Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA KE30

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 23-02-09, 12:25
Το avatar του χρήστη johnboy
johnboy Offline:
Πορωμένο Μέλος

Μοντέλο: corolla E11, avensis T22
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 276
johnboy είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
πες τπτ παραπανω ρε Στρατη!
μας αφηνεις με την ορεξη!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 23-02-09, 16:43
Το avatar του χρήστη KOSTAS_KE35
KOSTAS_KE35 Offline:
Κυριλέ Μέλος

Μοντέλο: Corolla KE35 SR
Περιοχή: Χανια Κρητης
Ευχαρίστησε: 0
Δύναμη Σεβασμού: 246
KOSTAS_KE35 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
τη ειναι αυτο τοεργαλειο για πες τη μοτερακι εχει κτλ
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 24-02-09, 01:31
stratis71 Offline:
Μικρό Μέλος

Δύναμη Σεβασμού: 205
stratis71 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
για να μην το μπερδέψουμε το θέμα το είχα άνοιξη εδώ και θα γράψω στο συγκεκριμένο
http://www.corollaclub.com/forums/sh...ad.php?t=16000

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 24-02-09, 04:26
vavilon Offline:
Μικρό Μέλος

Δύναμη Σεβασμού: 207
vavilon είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Φιλε Κωστα...μεγαλη ιστορια το ΜΚ καλο αμαξι, αδυναμια μου για πολλα χρονια λεμε αλλα κατα την γνωμη μου αν ειναι καλο το sr τσιμπα το χωρις δευτερη σκεψη. Εψαχνα μκ και εβρισκα αρκετα αλλα τα πιο πολλα στουκαρισμενα η ξεσκισμενα ετσι δεν το πηρα, εψαχνα για sr και τα εβρισκα ολα σαπια....βρικα ενα καλο απο περιδικο, παω να το δω απο κοντα..........σαπιλα τελειως....μπακετ ελεγε και ηταν ξυλινα, ατρακαριστο ελεγε και απο κατω ηταν ραμμενο με ηλεκτροκολληση και μαλιστα χαλια, εβγαζε ματι δλδ... η τιμη του ''αριστουργηματος''; 2000ευρω και μαλιστα το 2004 παρακαλω. Μετα βρικα ενα χρυσαφι....παω να το δω, σαπιλες δεν ειχε(εννοω τρελλες), απο εμφανιση καλο, μπαινω μεσα να δω πως παει το 1.6 16β με 4ραδα δεν θυμαμαι μαρκα αλλα γιαπωνεζικη οχι weber, δεν πηγαινε κουπα το αυτοκινητο...μου μιλαγε το παλικαρι για 130 αλογα και το αμαξι δεν εβγαζε ουτε 70. Τεσπα θελω να καταληξω στο οτι μερικοι γυριζουν ολη την Ε΄λλαδα για να βρουν τετοιο αμαξι και εσυ το εχεις στα ποδια σου. ΡΕ ΠΑΡ'ΤΟ ΧΩΡΙΣ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΚΕΨΗ. Σου το λεει καποιος που εχει αλλη μαρκα αλλα ειναι ερωτευμενος με αυτα τα κωοφαναρα, με αυτο το πισω τζαμακι που εχει γρυλο και κατευενει(σε ποσα αυτοκινητα το ειδες αυτο, με αυτην την σιλουετα του και πολλα αλλα που εχει αυτο το αυτοκινητο.

Υ.γ βρικα ενα σε μοβ χρωμα με περλα(σπερμα λεμε το αμαξι καυλα) με την μασκα την αλλη που εχει 4στρογγυλα φαναραια συνολικα μπροστα τιμονακι και πολλα αλλα. Και το κορυφαιο; Δεν πουλιεται....ο τυπος το εχει στο χωραφι του τουλαχιστον 5χρονια και δεν το δινει σε κανεναν. Τον εχω πλησιασει απο 4διαφορετικες μεριες, ακομα και μεσω του ανηψιου του και δεεεεεεεεεεεεεν. Τι το εχεις και σαπιζει ρε ανθρωπε; φερτο εδω να το κανω πυραυλο, αυτο το αμαξι αυτο θελει....πνοη, ζωη, ενεργεια.........

