Έβαλα τις μεμβράνες σε όλα τα παράθυρα πλην του εμπρός παρμπρίζ σε γνωστό πατρινό κατάστημα που ειδικεύεται σε παρμπρίζ αυτ/των και μεμβράνες (ο ιδιοκτήτης είναι κοντινός συγγενής μιας συναδέλφου και πολύ καλής μου φίλης και επίσης πολύ καλός φίλος του Νίκου
sop). Μου έβαλε τις αμερικάνικες μεμβράνες
solargard 2ου σταδίου. Φυσικά με τα απαραίτητα αυτοκόλλητα περί 70% διαπέραση φωτός στα παράθυρα για την αστυνομία και το ΚΤΕΟ. Η τιμή ήταν 200 ευρώ. Δεν είναι φθηνά, με δεδομένο ότι τουλάχιστον στην Πάτρα για το δικό μου αυτ/το βρίσκεις τιμή γύρω στα 170-180 ευρώ αλλά ο τύπος έχει ένα πολύ σημαντικό ατού: λόγω της ενασχόλησής του με υαλοπίνακες αυτ/των είναι ο μοναδικός στη πόλη που για να σου βάλει μεμβράνες σου βγάζει το παράθυρο από την πόρτα!!! Οπότε κάνει άριστη εφαρμογή στο παράθυρο απ' άκρη σ' άκρη. Επίσης, δεν χρησιμοποιεί κοπίδι για να κόβει τη μεμβράνη στα τελειώματα του παραθύρου αλλά τρίβει τις άκρες και φυσικά το αποτέλεσμα να είναι τέλειο. Δεν είναι τυχαίο ότι για να σου βάλει τις μεμβράνες κρατάει το αυτ/το ένα ολόκληρο πρωινό τη στιγμή που άλλα καταστήματα την κάνουν τη δουλειά σε μία με δύο ώρες...
Για όσους έχουν ζήτημα με την αστυνομία και το ΚΤΕΟ, πλέον με την ύπαρξη των αυτοκόλλητων στα παράθυρα και τις βεβαιώσεις για το ΚΤΕΟ δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Για μένα οι μεμβράνες είναι από τα πρώτα έξτρα που πρέπει να μπαίνουν στο αυτοκίνητο, αφού ο ήλιος δε σε καίει πια και το A/C δουλεύει πολύ καλύτερα και πιο αποδοτικά. Ιδίως όσοι έχουμε πιτσιρίκια, θεωρώ ότι πρέπει οπωσδήποτε να βάλουμε. Φυσικά έχω βάλει και στο Modus της γυναίκας μου.