Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Θελω βοηθεια Ζητηστε βοηθεια και θα χαρουμε να σας βοηθησουμε μονο περι χρησης του forum. |
|
|
02-04-09, 01:32
|
|
|
|
Περιοχή:
Ρέθυμνο
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
απο οτι ξερω αν μπουγελωσεις μια γατα με νερο που το μισει πραγματικα δεν ξαναπλισιαζει το εχω κανει σε μια γατα αδεσποτη που εκανε την αναγγη της στις γλαστρες επειδη εχει μαλακο χωμα
αλλα πρεπει να πλησιασεις κοντα της ηρεμα και φιλικα και ξαφνικα να της αμολησεις το μπουγελο χιχιχιχιχιιχ το θυμαμαι και γελαω
|
|
|
|
02-04-09, 01:46
|
|
|
Περιοχή:
Ambelogardens
|
|
Την άποψή μου την έχω εκφράσει και κατά το παρελθόν και είναι αντίθετη με των τελευταίων δημοσιεύσεων.
Η TS μου έχει σημάδια από τα νύχια τους στον ουρανό αλλά και στο καπώ μου, αλλά δεν στενοχωριέμαι καθόλου -ίσως λίγο όταν τις πρωτοείδα-.
Η απορία που θέλω να εκφράσω είναι απλή και είναι η ακόλουθη: αν θέλετε να πυροβολήσετε ή να βασανίσετε μία γάτα που γδέρνει το αυτοκίνητό σας (ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΤΗ ΖΗΜΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ), τι θα κάνετε σε κάποιον που θα σας το τρακάρει ή θα σας το γδάρει με ένα κλειδί ή ένα μαχαίρι; Και το κάνει είτε επειδή δεν σέβεται τους άλλους χρήστες του δρόμου, είτε εν γνώσει του και εσκεμμένα;
-
Βέβαια, σκεφτείτε και την περίπτωση που τα ταλαίπωρα ζωάκια καταλαβαίνουν ότι τα μισείτε και σας τιμωρούν γι' αυτό!
-
Για να μην παρεξηγηθώ πλήρως, ακολουθούν κάποιες φωτογραφίες που τραβήχτηκαν προχθές αργά το βράδυ, όταν μία πανέμορφη, πανέξυπνη και απίστευτα χαδιάρα γατούλα, δεν ήθελε να μας αφήσει να φύγουμε ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ από την καφετέρια που είχαμε πάει!
-
-
-
Οι θέσεις που τη βλέπετε μέσα στο αυτοκίνητο είναι από τη σύντομη εξερεύνηση που έκανε, ενώ παρ' ότι τη βγάλαμε από την πόρτα τουλάχιστον 10 (!) φορές, σε χρόνο dt είχε ξαναμπεί μέσα και γουργούριζε, ζητώντας περισσότερα χάδια και ακούγοντας προσεκτικά την τραγουδίστρια από τα tweeters...
Τελικά, αναγκάστηκα να κάνω τον ... Φασούλα, και να κρεμαστώ έξω από το παράθυρο για να την αφήσω... Και πάλι, ήταν έτοιμη για να πηδήξει μέσα!
Μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα θα ξαναπάμε εκεί και ελπίζουμε να τη βρούμε πάλι!
Πάνος.
|
02-04-09, 08:21
|
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
Rhodos Island!
|
|
Πάνο... Τί αύρα είναι αυτή που έχεις με τις ..Gατούλες; ΧΑΧΑΧΑ!!! Απίστευτο!! Σε κυνηγάνε παντού, έτσι;;
Βρε, μπας και στη προηγούμενη ζωή σου ήσουν γάτος;
02-04-09, 09:54
|
|
|
Περιοχή:
Ambelogardens
|
|
Λες, βρε Σεβαστέ;
Το ΣΚ που θα κατέβω στο χωριό, θα κάνω μια νέα καταμέτρηση για να δω πόσες έχουν γίνει τώρα.
Πριν από τρεις εβδομάδες που είχα ξανακατέβει, ήταν 12, από τις οποίες οι δύο ήταν σε ενδιαφέρουσα!
Εκτιμώ πως ένας αριθμός γύρω στο 16 θα είναι πολύ καλός...
Πάνος.
|
02-04-09, 10:54
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Μήπως ρε συ Πάνο ειχες καμιά σακουλα με ψαρια στη θεση του συνοδηγου? χαχαχα
Όσο για το τι θα κανω αν πιασω καποιον να μου γρατζουναει με κλειδι το αμαξι εσκεμμένα... η απάντηση είναι "φονικό"...
