Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA 111(G6)

TOYOTA COROLLA 111(G6) 1996 >2002

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 19-05-09, 17:51
Nikr Offline:
Πορωμένο Μέλος

Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 288
Nikr έχει φοβερή αύρα Nikr έχει φοβερή αύρα Nikr έχει φοβερή αύρα
----------

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Nikr : 11-12-09 στις 21:20.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 19-05-09, 18:04
Το avatar του χρήστη madvinegar
madvinegar Offline:
Administrator

Μοντέλο: Jeep Renegade
Περιοχή: Πειραιάς
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 10
madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Nikr Εμφάνιση μηνυμάτων
Είναι μέγιστη γαϊδουριά να περνάς και να ξυπνάς όλο τον κόσμο νυχτιάτικα.
Τώρα πως το βλέπει ο καθένας... είναι δικιά του δουλειά...

+ 10000 φίλε Νίκο...

Ειδικά αν έχεις και μωρο και στο ξυπνήσουν κάνεις το φονικό ανετότατα...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 19-05-09, 18:04
Το avatar του χρήστη NikiforosGT
NikiforosGT Offline:
Moderator

Περιοχή: Athina
Δύναμη Σεβασμού: 1033
NikiforosGT έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
Εγώ προσπαθώ να μην κάνω φασαρία εδώ τουλάχιστον κοντά στην περιοχή μου, :Pppp αλλά όμως δεν μπορώ ρε παιδιά να μην ακούσω σκάστρα!!! τι να κάνουμε? και ειδικά αμα δεν βρίσκω και να παρκάρω, ή βλέπω 5-6 μηχανάκια-μηχανές να κρατάνε θέσεις!!! μου ανάβουν τα λαμπάκια και το αμάξι όχι μόνο turbizei αλλά απογειώνεται στην κυριολεξία! οπότε και συναγερμοί βαράνε και κόσμος τρομάζει και άλλα πολλά:Ppp αν πηγαίνω κανονικά δεν κανει πολύ φασαρία, κυριλέ μπασάκι ήχο κάνει, αλλά αν ανοίξει η ct9 γίνεται χαμός ΦΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ, θόρυβος εξάτμισης, βαράνε συναγερμοί, φτερνίζεται η σκάστρα και αν αφήσω απότομα γκάζι, βαράει και κανά σκασίδι. Μακάρι όλα να ήταν σωστά και να μην ενοχλούσαμε κανέναν, αλλά κάποια στιγμή θα το πατήσεις το γκαζάκι, δεν γίνεται να περιμένεις να βγεις εκτός κατοικημένων περιοχών για να "ανοίξεις" λίγο. Πάντως εγώ είμαι και της λογικής ότι κάνεις θα σου κάνουνε και κάτι παραπάνω. Δηλαδή αφού ενοχλούνε άλλοι εμένα δεν με νοιάζει και μένα και τόσο για τους άλλους, αλλά δεν είμαι και κάγκουρας κιόλας, όλα εκεί που πρέπει και μέσα σε λογικά όρια. Δηλαδή δεν θα έρθω μεσημέρι να πλακώνομαι στα γκάζια και μετά θα θέλω το αμάξι στο ρελαντί 5 λεπτά να ξετουρμπίσει. Τώρα βέβαια μερικοί άνθρωποι πχ ηλικιωμένοι ενοχλούνται με τα πάντα! εδώ η άλλη μου ελεγε να σβήνω το μοτερ να μην ακούγεται τίποτα!!!! είναι λογικά πράγματα αυτά τώρα? δεν είναι ευκολότερο να βουλώσει τα αυτιά της? καλά που δεν εχει πει τίποτα ακόμα για τον παπαγάλο μου! με ακούει όταν έρχομαι γιατί σφυράει η σκάστρα στις χαμηλές ταχύτητες (όχι turbisma) και σφυρίζει και αυτός προσπαθώντας να την μιμηθεί και γίνεται χαμός λέμε! και επίσης όταν ακούσει σειρήνα προσπαθεί να κάνει τον ήχο!!!! έχετε ακούσει παπαγάλο να κάνει ιου ιου ιου?? αλλά σαν σφύριγμα? LOL!!!!

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikiforosGT : 19-05-09 στις 18:12.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 19-05-09, 18:13
madvinegar Offline:
Administrator

madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός
Μου φαίνεται έχω αρχίσει να δίνω δίκιο στη γριά μετά από αυτα που διαβάζω...

