- Λογικα το νουμερο πλαισιου ειναι αυτος:JT1G0AE9200064521 και εδω μπορεις να βρεις κωδικους των ανταλλακτικων του αυτοκινητου σου
http://www.toyodiy.com/parts/g_E_198...2L-AGMVFW.html
- Για μεσαιο καζανακι δεν μπορω να σου πω. Καλο ειναι να πας σε εξατμισα, να δει το χταποδι που εχεις και να φτιαξει μια εξατμιση απο κει και πισω. Συνηθως βαζουν την διαμετρο που εχει βαλει και ο Κυριακος. Αφτερμαρκετ δυσκολα θα βρεις.
- Αφου εχεις το βιβλιο του service, θα πρεπει να σου αναφερει και τι βενζινη που παιρνει το μοτερ. Στο δικο μου βιβλιο γραφει για Ευρωπη 98oct (για την πρωτη εκδοση 16ν).
- Για την εισαγωγη θα σου πω τα εξης: εχω βαλει φιλτροχοανη της Green (μικρη) και εχω δει καποια βελτιωση, εχω βαλει K&N (μεσσαιου μεγεθους) λιγα πραγματα σε βελτιωσηα, αλλα ωραιος ηχος και τελος εχω βαλει μανιταρι της HKS (μεγαλη διαμετρος), μουφα σε αποδοση, υπεροχη σε ηχο. Σε μαμα μοτερ λιγα πραγματα μπορεις να κανεις στην εισαγωγη. Ωστοσο ειναι καλη επενδυση για να απολαμβανεις τον ηχο μετα τις 4700 που ανοιγει το tvis.
- Οσον αφορα για την συμπιεση το προβλημα ειναι στο μπλοκ. Στην καλυτερη περιπτωση ειναι να θελεις δακτυλιδια πιστονιων και στη χειροτερη ενα σετ πιστονιων και στην χειριστη ρεκτιφιε. Ενας μηχανικος θα σου απαντησει καλυτερα. Ισως και γι' αυτο να βγαζεις ακαυτη βενζινη στην εξατμιση.
- Υπαρχουν καποια παιδια με 4age απο το Βολο για να σου πουν καποιον καλο μηχανικο στην περιοχη σου.