Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από jk1973
φιλε mpesiko το Τς μου, μετα το χταπόδι εχει ενα μικρό να το πο έτσι καζάνι με των αιστητήρα επάνω ,αυτο το αλλάζουμε ????????,αν ναι μετί διάσταση η το ανοίγουμε (κούφιο)κερδίζουμε κάτι???????????.
|
καταραχας επειδη δεν θελω να το παιζω μηχανικος πρεπει να σου πω οτι εγω δεν ξερω πολλα,απλα αναπαραγω πληροφοριες που εχω μαζεψει εντος και εκτος foroym και φυσικα μιλαω για εντυποσεις που εχω δει και στο δικο μου αμαξι..
το front pipe δεν ειναι καζανι,εχει μεγαλυτερη διαμετρο σολινα απο την υπολοιπη εξατμηση και ειναι ετσι χοντρο γιατι σε αυτο το σημειο αναπτισοντε μεγαλες θερμοκρασιες,σκεψου οτι εσωτερικα ειναι καπου Φ63 εξωτερικα Φ80 περιπου.
εγω θα σου ελεγα να μην το πειραξεις καθολου και να φτιαξεις εξατμηση απο καταλυτη και πισω..
αν επιμενεις ομως να το αλλαξεις,θα σε παρακαλεσω να μου το δωσεις γιατι το δικο μου εχει σπασει
παντως στην περιπτωση σου πιστευω πως θα βοηθουσε καπως την κατασταση ενα ελαφρομενο βολαν
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από akis_1
Η μαμα εξατμιση του TS ειναι πολυ καλη σαν πρωην ιδιοκτητης TS και λογο δουλειας εχω δοκιμασει και φ60 και φ55 και ελευθερους καταλυτες και κατεληξα στο εξης συμπερασμα.Ροικη στο χταποδι μαμα εξατμιση με ελευθερο καταλυτη δινουν το καλυτερο αποτελεσμα ολα τα αλλα ειναι ψυχολογικα...Οποτε σαν αποψη μου ειναι οτι το συγκεκριμενο μοτερ θελει backpresure για να βγαλει την δυναμη του και οχι απλα να στροφαρει κουφια...
|
what it means backpresure?
αυτο με τα ψυχολογικα ειναι μεγαλη κουβεντα και κανουμε πολλες μαλακιες για ψυχολογικους λογους..
παντως και εγω ετσι την ειχα στην εξατμηση στην αρχη αλλα οταν μου εσπασε αυτη η μαλακια το frond pipe,μου την εδωσε και την αλλαξα ολη.