Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA AURIS Το καινουργιο (corolla ) Hatchback με την καινοτομο ονομασια για την αναφορα του σε πιο νεο κοινο. www.auriclub.gr |
|
|
21-01-09, 18:32
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Βέροια
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ALIEN-3-
Δηλαδή στο Auris 1.6 δουλεύει άψογα? το δοκίμασες? γιατί μπερδεύτηκα λίγο
αν ναι όταν πατάς φρένο απενεργοποιήτε η θέλει και κάποιο άλλο εξάρτημα όπως είχε ακουστεί ? Να τα παραγγείλω άμα είναι ........
|
Ναι, δουλεύει κανονικά. Οταν πατάς φρένο ή συμπλέκτη απενεργοποιείτε.
21-01-09, 18:35
|
|
Μέλος
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από sotosVERIA
Ναι, δουλεύει κανονικά. Οταν πατάς φρένο ή συμπλέκτη απενεργοποιείτε.
|
Ευχαριστώ αδερφέ θα πάω αύριο κιόλας να τα παραγγείλω!!!
|
21-01-09, 18:40
|
|
Ευχαριστούμε sotos για τη πληροφορία σου..
Εγώ έχω ήδη παραγγείλει τα παρελκόμενα στη Toyota και τη Παρασκευή θα τα έχω..!!!
Άντε...να κάνουμε και κανένα ταξίδι άνετα...!!!!!
|
21-01-09, 18:42
|
|
Μέλος
|
|
|
|
Ένα ακόμα προτείνεις να τα βάλω μόνος μου η στην αντιπροσωπία? αν το δεύτερο μήπως γνωρίζεις και πόσο θα κοστίσει?
|
21-01-09, 18:58
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Βέροια
|
|
Παράθεση:
Ένα ακόμα προτείνεις να τα βάλω μόνος μου η στην αντιπροσωπία? αν το δεύτερο μήπως γνωρίζεις και πόσο θα κοστίσει?
|
Δεν είναι δύσκολο να το τοποθετήσεις μόνος, Εκτός αν το τιμόνι σου δεν έχει τάπα και θέλει κόψιμο.
Δεν ξέρω πόσο θα σε χρεώσουν. Δεν είναι δουλειά, πάντως, πάνω απο 10 λεπτά αν έχει καπάκι. Εμείς δεν θα χρεώναμε τίποτα.
21-01-09, 19:03
|
|
Μέλος
|
|
|
|
Παράθεση:
Δεν είναι δύσκολο να το τοποθετήσεις μόνος, Εκτός αν το τιμόνι σου δεν έχει τάπα και θέλει κόψιμο.
Δεν ξέρω πόσο θα σε χρεώσουν. Δεν είναι δουλειά, πάντως, πάνω απο 10 λεπτά αν έχει καπάκι. Εμείς δεν θα χρεώναμε τίποτα.
|
Έχω καπάκι αλλά στην Αθήνα σε ρουφάνε και το μεδούλι θα το βάλω μόνος μου. Μια και δουλεύεις σε αντιπροσωπία να σε ρωτήσω κατι τελευταίο sorry αν σε κουρασα .Το Noise redaction kit για την κονσόλα το καλύβη η εγγύηση ή πρέπει να το πληρώσω? Γιατί θα το πάω αύριο και για την ανάκληση που κάνανε για την κολόνα του τιμονιού .
|
21-01-09, 19:15
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Βέροια
|
|
Παράθεση:
Το Noise redaction kit για την κονσόλα το καλύβη η εγγύηση ή πρέπει να το πληρώσω? Γιατί θα το πάω αύριο και για την ανάκληση που κάνανε για την κολόνα του τιμονιού .
|
Είναι υποχρεωμένοι να "εξαφανίσουν" τον θόρυβο χωρίς να πληρώσεις τίποτα. Το κιτ δεν το χρεώνεσαι εσύ!! Δεν είναι για ένα αυτοκίνητο.
21-01-09, 19:17
|
|
Μέλος
|
|
|
|
Παράθεση:
Είναι υποχρεωμένοι να "εξαφανίσουν" τον θόρυβο χωρίς να πληρώσεις τίποτα. Το κιτ δεν το χρεώνεσαι εσύ!! Δεν είναι για ένα αυτοκίνητο.
|
Χίλια ευχαριστώ φίλε για όλα ,θα πάω αύριο από εκεί
|
21-01-09, 19:51
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Κοκ. Μύλος
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Για τις Ε12 (ΖΖΕ12#) μια πρώτη εικόνα μας έδειξε ότι δεν λειτουργεί. Το συμπέρασμα δεν είναι τελικό γιατί υπάρχει διαφορετική συνδεσμολογία του συστηματος και έχει άλλη καλωδίωση. Την έχω παραγγείλει και μόλις έρθει θα το δοκιμάσουμε με τον ηλεκτρολογο.
|
Μόνο για ηλεκτρόγκαζο φαντάζομαι. Σωστά; Αλλιώς πώς θα δουλέψει η ντίζα;
|
21-01-09, 20:14
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
'Ιλιον
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
περιμένουμε να μας επιβεβαιώσεις οτι μπαίνει στην Ε-12 1600 facelift (που έχει ηλεκτρικό γκάζι)... πω πω, ετοιμαζομαι για άνετα ταξιδάκια και μείνε εσυ Μιχάλη να κοροϊδεύεις τα ηλεκτρογκαζα!!!!!
Κάντε τους δρόμους πιο ασφαλείς, είναι ευθύνη όλων μας...
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι σε λειτουργία
|
|
|
Page generated in 0,17212391 seconds (81,89% PHP - 18,11% MySQL) with 42 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 02:23. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|