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 19-05-09, 18:31
NikiforosGT Offline:
Moderator

Εδώ μιλάω γενικά, η γριά μίλαγε για τα μεσημέρια και είπα παραπάνω ότι εκτός το ελαφρύ μπασάκι ήχο που κάνει εγώ προσπαθώ να κάνω όσο ποιό σιγά γίνεται! εξάλου το ότι έχει διαμαρτυρηθεί ΜΟΝΟ αυτή και όχι μόνο σε εμένα αλλά και σε άλλους γείτονες με μαμά αμάξια μερικοί, δείχνει ότι η γριά είναι παράξενη και δεν πάει καλά! μην γράφω ξανά τα ίδια που έχω ήδη πει στις πρώτες σελίδες. Για τις θέσεις εννοούσα μερικά βράδια, αλλά ποτέ δεν μου είπε κάτι για βράδυ και αυτά δεν τα έκανα στον δικό μου δρόμο. Αυτά για να ξεκαθαρίσω το θέμα με την γριά, καθώς το topic μου επεκτάθηκε γενικά σε θόρυβο και λέμε και για άλλα πράγματα. Το δωμάτιο που κοιμάτε αυτή είναι ΑΚΡΙΒΩΣ διπλα στον δρόμο που παρκάρουν, δεν είναι δυνατόν να μην τρίζει πχ το τζάμι! και με μαμα αμάξι θα τρίζει. Γιαυτό κιόλας όταν έρχομαι είναι άδεια ολο μπροστά στο σπίτι της! γιατί τους κυνηγάει όλους! κάποτε πριν χρόνια είχαμε στην γωνία μια αλλη παρόμοιας ηλικίας σε μονοκατοικία. Την ενοχλουσε που περνούσαμε με τα ποδήλατα! έβγαινε έξω μας κυνηγούσε με σκούπες, μας πεταγε νερά και άλλα πολλά! ε μετα κάναμε κολίδια απέξω να βγαίνει να μας κυνηγάει για να γελάμε. Την πήραν χαμπάρι και άλλα παιδιά και της έβαζαν δυναμιτάκια στα παράθυρα! μιλάμε χαμός εδώ πέρα! του ίδιου στυλ ειναι και αυτή που λέω, την ενοχλούν τα πάντα. Η γειτονιά είναι κατηφόρα και είναι εξαιρετικά δύσκολο το παρκάρισμα αν είναι κοντά σου άλλα αυτοκίνητα. Αν θες 10 μανούβρες για να παρκάρεις και είσαι σε κατηφόρα δεν θα ακουστεί το αμάξι? και σε ένα μαμα αμάξι θα μουγκρίζει το μοτερ. Αυτά.....

Ξέχασα τέλος να πω ότι εμφανίστηκε ένας αλβανός με opel astra με άλλη εξάτμιση και κάνει κάπως σαν την δικιά μου αλλά ΠΟΛΥ ποιό δυνατά και πάει ο βλ....... και παρκάρει εκεί σε αυτήν κοντά! και ρίχνει τρελά γκαζίδια μέχρι να παρκάρει και δεν τυχαίνει να βγει έξω να δει, φοβάμαι ότι νομίζει ότι τα κάνω εγώ αυτά!
Πάντως τώρα παρκάρω και σε άλλους δρόμους και μακριά από αυτήν και δεν έχει ξαναβγεί έξω και ησύχασα, προς το παρόν δλδ.

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikiforosGT : 19-05-09 στις 18:37.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 19-05-09, 18:38
madvinegar Offline:
Administrator

Άκου να δεις φίλε Νικηφόρε. Δεν ειμαι παράλογος ουτε παραξενος.
Ίσα ίσα που αν ακουσω κανενα τουρμπισματακι θα βγω και εξω να κοιταξω τι αμαξι περναει να το θαυμάσω.
Αλλο όμως αυτο και άλλο να περνάει ο αλλος με το παπί με την κομμένη εξατμιση ή με το αμάξι που του εχει βαλει γατόσπιτο αντι για εξάτμιση στις 3 το πρωι και να σηκωνει τη γειτονιά στο πόδι.

