Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
OFF TOPIC Εδώ μπορείτε να γράφετε ό,τι θέλετε!! Από ειδήσεις μέχρι τι φαγητό έχετε σπίτι! |
|
|
|
|
|
11-12-09, 11:05
|
|
|
|
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από JL_e10
Πραγματικα δεν το περιμενα να ειναι τοσο μπαχαλο τα Symbian, πραγματικα μου ρχεται να το στειλω στον τοιχο!! Μπορει να μου πει καποιος πως στο δι..λ() θα περασω κανα τραγουδι εξτρα σε μια λιστα αναπαραγωγης? Ενω τα περναω μεσα στο κινητο, και τα βλεπω απο την Διαχειρηση αρχειων, οταν παω να κανω προσθηκη σε λιστα δεν μου τα βγαζει!! Δοκιμασα με το PC Suite και με το Ovi, αλλα με κανενα απο τα δυο δεν μπορω να βγαλω ακρη. Λιγο ακομα θελω και θα το στειλω στα τσακιδια!! Αρχιζω και νοσταλγω τις μερες του SE G705.
|
Φιλε μου , Το κινητο που πηρες , εχει απο τα καλυτερα λειτουργικα συστημα , που υπαρχουν για κινητο. Μπορεις να κανεις τα παντα , απροβληματιστα και γρηγορα.
Στο θεμα μας τωρα. Για να σου ενφανιστουν στην βιβλιοθηκη των τραγουδιων σου , πρεπει να κανεις ανανεωση πρωτα , για να περαστουν τα νεα σου τραγουδια. Εκανες κατι τετοιο?
ΥΓ: Μπορει καποιος να μεταφερει το θεμα στα Off topic για να βρισκεται , εκει που πρεπει? Ευχαριστω!
|
11-12-09, 11:34
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Καλλονή Λέσβου
|
|
Δημήτρη πρέπει να πας, Μενού-Μουσική-Μουσική βιβλιοθήκη-πατάς επιλογές-ανανέωση βιβλιοθήκης και σου περνάει όλα τα τραγούδια στη βιβλιοθήκη.
|
11-12-09, 12:25
|
|
|
|
Περιοχή:
Newcity of Nikaia
|
|
Μολις εκανα αυτο που μου ειπατε, και το αποτελεσμα ειναι να προσθεσει 0 τραγουδια στην βιβλιοθηκη!! Μηπως τα βαζω σε λαθος φακελο? Τα ωαζω στην καρτα μνημης στον φακελο Music.
|
11-12-09, 13:09
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Καλλονή Λέσβου
|
|
Εγώ τα έχω στον φάκελο sounds. Αν έχεις τέτοιο φάκελο βάλ' τα εκεί. Αν πάλι δεν μπορείς να βγάλεις άκρη πήγαινε σε ένα κατάστημα να σε βοηθήσουν.
|
|
|
|
14-12-10, 23:43
|
|
|
|
Περιοχή:
Newcity of Nikaia
|
|
Μετα απο ενα χρονο συμβιωσης με το κινητο, εξακολουθω να πιστευω οτι -στα λεφτα του παντα- ειναι μια πολυ αξιολογη επιλογη. Προχτες Κυριακη δουλευα στην Ελευσινα, και σε ενα διαλειμα που καναμε πηρε ο συνεργατυης μου το κινητο μου στα χερια του, και πλεον εχει βαλει μπροστα την αποκτηση του. Εχει βρει μαλιστα ενα μεταχειρησμενο στα 100 ευρω, κι αυριο θα παει να το δει. Η ερωτηση μου. Υπαρχει τροπος να δει επι τοπου αν το κινητο ειναι original ή ψευτικο, ή πρεπει υποχρεωτικα να δωσει το ΙΜΕΙ σε καποιο καταστημα ΝΟΚΙΑ κι απο κει να βρει τι καπνο φουμαρει το κινητο?
ΕΠειδη δεν θυμαμαι ακριβως τι πρεπει να δει κανεις οταν συνδεσει το κινητο με υπολογιστη για πρωτη φορα, τι πρεπει να του βγαλουν τα Windows? Μηπως δηλαδη τουη προτεινω να εχει και το λαπτοπ του μαζι, ωστε να διαπιστωσει ο ιδιος την αυθεντικοτητα του κινητου. Συγνωμη για το μακροσκελες ποστ, ελπιζω σε συντομη απαντηση σας.
|
|
|
|
15-12-10, 22:28
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Καλλονή Λέσβου
|
|
Παράθεση:
Μετα απο ενα χρονο συμβιωσης με το κινητο, εξακολουθω να πιστευω οτι -στα λεφτα του παντα- ειναι μια πολυ αξιολογη επιλογη. Προχτες Κυριακη δουλευα στην Ελευσινα, και σε ενα διαλειμα που καναμε πηρε ο συνεργατυης μου το κινητο μου στα χερια του, και πλεον εχει βαλει μπροστα την αποκτηση του. Εχει βρει μαλιστα ενα μεταχειρησμενο στα 100 ευρω, κι αυριο θα παει να το δει. Η ερωτηση μου. Υπαρχει τροπος να δει επι τοπου αν το κινητο ειναι original ή ψευτικο, ή πρεπει υποχρεωτικα να δωσει το ΙΜΕΙ σε καποιο καταστημα ΝΟΚΙΑ κι απο κει να βρει τι καπνο φουμαρει το κινητο?
