Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ΜΑΝΩΛΗΣ 19
Δεν ξέρω αν το έχεις δεί αλλά πίσω έχω ήδη αεροπορικού τύπου αλλά για να βάλεις αεροπορικού τύπου από μπροστά μέχρι πίσω σημαίνει ότι θα σου είναι άχριστα εφόσον δεν έχεις το μεγάλο σερβό ή και την αντλία του ώστε κ μπροστά κ πίσω να έχεις το 100%.....μετράει κ αυτό..
|
τι εννοεις με το να βαλεις αεροπορικου τυπου απο μπροστα μεχρι πισω?μαρκουτσια εχουμε κοντα στα ακρα μονο απο οσο ξερω.αλλαξε και τα μπροστινα με κανα 50ρικο η και φτηνοτερα δεν θυμαμαι ποσο ειχε πει ο Παναγιωτης οτι τα ειχε βρει στον Παφιτη.
ο κατανεμητης απο το levin απλά θα σου δωσει πιο πολυ πιεση πίσω απο οτι μαμα με αποτελεσμα το αυτοκινητο να μη γονατιζει μπροστα μονο σε αποτομο φρεναρισμα με οτι αυτο συνεπαγεται μεχρι τωρα.
εγω όταν εκανα τη μετατροπη στα φρένα οδήγησα το αυτοκινητο μου με περασμενα τα ακρα μπρος πισω απο το levin και σωληνακια υψηλής μπρος πισω αλλα με το μαμα κατανεμητη που ειχα.στο πρώτο φρεναρισμα (και καλο φρεναρισμα μαλιστα στην ουσια τα δοκιμαζα) οταν σταματησε το αυτοκινητο να σερνεται με τους μπροστινους τροχους κουμπωσα την οπισθεν και του ειπα ή βρισκουμε κατανεμητη που να κανω δουλεια μου ή τα ξεκουμπώνεις και ξαναβάζεις τα μαμα πάλι.κοινώς πίσω δεν φρέναρε σωστα.
ότι και να κανεις αν δεν βαλεις κατανεμητη πάνω δεν θα δεις πραγματικη διαφορά.και ο κατανεμητης απο το levin νομιζω οτι στο δικο σου κουμπώνει κουτι.απλα ξεβιδωνουν τα σωληνακια απο το παλιο,τον βγαζουν και τα περνανε στου levin.
στην φωτο φαινεται ο κατανεμητης απο το levin,συγκρινετον με τον δικο σου να δεις