Mετά από αρκετό καιρό κατάφερα να φτιάξω την ανάρτηση!
Αφού ξηλώσαμε μπρος-πίσω γόνατα πήγα τόρνο για να φτιάξω ακριβώς αυτό που ήθελα!
Στα εμπρός κόπηκαν τα πιατέλα που στήριζαν τα παλιά ελατήρια και αφού τροχίστηκε το γόνατο, πέρασαν τα ρυθμιζόμενα sleeves που είχα αγοράσει και επειδή έκαναν ένα ψιλοπαίξιμο, μπήκε ροδέλα από τεφλόν!Τα αμορτισέρ, αντί να βάλουμε παξιμάδι που δένει στο γόνατο, βιδώθηκαν από κάτω, καταργήθηκε το μαμά top mount και τη θέση του πήρε το ίδιο μεν , αλλά κομμένο πιο μικρό για να κάτσει στο επάνω πιατέλο!Περιμένω να φτιάξω ακόμα ένα συρτάρι (πλακάκι) που θα παίζει κι έτσι θα ρυθμίσω κάμπερ!
Τα πίσω έγιναν ακριβώς όπως και τα εμπρός, αφού ξεπρεσάραμε το παλιό αμορτισέρ με το γόνατο που ήταν ένα σώμα!
(φωτογραφίες από βδομάδα)
Την προηγούμενη βδομάδα και εν όψη προγραμματισμένης επίσκεψης στις Σέρρες, είπα να δοκιμάσω το αυτοκίνητο σε τοπική πίστα να δω τι κάνει!Διαπίστωσα πως πίσω κάθεται πολύ ψηλά και δεν κατεβαίνει άλλο!Πρέπει να πάρω άλλα αμορτισέρ πιο κοντά και πιο σκληρά και όχι δύο δράσεων (bount-rebount).Με τα μπροστά είμαι αρκετά ευχαριστημένος για αρχή, χωρίς να έχουν ρυθμιστεί καθόλου!
Μ' αυτά και μ' αυτά φόρτωσα σε τρέιλερ και φύγαμε για Σέρρες!Αφού λοιπόν φτάνουμε πρωί άρχισα το ψάξιμο για βουλκανιζατέρ να μου ρυθμίσει κάμπερ μπρος-πίσω και γενικά να μου φέρει το αμάξι σε ευθεία, γιατί δεν είχα προλάβει να φτιάξω τίποτα μετά την τοποθετηση των γόνατων!
Αφού έγινε κι αυτό ήμουν έτοιμος πια να μπω με το αυτοκίνητό μου και να κάνω την πρώτη αναγνωριστική βόλτα στην πολυπόθητη αυτή πίστα!
1ο session 1.47 κάτι
2ο session 1.44.2
3o session κρακ κρρρρρρρ
Βγαίνω έξω και διαπιστώνω ότι μου έχει βαρέσει μπιέλα το μοτέρ!
Κι αυτό από απροσεξία γιατί δεν είχα τσεκάρει τα λάδια πριν μπω μέσα!
Φανταστείτε ότι όταν συμπλήρωσα (μετά το κακό), έβαλα 2 λίτρα
Και σαν να μην έφτανε αυτό μου έχει καεί και η ασφάλεια του εγκεφάλου για την μίζα και δεν πέρνει μπρός!
Αυτά είναι, το τέλειο Σαββατοκύριακο ξαφνικά γίνεται γολγοθάς αφού δεν θα είχα το τρέιλερ πλέον στην διάθεσή μου για τον γυρισμό!
2 λύσεις έρχονται στο μυαλό, τρένο ή οδικώς!
Η 2η αππορίφθηκε απ' την αρχή οπότε μένει να πάμε μέχρι Θεσσαλονίκη οδικώς και από εκεί με τρένο, ΑΝ είχε εισητήριο!!!!!!!!
Την Κυριακή ξεκινάμε για θεσσαλονίκη με σταθερή πορεία 5η παντού, 2500 στροφές και 80 στο κοντέρ, μέχρι που επιτέλους φτάσαμε και ευτυχώς είχε 2 τελευταία από ακύρωση!
Αυτή ήταν λοιπόν η επίσκεψή μου Σέρρες!
Όσον αφορά το μοτέρ, έχει 200.000χλμ με ένα rebuilt στις 80000 και ρεκτιφιέ και από εκεί και έπειτα όλα τα άλλα κόφτες με σχεδόν καθόλου προσοχή του κινητήρα!Είπαμε σκυλί το μοτέρ αλλά και με 1 λίτρο λάδι μόνο μέσα και σε πίστα όπου πας τέρμα, τι να σου κάνει τι κακόμοιρο!
Δεν με πειράζει καθόλου όμως γιατί έχω ήδη εδώ και ΄15 μέρες τον 20βάλβιδο τετραπετάλουδο αντικαταστάτη του με τα 175 άτια
!
Mερικές φωτό
Σαν ντραγκστεράδικο δεν είναι?χαχα
Η πίστα
Και εγώ με το καρτίσιο κράνος που μου έχει μείνει