Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από giannis gt
Απο το δικο σου Βιντεο ρε Σωτηρη ειπα και γω οτι δεν με εφτανες στην ευθεια και προς το τελος ΦΑΙΝΕΤΑΙ στο βιντεο κιολας παταω φρενο να σε αφησω να με περασεις και να συνεχισεις τον αγωνα σου!ΑΥΤΟΠΡΟΔΟΘΗΚΕΣ!
Εξαλλου εγω τοτε εκανα ψιλοδιαγνωστικο γυρο!Τα ειχαμε πει αυτα τοτε!
Τεσπα!Σιγουρα του Χρονου θα τα ξαναπουμε!
|
Εεε κάποια στιγμή έπρεπε να πατήσεις φρένο (αν και δεν φαίνεται στο βίντεο) γιατι έφτανε η στροφή...εγώ εκεί δεν πάτησα, την πήρα με τέρμα γκάζι, ε??
Επίσης δεν κρύβω τπτ ρε Γιάννη για να
αυτοπροδωθώ οπως λες...όλοι σου είπαν και σου λένε ΟΤΙ στα πολλά χλμ δεν καλύπτεται εύκολα η διαφορά και εσυ εκει...επιμένεις οτι έχεις όλα τα υπερκυβισμένα με τα 114 γαλλικά αλογακια! Άραξε μην συνεχίζεις είναι κουραστικό!!
Και για να σου δώσω να καταλάβεις...μια παρόμοια φάση είχα και με τον Γιώργο (GEORGE N.) με αντεστραμένους τους ρόλους (εγώ στην θέση την δικιά σου και αυτός στην δική μου-ερχοταν να με περάσει) και δεν πρόλαβε το παιδί στην ευθεία, με είδες να βγαίνω και να λέω οτι τον είχα άνετα? Και ΒΕΒΑΙΑ ΟΧΙ...!
Και τελος...αυτός δεν ήταν ο διαγνωστικός γύρος...ήταν το 2ο ή 3o session και μάλιστα προς το τέλος του οπως επίσης και γω 1η φορά μπηκα σε πίστα σαν και σενα!
Αντε καληνύχτα..η συνέχεια στην πίστα όποτε θες γιατί εδω ειμαστε off topic!!