Υ.γ 2 πωπωπω τι ειπα στην τελευταια μου προταση; Ποιητης ειμαι ρε γαμωτο.....κοιτα να δεις τι σου κατευενει στις 3 και 29 το πρωι.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 24-02-09, 17:16
Σέρμπης Κώστας Offline:
Μικρό Μέλος

Μοντέλο: Corolla KE-35 SR 5-Speed
Δύναμη Σεβασμού: 199
Σέρμπης Κώστας είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
file σε ευχαριστω πολυ για αυτα που λες!!οντως ετσι ειναι και γω ειμαι ετοιμος και το εκανα ηδη μια φορα σχεδον να παρω ολη την ελλαδα αναποδα για να δω αυτα που πωλουνται!οντως ειναι ενα αμαξι που το βρηκα σε τρελη ευκαιρια!
το θεμα που σκεφτομαι ομως(επειδη ειχα μαντα)ειναι α νερα.το αμαξι δεν εχει τελαρα ως γνωστον στα παραθυρα και γιαυτο φοβαμαι μηπως εχω προβλημα με νερα και τετοια.βεβαια η κατασκευη σε αυτο το σημειο απο οσο ξερω ειναι καλυτερη απο του μαντα,γιατι τα τζαμια στο κορολα μπαινουν λιγο πιο μεσα και εχουν λαμαρινα απο πανω σαν υποστεγο.δεν ξερω ρε φιλε.το σκεφτομαι γιατι ειμαι αναμεσα σε αυτο και σε ουνο.καμια σχεση μεταξυ τους το ουνο γρηγορο για φαναρια και το κορολ για βουνα που εδω που ειμαι εχω δυο απο τις πιο γνωστες διαδρομες τη μια ουτε ενα λεπτο απο το σπιτι μου και την αλλη 5 λεπτα δρομο...δεν ξερω καθολου τι να κανω.

αυτα που θελει τωρα το κορολα ειναι μια μπαταρια για να παρει μπροστα,λαδια,λαστιχα και μεσα θα πρεπει να αλλαξω καθισματα γιατι τα μπροστα δεν ειναι στα καλυτερα τους,αρα μπακετ ειναι ο μονος δρομος,και κατι πρεπει να κανω με το ταμπλω.το αμαξι εχει βαφτει πριν απο δυομιση χρονια περιπου αλλα και παλι η δουλεια ηταν προχειρη..δεν εχει σταξει απλα σε ενα σημειο εχει ρωγμη που δειχνει μια μικρη προχειροτητα.τελος παντων αυτο δε με ενδιαφερει.απο σαπια κοιταξα ολο το πατωμα οσες φορες πηγα να το δω και ειναι ολο πισσαρισμενο.αυτος που το ειχε το προσεχε πολυ το αμαξι γενικα απο μηχανικα και τετοια και ειναι ολα καινουργια πανω δηλαδη απο οσο μου ειπε τιμονια και τετοια δεν τραβανε ουτε εχουνε κενα και αυτο το ειδα.κρεμαργιερα καινουργια μοτερ 5κ σε αριστη κατασταση.γενικα ειναι κομπλε το αμαξι αλλα σκεφτομαι τα προβληματα.απο την αλλη ειχα νισσαν σανυ '86 εκανα τετρακοσιες χιλιαδες χιλιομετρα δεν ακουσε τιποτα.ουτε αυτο απο μενα ουτε εγω απο αυτο.γιαπωνεζος βλεπεις...
δηλαδη απο τη μια σκεφτομαι οτι ειναι γιαπωνεζος και απο την αλλη λεω,αν???και θα μου πεις για το ουνο που ξερεις τοι δε θα εχεις προβληματα που ο προηγουμενος θα το εχει πιει???σωστο και αυτο...γιαυτο κολλαω..τον ιουνιο θα παρω το αμαξι η το ενα η το αλλο.μεχρι τοτε αυτο σκεφτομαι.το κορολα παντως μπορει με απλα και εντελως διακριτικα πραματα να μπαινεις μεσα και να νιωθεις πασας.το ουνο ειναι πολυ τσοφλι!απο την αλη με το ουνο θα πατησω κοσμο στις ευθειες ενω με το κορολα σε στροφες!

αντε πειτε μου τωρα τι να κανω...το ξερω ομως οτι απο αξιοπιστια ειναι καλο το κορολα ως ιαπωνας που το ξαναειπα αλλα το ξαναεω για να το χωνεψω..και επισης ειναι τρελο αυτο με τα τελαρα που δεν εχει.εγω τρελενομαι μ το να παιρνω πραματα απο τα πισω καθισματα η να βαζω χωρις να ανοιγω πορτες.αυτο το πραμα με τρελαινει που ανοιγει ενα ολο μεχρι πισω.εκει το σκεφτομαι και σκαλωνω κανονικα...

