Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από 4 AGE-LESS YEARS
αν πχ ενα ελατηριο χαμηλωματος 3.0μπει σε νορμαλ αμορντισερ τοτε το αμορντισερ θα αρχισει να δουλευει 3.0 ποντους πιο κοντα στο τερμα του σωστα? αν κοψεις το εμβολο ομως 3.0 ποντους απο την πανω πλευρα τοτε θα επανελθει στην αρχικη θεση λειτουργιας του(η κατω πλευρα του εμβολου μεσα στον καλυκα θα ανεβει κατα 3.0 ποντους)αρα για τερματισει πλεον το εμβολο σε ενα καλο γιαπ πρεπει να συμπιεστει και περισσοτερο το ελατηριο ....σωστος? κατα αυτον τον τροπο αυξανεις την διαδρομη του αμορντισερ
|
γεια σου καλλιτεχνη.εισαι απο τους λιγους που εχουν δικιο 100% σε αυτο το θεμα
η δουλεια που εκανες ηταν πολυ εξυπνη και σωστη,εκανες ενα μαμα αμορτισερ απο (σπορτ σε σπριντ)
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από dRiveR7
Ρίξε μια ματιά εδώ: http://www.ksport.co.uk/products.asp?f=coilovers και συγκεκριμένα στο σημείο...
Adjustable spring perch for height adjustment
Adjustable body allowing maximum suspension travel
Σου δίνει δηλαδή δύο επιλογές χαμηλώματος, χάνοντας ή όχι διαδρομή ή και τα δυο μαζί...
Ενδεικτικά δίνω το λινκ αυτό...KSport έχω δει να ρυθμίζεται κ έχω ρυθμίσει αρκετές φορές ώστε να ξέρω πως γίνεται αυτό που λέω. Φυσικά δν είναι μόνο η ksport, αλλά κ κάποιες άλλες αναρτήσεις που έχουν αυτή τη δυνατότητα.
|
φιλτατε driver7 δεν μπορεις να καταλαβεις αυτο που θελω να σου πω.την ουσια,οχι λογια.