ΕΠειδη δεν θυμαμαι ακριβως τι πρεπει να δει κανεις οταν συνδεσει το κινητο με υπολογιστη για πρωτη φορα, τι πρεπει να του βγαλουν τα Windows? Μηπως δηλαδη τουη προτεινω να εχει και το λαπτοπ του μαζι, ωστε να διαπιστωσει ο ιδιος την αυθεντικοτητα του κινητου. Συγνωμη για το μακροσκελες ποστ, ελπιζω σε συντομη απαντηση σας.
|
Κάποιος που έχει γνώσεις μπορεί να το καταλάβει εύκολα από το μενού από τα εικονίδια δηλαδή.
Αν δεν μπορεί να καταλάβει κάτι από εκεί καλό είναι να δώσει το imei σε κατάστημα ΝΟΚΙΑ ή καλέσει το 0080044144300 (αστική χρέωση).
|
07-02-11, 15:54
|
|
|
|
Περιοχή:
Newcity of Nikaia
|
|
Επαναφερω το θεμα αυτο, για να ζητησω βοηθεια σε ενα κουλο που εχω δει στο κινητο της μανας μου. Ειναι ενα ΝΟΚΙΑ 5230 (εχει το ιδιο λογισμικο με το 5800). Της εχω περασει το Sygic Mobile Maps 10 (version 8,22). Ενω δουλευει και οι χαρτες του ειναι μια χαρα, για καποιον ηλιθιο λογο δεν μου κραταει καποια ρυθμιση, η οποια αφορα στη φωτεινοτητα της οθονης. Δηλαδη, εχω να επιλεξω αναμεσα σε "Παντα φωτεινη" και "Χρηση των προεπιλεγμενων ρυθμισεων της συσκευης", αλλα αν διαλεξω "Παντα φωτεινη" δεν το κραταει και σβηνει η οθονη κατα τη διαρκεια της πλοηγησης. Ξερει κανεις τι μπορω να κανω?Και κατι ακομα, για το δικο μου (εχω το 9, version7,71) που μπορω να βρω νεους χαρτες? Ευχαριστω εκ των προτερων, και συγνωμη για τον καταιγισμο ερωτησεων.
|
|
|
|
08-02-11, 00:06
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Καλλονή Λέσβου
|
|
Παράθεση:
Επαναφερω το θεμα αυτο, για να ζητησω βοηθεια σε ενα κουλο που εχω δει στο κινητο της μανας μου. Ειναι ενα ΝΟΚΙΑ 5230 (εχει το ιδιο λογισμικο με το 5800). Της εχω περασει το Sygic Mobile Maps 10 (version 8,22). Ενω δουλευει και οι χαρτες του ειναι μια χαρα, για καποιον ηλιθιο λογο δεν μου κραταει καποια ρυθμιση, η οποια αφορα στη φωτεινοτητα της οθονης. Δηλαδη, εχω να επιλεξω αναμεσα σε "Παντα φωτεινη" και "Χρηση των προεπιλεγμενων ρυθμισεων της συσκευης", αλλα αν διαλεξω "Παντα φωτεινη" δεν το κραταει και σβηνει η οθονη κατα τη διαρκεια της πλοηγησης. Ξερει κανεις τι μπορω να κανω?Και κατι ακομα, για το δικο μου (εχω το 9, version7,71) που μπορω να βρω νεους χαρτες? Ευχαριστω εκ των προτερων, και συγνωμη για τον καταιγισμο ερωτησεων.
|
Για το πρόβλημα που υπάρχει με το κινητό της μαμάς σου δεν γνωρίζω, λογικά θα μάθεις αν καλέσεις στο 0080044144300 χωρίς χρέωση.
Νέους χάρτες ή προσθήκη χαρτών και φωνητικών οδηγιών θα βρεις όταν κάνεις λήψη του Nokia Ovi Store από τον site της Νοκια.
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι σε λειτουργία
|
|
|
Page generated in 0,15395308 seconds (81,45% PHP - 18,55% MySQL) with 38 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 22:57. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|