge εχει αλλη χαρη οταν φορτωσει...!!!
|
20-04-11, 00:59
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
βολος
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από MITSOS
Ποια δικά σας, πείτε και σε μένα ρε παιδιά.
Γ@μώτο μου φαίνεται πως τώρα που κυκλοφορώ με 4AFE δεν προλαβαίνω τις εξελίξεις!
|
Αυτα να τα πει ο Χρηστος!!!Δεν λεω τιποτα εγω ,εξαλλου δεν θελω να δημιουργηθει και θεμα!!!Ο χρηστος που ειναι κατοχος ΤΟΥΟΤΑ θα τα πει!!!
Εγω απλα περιμενω!!!!
Γιωργο αυτομε το colt με την εξατμιση και το external δεν το καταλαβα!!!Δηλαδη τι δεν παει καλα και τι εκδοση ειναι αυτη?Δεν ειναι 150αρι?
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar
Καλα που ηρθε και ο Γιαννης και περασαμε τα 300 αλογα σημερα.
Περιττο να πω πως το punto σε ΤΡΟΜΑΖΕΙ οταν ανοιγει.
Ελπίζω να μη σου λέρωσα το κάθισμα Γιάννη...
|
|
20-04-11, 03:31
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΒΟΛΟΣ
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από giannis gt
Αυτα να τα πει ο Χρηστος!!!Δεν λεω τιποτα εγω ,εξαλλου δεν θελω να δημιουργηθει και θεμα!!!Ο χρηστος που ειναι κατοχος ΤΟΥΟΤΑ θα τα πει!!!
Εγω απλα περιμενω!!!!
Γιωργο αυτομε το colt με την εξατμιση και το external δεν το καταλαβα!!!Δηλαδη τι δεν παει καλα και τι εκδοση ειναι αυτη?Δεν ειναι 150αρι?
|
γιαννη γραψτα εσυ σε εξουσιοδοτω!χαχαχα.....δεν με λυπασαι βρε να γραφω κατεβατα!
20-04-11, 17:21
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Στον Κοσμο Μου
Ευχαρίστησε: 2
|
|
γιαννη μου φαινεται πως το μεγκαν σου πρεπει να νιωσει λιγο υπερκυβισμενη δυναμη....!!! χαχαχαχαχα
|
21-04-11, 00:34
|
|
Αdministrator
|
|
Περιοχή:
πειραιας
Ευχαρίστησε: 10
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 6 μηνύματα
|
|
επιτελους πειραια...
πηγα στο εξοχικο κατι πραγματα και στο γυρισμο καθομαι στο φαναρι του σχιστου διπλα διπλα με ενα σιροκο μαυρο tfsi (φαινοταν μαμα)στα δεξια μου με οδηγο γυρω στα 38-40 και αριστερα μου ενα gsxr1000 K9...
λεω θα γινει της ποπης τωρα....
ριχνω κατι κουφιες απο το πουθενα και ξαφνικα αρχισαν τις κουφιες και το σουζουκι και το σιροκο...
αναβει πρασινο και του σουζουκι ουτε που το ειδαμε και εγω και το σιροκο...
αμφιβαλω ομως και αν το σιροκο ειδε εμενα μιας και μεχρι τα 160 ειχε φαει 1+ κολωνα στο χαλαρο...
μετα το παρατησε ο τυπος για ευλογους λογους...
εως τα 140 το προσπαθουσε ο φουκαρας παντως, μην μπορωντας να πιστεψει σ αυτο που τελικα επαθε....
το σιροκο μου εριξε γυρω στο 1.5 μετρο μιας και ξεκινησε πρωτος
21-04-11, 10:08
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πάτρα
Ευχαρίστησε: 1
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από GEORGE N.
το czt ειναι της ralliart(2 υπαρχουν στην Ελλαδιτσα μας) 198hp και 29Nm
|
Τα ralliart Colt, 150 άλογα και 21,5kg ροπή δεν έχουν εργοστασιακά; Το Power Magazine το είχε δυναμομετρήσει πάντως 166 και 22,5 αντίστοιχα. Φαντάζομαι αυτό που αναφέρεις είναι πειραγμένο. Πάντως προχθές πέτυχα στο δρόμο ένα ralliart (εγώ ήμουν με το Modus και το παιδί), με διαφορετική εξάτμιση και ένα σωρό οργανάκια στη κολώνα (θερμοκρασίες, πιέσεις, ρολόγια, πυξίδες...) σταματημένο στο φανάρι και πίσω του ένα Ε11 με εξάτμιση και δε ξέρω τι άλλο μηχανικά (σίγουρα όχι τούρμπο) ο οποίος του κόλλαγε με ξερογκαζιές... Με το πράσινο, το ralliart απλά και ήρεμα χωρίς να το ζορίσει ιδιαίτερα, τον "χαιρέτισε"...
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,20040488 seconds (81,27% PHP - 18,73% MySQL) with 43 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 21:15. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|