Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 511
Θα πρέπει να γνωρίζουμε απο Σαββάτο βράδυ. Για σιγουριά ένα τηλ στην τροχαία Ξάνθης, Καβάλας, Ροδόπης και Έβρου απο την προηγούμενη μέρα και προσαρμόζεται διαδρομή και ώρα....
Δύναμη Σεβασμού: 511
Ενημερωτικά πάντως ο καιρός εδώ είναι μόνο για βάρκα. Τρελή βροχή.... . Πάντως σήμερα πήγα Ορεστιάδα - Δίκαια ο δρόμος είναι ανοιχτός μόνο στα τελωνεία τον έχουν κλείσει.(αυτό ίσως βοηθήσει τον analyst78). Από Καβάλα μέχρι Αλεξανδρούπολη δεν ξέρω τι παίζει... Πάντως το site της τροχαίας βγάζει ανακοινώσεις για το που και πότε...www.astynomia.gr (και επιλέγεται τροχαία)
Δύναμη Σεβασμού: 218
Απο όσο ξέρω, απο Καβάλα γα Κομοτηνή η κίνηση γίνεται απο την παλιά εθνική οδό. Η εγνατία σχεδόν όλη τη μέρα είναι κλειστή, τουλάχιστον στον κόμβο της Κομοτηνής. Πάντως πιστεύω ότι απο την παλιά εθνική δε θα υπάρξει πρόβλημα μετακίνησης,όπως πρόβλημα δεν υπάρχει ούτε και απο Κομοτηνή για Αλεξανδρούπολη...
Για ότι νεότερο θα ενημερώσω άμεσα...
Τα Corollakia μας πάντως δεν μασάνε ούτε απο μπλόκα, ούτε απο βροχή !!!
Δύναμη Σεβασμού: 296
κι εγώ έχω μπεί σε σκέψεις απο το πρωί. αν δώ μεγάλη αποχή δεν θα ανέβω. 40 λεπτά δρόμος είναι αν είναι να περιμένω 2 ώρες σε αγροτικό μπλόκο δε λέει.
Θα το αποφασίσω αυριο καλύτερα με νέα δεδομένα.