χαιρετω και παλι...!!
προχωραμε σιγα σιγα και σταθερα με το κορολλακι μου....βρηκαμε ολα τα ανταλλκτικα και τελειωνω απο φαρνατζοδουλεια και πιανουμε βαψιμο...
ηθελα να ρωτησω τους γνωστες και οσοι ξερουν μερικες λεπτομερειες...
καθως αγορασα ενα αμαξι για ανταλλακτικα μεσα ειχε και το μοτερ 20βαλβιδο και 4age ειναι το ασημοκαπακο..
στα χερια μου εχω και ενα αλλο μοτερ το 16βαλβιδο και 4age αλλα αυτο το εχω αλλαξει μεσα ολο απο μπιελες τις εχω κανει απο 18αρι πηρο σε 20αρι εχω πιστονια μεσα με μπομπε προστα πανω για αυξηση συμπιεσης να δουλεψει ατμοσφαιρα και εχω συμπιεση μεχρι και 11/1 ειναι ολα φτιαγμενα καπακια στροφαλοσ ελαφρωμενο βολαν και πολλα αλλα
η ερωτηση ειναι η εξης.....
σε λιγο καιρο θα εχω ενα αε86 στα χερια μου....αλλα θα ειναι καροτσα με χαρτια..
οποτε πρεπει να πεσει μεσα και σε αυτο ενα απο τα δυο μοτερακια...
τι θελω????
το κε35 να το εχω με λιγα αλογα καπου στα 145 και να κουνιεμαι με δευτερες ομορφα και το αε86 να το φτιαξω τουμπανο...
αποψη πρωτη???
περνω το μοτερακι οπως ειναι το 16βαλβιδο και το ριχνω μεσα στο κε35 και αργοτερα φτιαχνω το 20βαλβιδο του ριχνω και σφυρηλατα και προγραμματισμο απο την αρχη και το τουρμπιζω....αληθεια τουρμπιζετε αυτο το μοτερ????
παει καλα με τουρμπινα????ειναι καλο στις χαμηλες του ???τι χρειαζεται να τουρμπισει???
αποψη δευτερη???
περνω το 16βαλβιδο βγαζω τα πιστονια απο μεσα ριχνω τα σφιρυλτα για τουρμπινα για να δωσει μικροτερη συμπιεση και το φτιαχνω τουρμπατο , αυτο ξερω πως φτιαχνεται και καλα μαλιστα, και τελος ριχνω τα πιστονια που εβγαλα απο το 16βαλβιδο μεσα στο 20βαλβιδο???
για να το βαλω το 20βαλβιδο στο κε35 νορμαλ και το 16βαλβιδο στο αε86...
καλα σας εστειλα ετσι????
αλλα ειναι αληθεια εχω χωσει μερικα λεφτα στο ενα μοτερακι και δεν ξερω τι να κανω μιας και το αε86 το θελω να σκοτωνει και το κε35 να γουσταρω μια δεξιοτεχνια και καμμια βολτα...
οποιος εχει γνωμη και ξερει τιποτα ας βοηθησει.....ευχαριστω...
βεβαια εχουμε ακομαδρομο μεχρι να τελειωσω το σκαρι να το βαψω και να αρχιζω να κουμπωνω θα μας παει καλοκαιρι...οποτε πρεπει να βγαλω αποφαση.....
περιμενω νεα σας...