Λοιπον παιδια εφθασε και για μενα η ωρα να σας ενημερωσω για το προγραμμα που εβαλα και να σας παραθεσω σε photos στοιχεια απο τις δυναμομετρησεις!
Πριν ξεκινησω τη μηχανικη βελτιωση πηγα στο δυναμομετρο του MAHA 0-1000.Στο auris τοτε φορουσα πανω τις ζαντες που εχω και τωρα 225/45/17 και 2 τελικα Φ60.Να τονισω οτι τοτε ηταν 1400cc.
-Στην πρωτη photo φαινεται η δυναμομετρηση και στη δευτερη αναλυτικα στοιχεια της ιπποδυναμης τοσο στο τροχο οσο και στο στροφαλο,οπως επισης και οι ροπη!Εχουμε λοιπον 92,6hp στο στροφαλο και 61,6hp στο τροχο με 11,8kg περιπου ροπης!Στις photos εμφανιζονται και περισσοτερα στοιχεια οσους τους ενδιαφερουν!
Μετα εγινε η μηχανικη βελτιωση με στροφαλο,μπιελες,πιστονια,εισαγωγη, πεταλουδα και μπεκ απο 1800cc.Ολοσωμη εξατμιση με χταποδι,ενα μεταλλικο καταλυτη,και 2 τελικα Φ52.Και εισαγωγη αερα βαρελακι της bmc.
-Στην τριτη photo λοιπον η μαυρη γραμμη αντιστοιχει στην ιπποδυναμη στον τροχο αποδιδοντας 114,1hp και η γκρι γραμμη στη ροπη,δινοντας 15,2kg στον τροχο τονιζω.Στην τεταρτη photo εμφανιζονται αναλυτικοτερα τα στοιχεια!
Το μονο που εμενε στη συνεχεια ηταν το προγραμμα ωστε να δημιουργηθει μια σωστη αναλογια καυσιμου και αερα ωστε να λειτουργησει σωστα ο κινητηρας!Το προγραμμα μου το εφτιαξε ο Ανδριανακης πανω στο δυναμομετρο.
-Ετσι λοιπον στην τριτη photo η μπλε γραμμη αντιστοιχει στην ιπποδυναμη στον τροχο αποδιδοντας 123hp και η κοκκινη γραμμη στη ροπη,δινοντας 16,1kg στο τροχο τονιζω.Στην πεμπτη photo εμφανιζονται αναλυτικοτερα τα στοιχεια!
Ανεβασα επισης τους κοφτες 250 με 300 στροφες και απ'οτι μου ειπε ο Ανδριανακης ειμαι στα 145+hp στο στροφαλο με 17,5+kg ροπης.
Στο δρομο οι διαφορες πριν και μετα το προγραμμα ειναι τεραστιες!Ειδικα στην τριτη και τεταρτη που το αμαξι δεν ανεβαζε καλα!Αλλωστε στην τριτη photo θα δειτε τη διαφορα αναμεσα σε μπλε και μαυρη γραμμη!
Αυτα μεχρι στιγμης...Τωρα παμε για φρενα...Ελπιζω να βοηθησα και να ημουν αναλυτικος...