Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ |
|
|
01-05-10, 08:00
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Στου κουφου την πορτα μπες απο το παραθυρο........
απλα δεν βοηθας.......
δηλαδη τι τουρμπο φοραει?????
Γκαρετ ειναι 2,3,4,5,6,7,8............οχι λεμε κατι και μετα δεν ξερουμε πως πηγε εκει.......εξτερναλ,εκκεντρα κ γκαρετ απλα δεν δηλωνουν κατι........
το μπλοκε παλι στενοχωρια μου,αλογα δεν δινει!!!!!!
Μονο στην λεξη αγραφος τα βρηκαμε.......τεσπα απιθανο να ναι εδω τετοιο αμαξι με τοση πιεση και δυναμη και να μην ειναι πασιγνωστο!!!!!
|
01-05-10, 19:14
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πάτρα
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Μου φαίνεται ότι εγώ βαράω σε πόρτες κουφών... Είπαμε ηρεμήστε... Έγραψε κάτι ο NIKOS.99, καλώς ή κακώς διαφωνείτε, αλλά μη προκαλείτε αχρείαστους διαξιφισμούς. Σωστά ρωτάτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες αλλά με λάθος τρόπο...
02-05-10, 21:46
|
|
Moderator
|
|
|
|
Παντως η αληθεια ειναι οτι αν υπηρχε ενα τοσο δυνατο stalet καπου θα ειχε ακουστει...δεν διαφωνω με τον νικο ουτε λεω πως λεει ψεμματα απλα τα δυνατοτερα καθε μοντελου συνηθως γινονται αρκετα γνωστα
04-05-10, 18:26
|
|
|
|
Περιοχή:
Νεάπολη Νικαίας
|
|
Να πω μονο ηθελα οτι μολις αρνηθηκα να οδηγησω ενα καγιεν και μαλλον καλα εκανα γιατι το φοβηθηκα.....το ατιμο......
|
04-05-10, 22:26
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Ηράκλειο Κρήτης
|
|
παιδια σημερα ειχα και εγω την πρωτη μου εμπειρια με audi a3 1800 turbo.μοντελο του '02 βεβαια, αλλα ειναι το κατι αλλο το αμαξι! εχει παρα πολυ δυναμη και ενθουσιαστηκα παρα πολυ απο τα φρενα του!! τελικα ρε παιδια το turbo ειναι τελειο! τρομερα κρατηματα και ενιωθες το ποσο στιβαρο αμαξι οδηγουσες, κατι που με το δικο μου δε το εχω νιωσει φυσικα οπως και με τα φρενα του. και να σημειωσω οτι ηταν απολυτα μαμα!
04-05-10, 22:45
|
|
Moderator
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από giorgisrog
παιδια σημερα ειχα και εγω την πρωτη μου εμπειρια με audi a3 1800 turbo.μοντελο του '02 βεβαια, αλλα ειναι το κατι αλλο το αμαξι! εχει παρα πολυ δυναμη και ενθουσιαστηκα παρα πολυ απο τα φρενα του!! τελικα ρε παιδια το turbo ειναι τελειο! τρομερα κρατηματα και ενιωθες το ποσο στιβαρο αμαξι οδηγουσες, κατι που με το δικο μου δε το εχω νιωσει φυσικα οπως και με τα φρενα του. και να σημειωσω οτι ηταν απολυτα μαμα!
|
Οντως ο 1.8 20vt του VW group ειναι απο τα καλυτερα μοτερ που παραχθηκαν με απιστευτα tuning potentials!Στιβαρο πλαισιο εχει αλλα στο οριο δεν ειναι καθολου ρυθμισιμο,μουτρα και παλι μουτρα....
04-05-10, 22:58
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Ηράκλειο Κρήτης
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από GMASTER6
Οντως ο 1.8 20vt του VW group ειναι απο τα καλυτερα μοτερ που παραχθηκαν με απιστευτα tuning potentials!Στιβαρο πλαισιο εχει αλλα στο οριο δεν ειναι καθολου ρυθμισιμο,μουτρα και παλι μουτρα....
|
δε το δοκιμασα σε στροφες και φυσικα εδω στη κρητη με τις δρομαρες που εχουμε ουτε και στα ορια του για να δω αυτο που λες. παντως το πηγαμε και σε μαστορα ειδικο στα audi με το παιδι που το πηρε, και μας ειπε οτι με ελαχιστο πειραγμα φτανει σε τρελα νουμερα και πολυ δυναμη ακομα. πραγματικα χαιρομαι που το πηρε τωρα ο φιλος μου....γιατι θα χω την ευκαιρια ξανα και ξανα να το οδηγαω!!!! γερμανικο μεν....πολυ δυνατο δε....
04-05-10, 23:43
|
|
Moderator
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από giorgisrog
δε το δοκιμασα σε στροφες και φυσικα εδω στη κρητη με τις δρομαρες που εχουμε ουτε και στα ορια του για να δω αυτο που λες. παντως το πηγαμε και σε μαστορα ειδικο στα audi με το παιδι που το πηρε, και μας ειπε οτι με ελαχιστο πειραγμα φτανει σε τρελα νουμερα και πολυ δυναμη ακομα. πραγματικα χαιρομαι που το πηρε τωρα ο φιλος μου....γιατι θα χω την ευκαιρια ξανα και ξανα να το οδηγαω!!!! γερμανικο μεν....πολυ δυνατο δε....
|
γιατι ρε συ τι δρομους εχετε εκει?εχω ακουσει οτι εχετε πολλες και καλες στροφοδιαδρομες
04-05-10, 23:51
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Ηράκλειο Κρήτης
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από GMASTER6
γιατι ρε συ τι δρομους εχετε εκει?εχω ακουσει οτι εχετε πολλες και καλες στροφοδιαδρομες
|
στις καλες στροφοδιαδρομες βαζω το δικο μου που το εχω μαθει...το audi ομως που δεν ειναι δικο μου και δεν το ξερω τοσο καλα...προτιμω να το βαλω σε μεγαλο και ανετο δρομο που να του δωσω οσο θελω χωρις το αγχος του να μου φυγει,μεχρι να το ξεπαρω λιγακι και να το βαλω εκει. εχει βασικα και λιγα χιλιομετρα καλου δρομου στυλ εθνικης, αλλα μου πεφτει λιγο μακρια!!
υ.γ. ξεχασα να αναφερω για το συγκεκριμενο αμαξι ποσο οικονομικο ειναι.......καιει ελαχιστη βενζινα ρε παιδια!!!
06-05-10, 12:07
|
|
Μικρό Μέλος
|
|
|
|
Εγω παιδια εχω αδηγισει αρκετα αυτοκινητα,οχι κατι ιδιαιτερο ομως,το πιο γρηγορο αυτοκινητο που εχω οδηγησει ειναι ενα audi r8 πριν κανα χρονο σε εναν "πολυ ασφαλες" (ο Θεος να τον κανει) χωρο στο auto festival και η αμπειρια μου ειναι κακιστη.Οταν εμαθα και την τιμη του απορισα με ολους αυτους που το θελουν 'η το εχουν αγορασει.Υπαρχουν πολυ καλητερα και ομορφοτερα αυτοκινητα σε αυτα τα χρηματα.Προσοπικη μου αποψη δεν αξιζει μια αυτο το αυτοκινητο.Φιλικα Νικος
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,16919494 seconds (81,94% PHP - 18,06% MySQL) with 42 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 08:19. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|