Η τοποθέτηση με είχε απασχολήσει και εμενα πολλές φορές στο 4E-FTE μοτερ γιατί δεν χωρούσε να βάλω μανιτάρι που ήθελα, αλλά ούτε μεγάλη φιλτροχοάνη και έχω μια μικρή της simota. Η σωστη θέση είναι όσο γίνεται μακριά από τον ανεμιστήρα του ψυγειου και να μην είναι στο μέσα μέρος του κινητήρα, καλύτερα πίσω από φανάρι (δεξιά ή αριστερά) και αν θέλουμε καλο δροσερό αεράκι αμα λάχει ξηλώνουμε και το φανάρι όπως στα dragster!!! ΧΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑχ πάντως σε καμια περίπτωση όπως βλέπω να κάνουν μερικοί μερικοί δεν το βάζουμε πίσω απο μασκα, χαμηλά στην ποδιά ή προφυλακτήρα κτλ γιατί βρωμίζει μέσα σε λίγες μέρες και δεν τραβάει τπτ και κάνουμε περισσότερο κακό παρά καλό και γεμίζει και νερά!!! τα έχω δει και αυτά! για την μπαταρία πίσω το σκέφτηκα και εγώ αλλά έχει άλλες ιστορίες αυτό και καλό είναι να αποφεύγεται, η σωστή θέση της ειναι μπροστά με κοντά καλώδια και τα δυνατότερα ρεύματα. Οσους ρώτησα μου είπαν να μην την βάλω πίσω. Πάντως στην δική μου περίπτωση επειδή η μαμα σωλήνα περνάει πάνω από την πολλαπλή εξαγωγή και είναι πλαστική έτσι κι αλλιώς ζεσταίνεται και δεν έχω δει διαφορά από την θέση της φιλτροχοανης και φυσικά αν μεγαλώσουμε πολύ την απόσταση απο την πεταλούδα είναι και χειρότερα τα πραγματα στις επιδόσεις. Παραθέτω και μια φωτο. Τωρα μου χάλασε η γωνία και την έβαλα απευθείας επάνω στο σωλήνα που πάει στην Ct9. Ηθελα να πάρω μανιταράκι σαν τα HKS που στο ebay πάει 20-30 ευρώ (imitation) αλλά δεν μου χωράει
(