Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 09-10-09, 17:09
magneto Offline:
Μικρό Μέλος

Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 216
magneto είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από jason Εμφάνιση μηνυμάτων
γιατι δεν παιρνεις το corsa opc?
Δεν κλείνουν οι καθρέφτες του. Και ναι, όντως θέλω μικρομεσαίο.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 26-10-09, 11:16
magneto Offline:
Μικρό Μέλος

Τελικά παιδιά ίσως σας κουφάνω αλλά πήρα το leon 1.8TSI sportup force. (may the force be with me)
Ελπίζω να μην το μετανιώσω. Ξέρω group vag, αλλά μετά το test drive που το έκανα, το είχα αποφασίσει. Πολύ καλό άρπαγμα και με ένα απλό πρόγραμμα revo stage1 ανεβαίνει χαλαρά 210άλογα. Θα περιμένω κανά τρίμηνο βέβαια, αλλά καλύτερα να μην πληρώσω και το σηματάκι για 2 μήνες. Πάντως δεν την ξεχνάω την Toyota. Νομίζω toyotakias θα είμαι μια ζωή και αν βγάλει γρήγορη έκδοση που να έρθει στην ελλάδα θα πάω να την πάρω. Ίσως το επόμενο να είναι το ft-86, αν δεν κάνει κανά 30άρι (που μάλλον εκεί θα κάνει)
Εύχομαι να μην μου βγάλει προβλήματα. Το πήρα άσπρο. Κάπως έτσι θα είναι.
Συνημμένα Thumbnails
Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγένθυνση

Όνομα:  seat-leon-cupra-k1-2-1_460x0w.jpg
Εμφανίσεις:  77
Μέγεθος:  41,4 KB  
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 26-10-09, 13:29
Το avatar του χρήστη electro
electro Offline:

Μοντέλο: Corolla E12 SOL, 2003
Δύναμη Σεβασμού: 407
electro θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Φιλε καλοριζικο και καλο-ταξιδο να ειναι με το που το παρεις. Να ξερεις εκανες ακλη επιλογη. Δεν θα σου βγαλει προβληματα , να μην ανυσηχεις και να ξερεις το αμαξι ειναι αψογο και θα το ευχαριστηθεις. Το κρατημα του και το στριψιμου του ειναι στην κορυφη και θα το χαρεις πολυ! Μακρι να ειχες λεφτα να επαιρνες το cupra. Δεν πειραζει ομως και δεν προκιεται να το μετανοιωσεις. Ποσο πηγε εαν επιτρεπετε? Τι εξτρα εβαλες και τι δωρα σου εκαναν?

http://www.corollaclub.com/forums/showthread.php?t=20389

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 27-10-09, 08:51
pavlosTS Offline:
Κυριλέ Μέλος

Μοντέλο: Corolla TS pro-f/l
Δύναμη Σεβασμού: 244
pavlosTS είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από magneto Εμφάνιση μηνυμάτων
Τελικά παιδιά ίσως σας κουφάνω αλλά πήρα το leon 1.8TSI sportup force. (may the force be with me)
Ελπίζω να μην το μετανιώσω. Ξέρω group vag, αλλά μετά το test drive που το έκανα, το είχα αποφασίσει. Πολύ καλό άρπαγμα και με ένα απλό πρόγραμμα revo stage1 ανεβαίνει χαλαρά 210άλογα. Θα περιμένω κανά τρίμηνο βέβαια, αλλά καλύτερα να μην πληρώσω και το σηματάκι για 2 μήνες. Πάντως δεν την ξεχνάω την Toyota. Νομίζω toyotakias θα είμαι μια ζωή και αν βγάλει γρήγορη έκδοση που να έρθει στην ελλάδα θα πάω να την πάρω. Ίσως το επόμενο να είναι το ft-86, αν δεν κάνει κανά 30άρι (που μάλλον εκεί θα κάνει)
Εύχομαι να μην μου βγάλει προβλήματα. Το πήρα άσπρο. Κάπως έτσι θα είναι.
Στα λόγια μου ήρθες. Αν έπρεπε και εγώ σήμερα να πάρω αμάξι θα έπερνα το cupra ή το 1.8TSI. Και σίγουρα λευκό. Έκανες καλή επιλογή.
Αν θες να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο μπες από τωρα στο αντίστοιχο club και άρχισε να διαβάζεις για το αμάξι έτσι ώστε να είσαι έτοιμος κάποια στανταρ προβληματάκια που μπορεί να βγάζει να τα λύσεις μέσα στην εγγυήση. Αν και νομίζω ότι το δικό σου επειδή θα είναι από τα τελευταία θα έχουν λυθεί όλα τα προβληματάκια που έβγαζε (πχ αντλία βενζίνης)

Καλοτάξιδο
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 27-10-09, 12:02
magneto Offline:
Μικρό Μέλος

Είχα διαβάσει αρκετά από το seat club, πριν το πάρω. Όντως αυτό με την αντλία έπαιζε σε αρκετούς, ελπίζω να μην μου το βγάλει εμένα. Αλλά τελικά όσο το ψάχνεις για όλα τα αμάξια κάτι βγάζουν. Το Cupra ακόμα καλύτερα αλλά ρε παιδιά έβγαινε πάνω από 30.000, δεν τα είχα.

Για extra δεν έβαλα τίποτα, απλά πήρα την έκδοση sport up force, είναι αρκετά πλήρης και βάζουν εδώ στην τεχνοκαρ το bodykit force.
Αν σας πω βέβαια τι έπαθα. Όταν πήγα να το κλείσω εκείνη τη μέρα αυξήθηκε κατά 600€. Γκαντέμης; Χα τσατίζομαι και φεύγω, λέω δεν παίρνω τίποτα ρε, για κορόιδα ψάχνουν, και μετά από λίγα λεπτά με ξαναπαίρνει ο πωλητής να γυρίσω. Το έκλεισα να μην σας τα πολυλογώ με την παλιά τιμή, δηλαδή 21,375 αν θυμάμαι καλά και πήρα δώρο αισθητήρες παρκαρίσματος, συναγερμό και την επέκταση εγγύησης στα 5 χρόνια. Όλα μαζί αυτά πρέπει να κάνουν κάπου γύρω στα 700€ (Η επέκταση κάνει 528€)
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Auris 1.3-1.6 koolmckek ΦΟΡΟΥΜ 4 12-11-15 21:11
Auris VSC off ?!? GMASTER6 TOYOTA AURIS 16 09-02-13 12:11
Αλλαγή ΑURIS 1.33 με AURIS 1.6 gk21 TOYOTA AURIS 4 08-09-09 10:38
corolla ts nos vs opel astra opc 290hp bouklis ts TOYOTA COROLLA T-SPORT 4 15-09-07 02:36
astra 1,6 turbo elpis OFF TOPIC 20 27-03-07 20:38

Page generated in 0,13645291 seconds (77,74% PHP - 22,26% MySQL) with 32 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 16:53.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com