Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ |
|
|
21-02-11, 23:23
|
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
δειτε κι εδω
αυτο μαλλον δεν ερχεται Ελλαδα...
|
21-02-11, 23:40
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
Dcat? δεν έχει πανω καταλύτη δλδ? πολύ θόρυβο έκανε αυτό! τελικά στο πετρελαιο η φορολογία δεν είναι η ίδια? ακουσα ότι θέλουν να τονοθεί η αγορα αυτοκινητου και ξανακάνουν την απόσυρση, ευκαιρία τώρα λοιπον να επιτραπουν τα πετρελαιοκίνητα! και μάλιστα χωρις τελη κυκλοφοριας για να δουν πως θα τονοθει αμέσως η αγορά! απλά πράγματα λέμε!!!
|
22-02-11, 01:11
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
βολος
|
|
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar
Καλα που ηρθε και ο Γιαννης και περασαμε τα 300 αλογα σημερα.
Περιττο να πω πως το punto σε ΤΡΟΜΑΖΕΙ οταν ανοιγει.
Ελπίζω να μη σου λέρωσα το κάθισμα Γιάννη...
|
|
22-02-11, 11:02
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
Δυστυχώς όχι μόνο οι ξένοι αλλά και οι δικοί μας δεν συντηρούν τους κινητήρες τους όπως πρέπει και βγάζουν ντουμάνια! γιατί τα φορτηγά και τα ταξί (πετρελαιοκίνητα) δεν βλέπετε τι μαυριλα βγάζουν? αυτούς κτεο δεν τους περνάνε ποτέ? πως είναι δυνατόν να κυκλοφορούν έτσι στον δρόμο? μη μιλήσω για πολλούς βενζινοκίνητους με ντουμάνια λαδίλας (γαλάζιος καπνός) που καίνε το λαδάκι λες και τηγανίζουν πατάτες! ΕΛΕΟΣ!
|
22-02-11, 13:28
|
banned
|
|
|
|
Κυκλοφοράνε πολλά diesel τα οποία πράγματι είναι κινητές τσιμινιέρες...
Αλλα έχετε δει ποτέ να σταματάνε σε μπλόκο αμάξι με ξένες πινακίδες;
Εγω ποτέ!
Τα παπάκια και τα σκούτερ κυνηγάνε οι άχρηστοι....
|
22-02-11, 15:05
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
εμένα πάντως 2 φορές κοντά κοντά (Ιανουάριο και Φεβρουάριο) με σταμάτησε η ομάδα Δίας! μάλιστα την 1η φορά με είδαν να μπαινω σε μια στροφή με τις μπαντες τουρμπίζοντας και σπινιάροντας και αρκέστηκαν στο να πουν πως είμαι αρκετά μεγάλος για τέτοιες "ανωριμότητες"! ΑΧΧΑΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ
πάντως έχω δει απειρες φορες να ψαχνουν αμάξια με ξενες πινακίδες! μάλλον δεν κυκλοφορείς Πατήσια και Κυψέλη! :Pppp εκεί έχει και τα περισσότερα diesel τσιμινιέρες αφου ΠΟΤΕ δεν τα συντηρούν! και κάτι άλλο σε μερικές χώρες μέσα στο κέντρο της πρωτεύουσας τους πχ στην Ρώμη δεν επιτρέπονται να κυκλοφορουν αμάξια αν δεν είναι με υγραέριο-φυσικό αέριο ή ηλεκτροκίνηση! το ίδιο νομίζω και για την Αυστραλία στο Σύνδευ και άλλες χώρες. Αυτές που έχουν πετρέλαιο είναι πχ η Ρουμανία, Πολωνία, Βουλγαρία κτλ.
|
22-02-11, 15:22
|
banned
|
|
|
|
Μπορεί να τους ψάχνουν για καλασνικοφ, χειροβομβιδες, πιστολια και τέτοια...
αλλά για το ότι είναι ασυντήρητα, δε νομίζω να τους νοιάζει
Ναι δεν κυκλοφορώ εκεί Νικηφόρε.
