Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 414
Κι εγώ το έχω πλύνει από την προηγούμενη Κυριακή (μονό από έξω), τώρα είναι στην συνηθισμένη του θέση (γκαράζ).
Θα σας πει κι ο Γιώργος ότι κυκλοφορώ με ένα VW.
Τεσπα, σε 1 ώρα θα τα λέμε από κοντά.
Ευχαρίστησε: 2
Δύναμη Σεβασμού: 235
Μπραβο ρε παιδια. Ζητω συγνωμη που δεν ηρθα αλλα ο μιχαλης ξερει το λογο. Παντως ερχομουνα απο αθηνα λιγο πατημενος μπας και συναντησω τους καβαλιωτες στο δρομο αλλα μπηκα λιγο απο θεσσαλονικη και αργησα. Ελπιζω την επομενη φορα πρωτα ο θεος να ερθω.
Ευχαρίστησε: 2
Δύναμη Σεβασμού: 587
το verso ειναι του πατερα μου...τελευταια συναντηση στο παραρτημα Θρακης δεν μπορουσα να ερθω με τον μισητο αλλα φιλο μου γερμανο,ετσι εδωσα το παρον με το corolla verso του πατηρ μου!!!!!!!!
προς Dave : Τωρα που θα πας Φανταρος και θα βαλεις το χακι προσεξε μη κανεις τρελες θα σε βαλουν φυλακη(αυτο μου το ελεγε η γιαγια μου...μονο που δεν ειχα για ψευδωνυμο εναν ξανθο χιππη!)