Για τις γατες, πλακα κάνουμε.. δεν το συζηταω. Απλά προσπαθούμε να βρουμε μια λύση γιατι οκ... καλά τα ζωάκια αλλά δεν θα κάτσουμε να μας απαυτώσουν κιολλας...
|
02-04-09, 17:37
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
εμένα κάποιος το γρατζούνισε με κλειδί και ακόμα δεν τον έχω βρει να τον κανονίσω. Πάντως εγώ δεν βασανίζω, ούτε χτυπάω ζώα, αντίθετα με τον αδερφό μου πριν πολλά χρόνια και του είχα βάλει χέρι γιαυτό. Πάντως μια φορά που μια γριά με ένα ερείπιο αμάξι πάρκαρε πάνω στον προφυλακτήρα του starlet gt που ήτανε και σχεδόν φρεσκοβαμένος και τα πήρα άγρια, έφαγε μια κλοτσιά το αμάξι της στο φτερό με τα παπούτσια που φόραγα με σίδερο μέσα και έγινε το φτερό λες και τράκαρε με μηχανή. Πάντως χαμπάρι δεν πήρε! εξάλλου σαράβαλο ήταν! Α! εγώ τι να πω που στο εξοχικό τρέχουν επάνω στα αμάξια μας και αρουραίοι? πέφτουν και από την κλιματαριά καμιά φορά και τους ακούς να σκάνε σαν πέτρες!
|
02-04-09, 17:47
|
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
Τερψιθέα
|
|
Γάτες είναι..Η λύση είναι μία.. Σκοτώστες τες όλες!!! Συμφωνώ πως δεν πρέπει να βασανίζεις ζώα!!Προσωπικά είμαι πολύ ζωόφιλος..Τα αγαπάω όλα!! Εκτός από .... τις γάτες!!Πολύ ύπουλα ζώα!! Kill them all..
|
02-04-09, 18:04
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
εμείς εδώ ανέκαθεν είχαμε παπαγάλους, τώρα έναν με λοφίο που μημείτε ήχους! ακόμα και την σκάστρα προσπαθεί να κάνει, αλλά καταφέρνει μόνο το σφύριγμα, είχαμε και περιστέρι και καναρίνι, και έχουμε και σκύλο, και άλλον έναν παλιότερα. Αλλά τις γάτες δεν τις συμπάθησα ποτέ, είναι ύπουλα ζώα και αχάριστα. Αλλά ποτέ δεν τις βασανίζω ή να τις σκοτώσω. Κανά νερό στην μάπα μπορεί να τους ρίξω. Α! μια φορά η σκυλίτσα μας θύλαζε και 2 μικρά γατάκια που είχανε χάσει την μάνα τους! αλλά αν δει μεγάλες γάτες θέλει να τις διαλύσει, δεν ξέρω γιατί.
|
02-04-09, 18:24
|
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
Τερψιθέα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από NikiforosGT
Αλλά τις γάτες δεν τις συμπάθησα ποτέ, είναι ύπουλα ζώα και αχάριστα. Αλλά ποτέ δεν τις βασανίζω ή να τις σκοτώσω.
|
Έτσι είναι έχεις δίκιο..Εντάξει όχι και να τις σκοτώσεις .. Πλάκα έκανα .. Ούτε να τις βασανήσεις(αν και μερικές φορές)..Κρίμα είναι..
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από NikiforosGT
Κανά νερό στην μάπα μπορεί να τους ρίξω.
|
Χαχαχαχαχα..Καλά ξηγέσαι!!
|
02-04-09, 23:04
|
|
|
|
Περιοχή:
Λαμια
|
|
Εγω προσωπικα λατρευω ολα τα ζωακια.Εχω τεσσερα σκυλακια,δυο καννις ενα γκρυφον και ενα μποξερ,τεσσερις γατουλες,η μια μολις απεκτησε και τεσσερα γατακια,κουνελακια,περιστερια,καποια στιγμη ειχα σκιουρο,ενα χαμστερακι,γουρουνακια και αλλα πολλα,ζωολογικος κηπος αλλα οχι οι κακες γατουλες πανω στο αμαξι εκει γινομαι εγω ταυρος
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,17070699 seconds (82,41% PHP - 17,59% MySQL) with 41 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 15:50. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|