Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από konkon
Για τα τέλη έχεις δίκιο!
Για το παρκάρισμα πάλι έχεις δίκιο!
Είσαι αγανακτησμένος και θέλεις τις παροχές για τις οποίες πληρώνεις!
Μαζί σου είμαι!
Αλλά, δεν έχεις το δικαίωμα να ''δίνεις'' το αυτοκίνητο που για τον α ή β λόγο είναι παράνομα παρκαρισμένο, χωρίς να πληρεί τις προυποθέσεις!
Υπάρχον ειδικά συνεργεία από τον κάθε δήμο, που είναι υπεύθυνα για τέτοιου είδους αυτοκίνητα!
Τώρα θα μου πεις, και ποιός θα τους ειδοποιήσει?Πάντως όχι εγώ, γιατί έτσι έχω και ένα μερίδιο ευθύνης στην μετέπειτα αναζήτησή του από τον ιδιοκτήτη του!
Δεν ξέρω αν με καταλαβαίνεις που το πάω?
Δεν είπα μην το πάρετε κύριε γερανέ του δήμου!!!!
Λέω ότι δεν θα πάρω τηλ. για να έρθετε να το πάρετε!!!
|
Βασικά ίσως αυτός ο ζαμανφουτισμός που μας διακατεχει όλους (βαζω και τον εαυτο μου μέσα) φταίει για την καταντια της χωρας μας (εκτος φυσικά από τους πολιτικούς μας...
).
Αν δεν κάνουμε και κατι εμεις (και δεν κουνησουμε και το δικο μας χεράκι) δεν μπορουμε να τα περιμενουμε όλα απο το κρατος (και ειδικά απο αυτο το κρατος....).
Αν καποιος ερχοταν και παρκαρε το αμαξι του στο γκαραζ σου που εσυ πληρωνεις
με τα δεδουλευμενα σου που δεν σου περισσεύουν τι θα εκανες? Δεν θα του εκανες καταγγελία? ή θα ελεγες" καλυτερα οχι μη με πουνε Αρτεμη Ματσα..."?
Παρομοια ειναι και η κατασταση με τα παρανομα παρατημενα. Σε επηρεάζει
άμεσα αυτη η κατασταση μιας και καποιος παρανομος τρωει χωρο απο εσενα τον νομιμο (που εσυ πληρωνεις).
Φυσικα και πρεπει να το καταγγείλεις και αυτοι οι χαρακτηρισμοί του στυλ "αρτεμη ματσα" ειναι το λιγοτερο απαραδεκτοι και θρασυδειλικοί (με την εννοια οτι δεν υπαρχει ενα σωστο επιχειρημα απο αυτον που σε αποκαλει ετσι).
Πληρωνω τους φορους μου (και μαλιστα 2000% παραπανω απο αυτο που θα επρεπε ετσι σκατα που τα εχουν κανει οι πολιτικοι μας) και
απαιτώ να εχω το αντιτιμο που μου αναλογει. Ειτε αυτο λεγεται εξυπηρετηση σε μια δημοσια υπηρεσια, είτε αυτο λέγεται χρηση του δημόσιου δρόμου.
Γιατι ο αλλος που δεν πληρωνει να εχει τα ιδια προνομια με εμενα? Όπου μπορω λοιπόν (και βασικά όλοι μας) πρεπει να διεκδικούμε αυτό που δικαιωματικά μας αναλογεί.
Οποτε υπαρχει κίνδυνος αν δεν σε πουνε Αρτεμη Μάτσα να σε πουνε Αρτέμη Μ@λ@κ@... και εγω προσωπικα προτιμώ το πρώτο.
Αν φτασουμε στο σημείο να θεωρούμε λάθος και σπιουνιά το νόμιμο και ηθικό... τι να πω... Ας καθόμαστε να μας βιάζουνε και να μην το μαρτυραμε μη μας κακοχαρακτηρίσουν...
Δεν εχω καμια διαθεση να τσακωθω. Απλή συζήτηση κάνω και θετω την αποψη μου με σωστά επιχειρήματα.