Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA AURIS Το καινουργιο (corolla ) Hatchback με την καινοτομο ονομασια για την αναφορα του σε πιο νεο κοινο. www.auriclub.gr |
|
|
01-02-09, 22:54
|
|
Νεότατος
|
|
Περιοχή:
ΡΟΔΟΣ
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Stetas
Καλορίζικο και καλοτάξιδο φίλε μου.
Να κάνω μια ερώτηση όταν σβήνει στα φανάρια ας πούμε, τι εννοείς?? σβήνει απο μόνο του? Και μετά ξαναπαίρνει και απο μόνο του μπρός?
|
καλοριζικο και απο εμαινα λογικα πρεπει να δουλευει οπος της BMW ο κινητήρας σβήνει, όταν σταματάμε στο φανάρι ή στο μποτιλιάρισμα, και ξαναπαίρνει εμπρός μόλις πατήσουμε το συμπλέκτη για οικονομία καυσίμου
|
02-02-09, 16:28
|
|
|
|
Περιοχή:
ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ
|
|
Πολυ εξυπνο απο την τουοτα!Οικονομικη λυση για τους δρομους της αθηνας που καθε πρωι μπλοκαρεις στην κινηση!
02-02-09, 21:58
|
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
Πάτρα
|
|
Καλορίζικο και από εμένα! Καλοτάξιδο! Είναι πιο γρήγορο από τον κλασικό 14άρι?
Άσχετο, ή μάλλον σχετικό κατά κάποιο τρόπο. Κοίταξα τα χαρακτηριστικά του Yaris 1.33 και οι επιδόσεις που του δίνουν στο αγγλικό site είναι ίδιες με του 1.3... Στο ελληνικό δεν έχουν ανεβάσει ακόμα τίποτα. Είναι δυνατόν με τόσους ίππους παραπάνω?
Παραθέτω και το σύνδεσμο: http://www.toyota.co.uk/cgi-bin/toyo...yota_1024_root
02-02-09, 22:36
|
|
Μέλος
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από geitonas
Σας ευχαριστώ όλους να 'στε καλά!
@logos: Πήρα την έκδοση trendy με προβολάκια χειρηστήρια στο τιμόνι κτλ (χωρίς cruise control) έβγαινε μαζί με όλα 17635, με επιτόκιο 5,3%.
.Πάντα για 5πόρτο μιλάμε..
|
"φιλικες" τιμες οπως παντα...κριμα...
|
03-02-09, 12:16
|
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς - Νίκαια
|
|
Σας ΞΑΝΑ ευχαριστώ όλους, να χούμε όλοι και όλος ο κόσμος ασφαλής δρόμους!
@ tommis, δεν ξέρω αν αυτή η ανάφλεξη δημιουργεί πρόβλημα στα φώτα το βράδυ όταν τα έχεις ανοιχτά..Αν ξέρεις απάντα μου..
Πάντως με την ένδειξη "shift" (σε ειδοποιεί να αλλάξεις ταχύτητα, για να επιτύχεις την μεγαλύτερη οικονομία, περίπου στις 2χιλ στροφές) στα 40-50χλμ/ώρα τα πηγαίνεις με 4η και πας για 5η..
Εγώ αυτό που έχω καταλάβει, είναι οτί είναι ένα αυτοκινήτο το οποίο είναι σχεδιασμένο ωστέ να σου δίνει ικανοποιητικές αποδόσεις με την μεγαλύτερη οικονομία..
|
04-02-09, 00:44
|
Υπερβολικά Νέος
|
|
|
|
Ερωτηση, χαζη..... Οταν σβηνει στο φαναρι η' στην κινηση το φρενο πιανει? Επισης, δεν θα χαλαει η μπαταρια πιο ευκολα με το start-stop??......
Και τελευταια ερωτηση, σαν παιδι της corolla θελω τρελα να παρω auris αλλα το budget μου δεν ξεπερναει τα 16.500 πιστευετε αξιζει να παρω την casual εκδοση.
Θερμη παρακληση, μπορουμε καπου να βαλουμε φωτο με ολα τα χρωματα του auris (οχι απο το site)???? please
|
|
|
|
04-02-09, 01:42
|
|
|
|
Περιοχή:
ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από geitonas
Πάντως με την ένδειξη "shift" (σε ειδοποιεί να αλλάξεις ταχύτητα, για να επιτύχεις την μεγαλύτερη οικονομία, περίπου στις 2χιλ στροφές) στα 40-50χλμ/ώρα τα πηγαίνεις με 4η και πας για 5η..