Είναι το βασίλειο των πακιών αυτές οι περιοχές και τις αποφεύγω
|
22-02-11, 16:04
|
|
|
|
Περιοχή:
Πετρούπολη
|
|
Πάντως δεν νομίζω να είναι λύση η πετρελαιοκίνηση. Αν επιτραπούν, είμαι σίγουρος ότι θα αυξηθεί η τιμή του πετρελαίου κίνησης και τελικά δεν θα μας συμφέρει να πάρουμε πετρελαιοκίνητα, δεν θα υπάρχει κάτι να κερδίσουμε και θα έχουμε και αμάξια με χαμηλές επιδόσεις. Και πέρα από αυτό, είχα ακούσει τον τελευταίο καιρό, ότι στην Αθήνα πιο πολύ, ο αέρας είναι μολυνσμένος νομίζω και από αρσενικό, άκρως δηλητηριώδες για τον άνθρωπο, το οποιό θα γίνει ακόμα πιο έντονο από τα πετρελαιοκίνητα!!! Αν κάνω λάθος διορθώστε με, θα το κοιτάξω πάντως για επιβεβαίωση. Λέτε να το επιτρέψουν??
τότε μην το πατήσεις!!!
|
|
|
|
22-02-11, 16:19
|
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
|
|
ακομη και ν αυξηθει η τιμη του πετρελαιου, και να ερθει στα ιδια επιπεδα με βενζινη και παλι ποιο οικονομικα ειναι...ασε που δεν θελουν και τοσο συχνα service και δεν εχουν και τοσα πολλα εξαρτηματα με τα βενζινοκινητα....απο επιδοσεις για τα πολλα κυβικα (1800 και πανω) δεν τιθεται θεμα...για μικρου κυβισμου οι καινουριοι στεκονται πολλοι καλα και βγαινουν και καινουρια συνολα που και με λιγα κυβικα κανουν θαυματα...τρεις μεγαλες ευρωπαικες χωρες παντως ειναι full στα diesel ακομη και στο κεντρο (Αγγλια, Γερμανια, Γαλλια) αλλα παιδια στο ΚΤΕΟ τους, αν δεν ειναι πενα το αυτοκινητο δεν περναει ουτε τον Jesus Christ να εχεις για κονε....φυσικα σε μια μπανανια οπως εδω πολλα πετρελαια βγαινουν ετσι στους δρομους...και οχι καρτα καυσαεριων δεν ειναι ικανα να βγαλουν αλλα ριχνουν γκαζια και ανοιγουν την τρυπα του οζοντος....τελoς παντων...αν εφαρμοστουν οι νομοι και γινονται και σωστα οι ελεγχοι δε νομιζω να υπαρχει προβλημα...μεγαλο "αν" ομως αυτο....
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη mlt184 : 22-02-11 στις 16:32.
|
22-02-11, 16:19
|
|
|
|
Περιοχή:
Πετρούπολη
|
|
Πάντως δεν νομίζω να είναι λύση η πετρελαιοκίνηση. Αν επιτραπούν, είμαι σίγουρος ότι θα αυξηθεί η τιμή του πετρελαίου κίνησης και τελικά δεν θα μας συμφέρει να πάρουμε πετρελαιοκίνητα, δεν θα υπάρχει κάτι να κερδίσουμε και θα έχουμε και αμάξια με χαμηλές επιδόσεις. Και πέρα από αυτό, είχα ακούσει τον τελευταίο καιρό, ότι στην Αθήνα πιο πολύ, ο αέρας είναι μολυνσμένος νομίζω και από αρσενικό, άκρως δηλητηριώδες για τον άνθρωπο, το οποιό θα γίνει ακόμα πιο έντονο από τα πετρελαιοκίνητα!!! Αν κάνω λάθος διορθώστε με, θα το κοιτάξω πάντως για επιβεβαίωση. Λέτε να το επιτρέψουν??
τότε μην το πατήσεις!!!
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,16978312 seconds (82,28% PHP - 17,72% MySQL) with 42 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 08:11. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|