Ειδικά αν εχεις και μωρο και δυσκολευεσαι να το κοιμησεις, και ερχεται ο αλλος να στο ξυπνησει, ειλικρινα σου μιλαω δεν απέχει πολύ η γραμμη που περνάς για να κάνεις το φονικό.
Μπορει να μη σε νοιαζουν τωρα αυτα, αλλα θα ερθει η εποχη που θα κοιτας και εσυ να μη σου ενοχλουν το παιδι σου. Δεν ειναι παραξενιά. Ειναι το σωστό...

Όπως εσυ γουσταρεις τα σκασιδια και τα τουρμπισματα (οπως λες και χαρακτηριστικά "δεν μπορω χωρις τουρμπισμα"), μπορει ο άλλος να εχει τρέλα με τα κομπρεσερ και να γουσταρει να τα ακουει να βαρανε.
Πως θα σου φαινοταν να ερχοταν εξω απο το σπιτι σου μεσημεριατικα ή μες τα μεσανυχτα να κοπαναει το κομπρεσερ?

Δεν αναφερομαι προσωπικά σε εσενα. Καταλαβαινω πως εσύ δεν κανεις ακρότητες. Απλά γενικά η άποψη μου ειναι πως θα πρεπει να βαζουμε και τον εαυτό μας λιγο στη θέση του άλλου. Αλλιως η ελευθερία μας γίνεται κατάχρηση και στο τέλος αντι να συμβιώνουμε ομαλα, απλά θα ενοχλούμε ο ένας τον άλλο...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 19-05-09, 18:49
NikiforosGT Offline:
Moderator

Συμφωνώ μαζί σου με 1000, απλά και εγώ σαν άνθρωπος μπορεί μερικές φορές να υπερβάλω, να έχω τα νεύρα μου και να το παρακάνω λίγο, σίγουρα όμως δεν κάνω ακρότητες και συμφωνώ φυσικά μαζί σου. Οι μόνες φορές που το παράκανα λίγο είναι όταν μερικοί πάνε και βάζουν μηχανάκια-μηχανές για να πιάνουν θέσεις! όταν σου έχει φύγει ο κ..... για κάποιον λόγο πχ ταξίδι και έρχομαι και βλέπω οχι 1 αλλά 5 - 6 θέσεις να είναι πιασμένες με μηχανάκια και ψάχνω 1 ωρα+ για θέση!!!! λογικό δεν είναι να νευριάσω??? κάποια στιγμή πρέπει να πάω σπίτι μου να σηκωθώ στις 6 την άλλη μέρα. Και αναφέρομαι σε βράδια όπως είπα, μεσημέρι αν και έχουν τύχει και τέτοια κάπου θα βρω, βράδυ όμως? μια φορά έφυγα και πήγα εξοχικό 37χλμ για να παρκάρω!!!! το ξέρεις ότι έψαχνα πάνω από 2 ωρες? το ξέρω ότι έχεις δίκιο, αλλά εγώ δεν έχω δίκιο να νευριάζω? και δεν είμαι και πολυ της υπομονής εγώ. Στα άλλα φυσικά συμφωνώ μαζί σου. Δουλεύω Περιστέρι και κάθε μέρα από τα ηχοσυστήματα τέρμα (μιλάμε για εκωφαντικό ήχο) και τις εξατμίσεις (saxorallwn) κυρίως ούτε στα τηλέφωνα δεν μπορούμε να μιλήσουμε. Αλλά ένα θα πω πρέπει όλοι να σκεφτόμαστε και να σεβόμαστε τους άλλους σε όλα τα θέματα, όπως εγώ θα σεβαστώ για τον θόρυβο να προσπαθώ όσο γίνεται να μην ενοχλώ και οι άλλοι να σεβαστούν ότι δεν υπάρχουν θέσεις για παρκινγκ και να μην κάνουν πονηρές και ύπουλες πράξεις για να έχουν πάντα παρκινγ! εμένα δεν με νευριάζει το ότι δεν βρίσκω πχ βράδυ να παρκάρω, αλλά το ότι βάζουν ΟΤΙ νανε για να πιάνουν θέσεις! μπορω και εγώ να πάρω μια βεσπα και να το κάνω, αλλά δεν θέλω γιατί νιώθω άσχημα απέναντι στους γείτονές μου. Το θέμα το έβγαλα λίγο από το topic αλλά είναι σχετικό για την περίπτωση μου και απ' οτι ξέρω το ίδιο ισχύει για πολλούς. Γιαυτό και το ηχοσύστημα μέσα σε σημεία με σπίτια κοντά δεν το βάζω δυνατά, δεν μου αρέσει να ενοχλεί. Και ακόμα και να turbisw τερμα σε ΚΑΜΙΑ περίπτωση ο ήχος δεν είναι αυτός ο ενοχλητικός και εκωφαντικός που ακούω από άλλα αμάξια. καμία σχέση.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 19-05-09, 19:30
Το avatar του χρήστη PANOS COROLLA E11
PANOS COROLLA E11 Offline:
Μέλος

