Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Ευχαρίστησε: 2
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 587
κοκκινος φωτεισμος μπηκε αλλα δεν μπηκε του τς το καντραν.. δεν δουλευε ετσι εν καιρο θα το φτιαξει το καντραν μου κοκκινο ο Φανης με τραμπες λογικα!!! σειρα εχουν τα ΧΕΝΟΝ η αλαγη των λαμπων της πλαφονιερας και τα φρενα τς μπροστα!!! σημερα εκανα και μια μικρη βολτιτσα και τον panagiotisfx...
Ευχαρίστησε: 0
Δύναμη Σεβασμού: 316
Πολυ δυνατο το θηριο σου Χρηστο!!!Δεν περιμενα να πηγαινουν τοσο καλα τα υπερκυβισμενα.Μπραβο φιλε μου.Και το χρωματακι δειχνει τελεια πανω στο αμαξακι μαζι με τον προφυλακτηρα απο TS.Φτου φτου μη στο ματιασω!!!
Ευχαρίστησε: 2
Δύναμη Σεβασμού: 587
για πειτε καμμια γνωμη.. το αμαξι περα απο τον θορυβο ειναι νορμαλ.. απλα οταν παταω γκαζι ακουγεται... σαν δεν ξερω αν θυμαστε που βαζαμε στα ποδηλατα πλαστικα για να ακουγεται ηχος απο τις ακτινες της ροδας.. ε ετσι.. αλλα μονο οταν παταω γκαζι οχι οταν απλα τσουλαει! στην νεκρα δεν το κανει.
αυριο μαλλον θα ξερω αλλα εχω μια Α αγωνια και στεναχωρια!