Εγώ αυτό που έχω καταλάβει, είναι οτί είναι ένα αυτοκινήτο το οποίο είναι σχεδιασμένο ωστέ να σου δίνει ικανοποιητικές αποδόσεις με την μεγαλύτερη οικονομία..
|
Επρεπε να το καταργησουν αυτο το ηληθιο πραγμα στο καινουριο auris!Στo μονο που χρησιμευει ειναι για να σου σπαει τα νευρα!Τελειως ΑΧΡΗΣΤΟ!
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από mediolanos
Και τελευταια ερωτηση, σαν παιδι της corolla θελω τρελα να παρω auris αλλα το budget μου δεν ξεπερναει τα 16.500 πιστευετε αξιζει να παρω την casual εκδοση.
|
Παρε το 1,4 auris την εκδοση trendy!Δεν θα βγει πανω απο 16500€!Ειναι η full extra εκδοση του 1,4!
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη corollapatra : 04-02-09 στις 11:06.
Αιτία: Συγχώνευση posts...
|
|
|
|
04-02-09, 02:02
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
'Ιλιον
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
φίλε πιστεύω οτι εδώ εχεις λάθος... δεν μπορείς να αγοράσει full extra εκδοση του auris με το παλίο μοτέρ των 1400 κυβικών με 16.500 ευρώ. Για την ακρίβεια πιστεύω οτι χρειάζεσαι πάνω 18.500 ευρώ. αυτή είναι τιμη που έδωσαν σε αντιπροσωπεία πριν απο 2 μέρες. αξιοσημείωτο είναι οτι το auris full extra με το μοτερ των 1330 κυβικών κοστίζει 100 ευρώ λιγοτερα (λόγω του μικρότερου τέλους ταξινόμησης). κατα τα άλλα δεν θα υπάρχουν διαφοροποιήσεις στην τιμη....
αναφέρομαι στην έκδοση unique που είναι η full extra εκδοση του auris... η trendy είναι η μεσαία έκδοση απο τις τρείς (casual - trendy - premium) δεν ξερω τι διαφορες εχει, αλλα δεν ειναι η full extra!! η unique είναι η premium με λιγο διαφορετικες ζαντες και κατι ψιλολόγια....
Κάντε τους δρόμους πιο ασφαλείς, είναι ευθύνη όλων μας...
|
04-02-09, 13:39
|
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς - Νίκαια
|
|
Ranger, αν δεν κάνω λάθος μου φαίνεται οτί unique και trendy βγαίνουν στην ίδια τιμή...Μπορεί να κάνω και λάθος, αλλά έτσι μου φαίνεται.
|
|
|
|
04-02-09, 13:46
|
|
|
|
Περιοχή:
ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ranger
φίλε πιστεύω οτι εδώ εχεις λάθος... δεν μπορείς να αγοράσει full extra εκδοση του auris με το παλίο μοτέρ των 1400 κυβικών με 16.500 ευρώ. Για την ακρίβεια πιστεύω οτι χρειάζεσαι πάνω 18.500 ευρώ. αυτή είναι τιμη που έδωσαν σε αντιπροσωπεία πριν απο 2 μέρες. αξιοσημείωτο είναι οτι το auris full extra με το μοτερ των 1330 κυβικών κοστίζει 100 ευρώ λιγοτερα (λόγω του μικρότερου τέλους ταξινόμησης). κατα τα άλλα δεν θα υπάρχουν διαφοροποιήσεις στην τιμη....
αναφέρομαι στην έκδοση unique που είναι η full extra εκδοση του auris... η trendy είναι η μεσαία έκδοση απο τις τρείς (casual - trendy - premium) δεν ξερω τι διαφορες εχει, αλλα δεν ειναι η full extra!! η unique είναι η premium με λιγο διαφορετικες ζαντες και κατι ψιλολόγια....
|
Αγορινα μου δεν θα διαφωνησω!Απλα εγω πηρα το auris 1,4 3θυρο το 2007 στην πλουσια εκδοση που τοτε τουλαχιστον ηταν η trendy και εκανε 17600€!Τοτε που ηταν και ποιο ακριβο!Μιλαμε με κλιματα προβολακια 16αρες αλλα οχι ηλιοροφη και δερματινα!Τι να σου πω τωρα!Εγω αυτο ξερω!Νομιζω οτι βγηκαμε λιγο εκτος θεματος ομως!sorry
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι σε λειτουργία
|
|
|
Page generated in 0,16941905 seconds (81,56% PHP - 18,44% MySQL) with 42 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 15:35. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|