Περιοχή: ΑΘΗΝΑ-ΧΑΪΔΑΡΙ
Δύναμη Σεβασμού: 214
PANOS COROLLA E11 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Εγω παλι ειμαι της γνωμης οτι οσο εισαι μικρος να κανεις την τρελα σου (ολοι οι μεγαλοι την εχετε κανει την τρελα σας χωρις να σκεφτεσται τα μωρα και τουσ υλικιωμενους καποια στιγμη ερχεται και βαζεις μυαλλο και αγοραζεισ και ενα prius που δεν ακουγεται καθολου και ειναι οικογενιακο και οικονομικο εγω προς το παρον την μισω την σκεψη αυτη και θελω να κανω την τρελα μου!!!!!!!!!! Δεν μπορειτε να μου πειτε κατι ολοι οι μεγαλοι ξερουν τα μυαλλα των πιτσιρικαδων που κανουν την τρελα τους ολοι εχεται περασει απο το σημειο αυτο!!!!!!!!!!!!!!!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 19-05-09, 19:47
NikiforosGT Offline:
Moderator

έτσι που τα λες είναι, και όπως έχω ξαναπει νομίζω, εγώ αν πουλιόταν το 4E-FTE μοτερ θα είχα πάρει κανά από αμάξι toyota εννοείτε, μάλλον το auris και δεν θα ασχολιόμουν τώρα, αλλά με τόσα πράγματα καλά και νέα πάνω να το δώσω κοψοχρονιά και μετά να αγοράσω ένα νέο να χρωστάω λεφτά, να μην πηγαίνει και να μου το διαλύσουν μέσα σε 1 εβδομάδα, δεν έλεγε! γιατί κακά τα ψέματα, αλλά εδώ που μένω συνέχεια όλο και κάποιος κουλάθρας του βαράει καμία. Ντάξει και εγώ τώρα που είμαι 31 έχω ηρεμήσει, παλιότερα με το starlet GT ειδικά όταν το έκανα turbo τα λάστιχα στα 30000χλμ έφαγαν πέταμα, και η 3η σπίνιαρε. Αλλά με κοντο σασμαν και 185/55/14 και 830kg αμάξι, λογικό. Που να βλεπες παλιότερα ένας εδώ δίπλα με starlet KP60 με τετραπετάλουδα! εκεί να ακούσεις ήχο!!! έτριζαν όχι μονο τα τζάμια, αλλά ολόκληρο το σπίτι! όμως δεν έκανε υπερβολές, έτσι έκανε και στο ρελαντί! και φυσικά δεν του είπα ποτέ τίποτα αν και με ξύπνησε άπειρες φορές τα βράδια.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 19-05-09, 19:53
madvinegar Offline:
Administrator

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από PANOS COROLLA E11 Εμφάνιση μηνυμάτων
Εγω παλι ειμαι της γνωμης οτι οσο εισαι μικρος να κανεις την τρελα σου (ολοι οι μεγαλοι την εχετε κανει την τρελα σας χωρις να σκεφτεσται τα μωρα και τουσ υλικιωμενους καποια στιγμη ερχεται και βαζεις μυαλλο και αγοραζεισ και ενα prius που δεν ακουγεται καθολου και ειναι οικογενιακο και οικονομικο εγω προς το παρον την μισω την σκεψη αυτη και θελω να κανω την τρελα μου!!!!!!!!!! Δεν μπορειτε να μου πειτε κατι ολοι οι μεγαλοι ξερουν τα μυαλλα των πιτσιρικαδων που κανουν την τρελα τους ολοι εχεται περασει απο το σημειο αυτο!!!!!!!!!!!!!!!

Πάνο... δεν καταλαβες καλα... ο Νικιφόρος είναι πιο μεγαλος απο εμενα...

Οποτε ατοπο αυτο που λες...
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA 111(G6)

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Page generated in 0,18122506 seconds (83,59% PHP - 16,41% MySQL) with 41 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 07:16.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com