Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA COROLLA 111(G6) 1996 >2002 |
|
|
28-07-09, 19:44
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
|
23-09-09, 18:40
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
Επανέρχομαι στο θέμα για τις νέες εξελίξεις. Δυστυχώς σήμερα που πήγα στον γνωστό ηλεκτρολόγο στην Αμφιάλη, το καλώδιο για το στροφόμετρο (το σήμα που λέμε) δεν είναι περασμένο στην πλεξούδα και έτσι δεν μπορώ να κάνω τίποτα! πρέπει να γίνει σωστή δουλειά από την αρχή μου είπε ή μένω με αυτό που έχω! τουλάχιστον το σύνδεσα σωστό τώρα γιατί είχα πάρει από την επιστροφή στην ECU! καλά που δεν την έκαψε! επίσης σε περίπτωση που το καλώδιο ήταν περασμένο εκεί που έπρεπε δλδ στις φύσες μέσα στο ταμπλό, για να παίξει το μαμά στροφόμετρο σε ΕΕ111 με 4E-FTE υπάρχουν 2 λύσεις, ή βάζουμε στροφόμετρο ή όργανα από την Corolla 1600 japan ή G6, ή βάζει μιά μικρή πλακετίτσα για την απαραίτητη μετατροπή στα ρεύματα του σήματος. Οπότε το αφήνω ως έχει. Δοκίμασα από 1600 και δεν δούλεψε κιόλας.
|
23-09-09, 18:49
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Ήθελε πολλά λεφτα για να περασει το εξτρα καλώδιο στην πλεξούδα? Η πλακετιτσα ποσο κανει?
|
23-09-09, 19:27
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
δεν τον ρώτησα αλλά ξέρω ότι δεν είναι ακριβή. Το καλώδιο σκέτο μάλλον δεν αναλαμβάνει να το περάσει για λόγους ασφαλείας και αξιοπιστίας. Εμένα μου είπε αν θέλω να βρω πλεξούδα καλή κομπλέ και να πάω να τα φτιάξει όλα σωστά από την αρχή. Επίσης είχα και αλλού ηλεκτρολογικά προβλήματα αλλά δεν είναι επί του παρόντος να αναλύσω τώρα.
|
23-09-09, 23:18
|
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από NikiforosGT
δεν τον ρώτησα αλλά ξέρω ότι δεν είναι ακριβή. Το καλώδιο σκέτο μάλλον δεν αναλαμβάνει να το περάσει για λόγους ασφαλείας και αξιοπιστίας. Εμένα μου είπε αν θέλω να βρω πλεξούδα καλή κομπλέ και να πάω να τα φτιάξει όλα σωστά από την αρχή. Επίσης είχα και αλλού ηλεκτρολογικά προβλήματα αλλά δεν είναι επί του παρόντος να αναλύσω τώρα.
|
Ο ηλεκτρολογος που ειχε φτιαξει το αμαξι δεν μπορει να σου φτιαξει την πλεξουδα....Ουτος η αλλος λευτα πηρε δεν νομιζω να την εφτιαξε τσαμπα....Φιλικα...
|
23-09-09, 23:20
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
Δυστυχώς δεν γίνεται κάτι τέτοιο όπως θα ξέρεις σε αυτές τις περιπτώσεις δίκιο δεν βρίσκεις! πρέπει να λυθούν όλα και να ξαναγίνουν, θα κάνει πόσο καιρό και εγώ δεν μπορώ να μείνω χωρίς αμάξι με τπτ! δεν ασχολούμε, εξάλλου στροφόμετρο έχω πάρει ήδη και έχω βάλει και είναι μια χαρά, δεν αξίζει τον κόπο τόση φασαρία.
|
23-09-09, 23:24
|
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από NikiforosGT
Δυστυχώς δεν γίνεται κάτι τέτοιο όπως θα ξέρεις σε αυτές τις περιπτώσεις δίκιο δεν βρίσκεις! πρέπει να λυθούν όλα και να ξαναγίνουν, θα κάνει πόσο καιρό και εγώ δεν μπορώ να μείνω χωρίς αμάξι με τπτ! δεν ασχολούμε, εξάλλου στροφόμετρο έχω πάρει ήδη και έχω βάλει και είναι μια χαρά, δεν αξίζει τον κόπο τόση φασαρία.
|
Kαταλαβα....αστο προς το παρων αφου βολευτικες και πιο οικονομικα......
|
23-09-09, 23:27
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
Αμα το ψάξω στα σχέδια γιατί τα έχω όλα του αυτοκινήτου και ξέρω πλέον ποιο είναι το σήμα από τον πολλαπλασιαστή, μπορώ να το βγάλω στο ταμπλό από πίσω, αλλά και πάλι χρειάζεται πλακετίτσα μετατροπής, ή κοντερ από την Corolla 1600 ή από japan (αυτό δεν λέει γιατί θα γράφει 180χλμ!), οπότε δεν αξίζει το κόστος και πάλι + ότι θα μου μείνει αμανάτι αυτό που έχω και το κουβάλισα από την Αγγλία:Ppp
|
24-09-09, 00:42
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Θεσσαλονίκη-Ευοσμος
|
|
Πιστευω οτι αφου εχει πληρωθει ειναι υποχρεωμενος να το κανει!Οταν ειχα κανει το δικο μου τον ειχα προειδοποιησει οτι το αμαξι το θελω οπως ηταν απλα με τον 4ε-fte πανω,και πραγματικα οταν το πηρα ηταν εργοστασιο ,και το μονο που μου ειχε ζητησει ηταν να βρω το κοντερ για το στροφομετρο απο 1600 αν δεν το εβρισκε πρωτος αυτος!Δεν χρειαζεται απο την στιγμη που πληρωνουμε να παρακαλαμε για λαθη τους!
|
24-09-09, 08:56
|
Μέλος
|
|
|
|
εγώ σε corolla g6 με 4E-FTE το στροφόμετρο δουλεύει κανονικά με άλλη πλακετίτσα.
1. πρέπει να υπάρχει το σήμα από την πλεξούδα.
2. αλλαγή πλακέτας.
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,16742706 seconds (81,92% PHP - 18,08% MySQL) with 42 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 15:02. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|