το αλλο που σκεφτομαι ειναι οτι τα κωλοφαναρα αυτα δε με εντυπωσιαζουν τοοοσο πολυ..βεβαια τωρα αυτος τα εχει βαμμενα μαυρα τα πλαστικα τις βασεις και αν γινουν κοκκινες στο χρωμα του αυτοκινητου μπορει να δειχνουν πιο ωραια...δεν ξερω

πες μουα ποψεις μιας και απο οτι βλεπω εχεις και συ μια μικρη τρελα με τα κλασσικα
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 24-02-09, 18:45
vavilon Offline:
Μικρό Μέλος

xmmmm τελαρα ε; Εχω νισσαν 100νχ και οπως ξερεις και αυτα δεν εχουν τελαρα...ειναι οπως στο σρ δλδ μπαινει λιγο πιο μεσα και κρυβεται, παρολα αυτα χανει λιγες σταγωνες ειναι θεμα λαστηχου απλα εμενα ειναι ταργκα το αμαξι και θελει μονον τα δικα του λαστηχα τωρα το σρ αν θυμαμαι καλα παιρνει και απλο λαστηχο εμποριου το οποιο υπαρχει και ενισχυμενο.
Το ουνο απλα δεν καθεται διπλα του σαν μετρο συγκρισεις...ολο παραπονα ακουω και αν προσεξεις οι περισσοτεροι τα πουλησαν και δεν κυκλοφορουν οπως παλια....
Τωρα στο θεμα του κορολλα υπολογισε κανα 2χιλιαρο για να γινει αμαξι εμπιστοσυνης. Το καλο ειναι οτι δεν θα τα δοσεις αμεσως αν και καλο θα ηταν να το φτιαξεις και μετα να το κυκλοφορησεις(μια γενικη ανακατασκευη ειναι οτι καλυετρο...κατι σαν του στρατη71).
Σχετικα με τα κωλοφαναρα....μιπως εχει καποια αλλα το αμαξι; εγω τα ξερω ως μεγαλα και ειχαν στον και θεσεις στο ιδιο φαναρι ενω το φλας και η οπισθεν 2μικρα στρογγυλα απο την μεσα μερια δλδ πιο κοντα στην πινακιδα...αν εχεις αυτα και δεν σου αρεσουν με εστειλες γιατι εγω τα θεωρω κορυφαια.
Παντος εγω θα επαιρνα ενα τετοιο αν δεν ειχα ηδη 3στο ονομα μου. Ταμπλο; καινουριο τελειως απο πολυεστερα με οργανα συγχρωμα μεσα, ταπετσαριες κτλ δρομο, πισω καθησματα δρομο, μπροστα μπακετιες ενα καλο μοτερακι η εστω αυτο που εχει με κεντροφορο και μια 4αδα επανω, roll cage(εστω και φτιαχτο με τα χερια μου μιας και δεν μας τρεχουν απο τα μπατζακια) και τιμωριες στον δρομο....πολλες τιμωριες και drift.....

βλεπω ενα τετοιο σε λευκο χρωμα και σκεφτομαι οτι αν ειχα αγορασει εκεινο το χρυσαφι θα ηταν τελειως διαφορετικα τα πραγματα σημερα....
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 25-02-09, 11:54
Σέρμπης Κώστας Offline:
Μικρό Μέλος

tamplo απο πολυεστερα??που θα το βρω αυτο???
αυτα τα φωτα εχει πισω ρε ναι..απλα τωρα το πλαστικο στο οποιο βρισκονται μεσα τα φωτα ειναι βαμμενα μαυρα και δε δειχνει ωραιος ο κωλος..αυτο λεω να βαψω στο κοκκινο του αυτοκινητου.
το καλο φιλε ειναι αυτο που λες οτι δε χρειαζεται να τα δωσω κατευθειαν.απο μηχανικα ειναι κομπλε απο τον προηγουμενο ιδιοκτητη.το θεμα ειναι οτι πρεπει να παρω κατευθειαν δυο καθισματα,κατα προτιμηση μπακετ,γιατι μπροστα τα καθισματα ειναι χαλια.και κατι πρεπει να γινει με το ταμπλο
πες μου λιγο πιο πολλα για το πολυεστερικο αν μπορεις!τιμες και τετοια!η εννοεις οτι το φτιαχνεις μονος σου?και δυο χιλιαρικα φιλε τιποτα δεν ειναι γιατι θα εχω ενα αμαξι γιαπωνεζικο χωρις προβληματα χωρις τιποτα και,πανω απο ολα,ενα αμαξι που δεν το βλεπεις πουθενα εξω!!και πισωκινητο μαλιστα.....
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 25-02-09, 11:58
Σέρμπης Κώστας Offline:
Μικρό Μέλος

εσυ εχεις τρια τετοια κορολα δικα σου???μπορεις να βαλεις καμια φωτο να δω εσωτερικο και τα κωλοφαναρα??

επισης καπου ανεφερες οτι υπαρχει μια μασκα με δυο διπλα φαναρια μπροστα.μπορεις να βαλεις μια φωτο να τη δω?δεν το ηξερα οτι υπαρχει τετοια μασκα!μονο για το celica st ηξερα για τα διπλα
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 25-02-09, 12:04
Σέρμπης Κώστας Offline:
Μικρό Μέλος

(koita kai δυο μηνυματα στην προηγουμενη σελιδα φιλε)
εχω ακομη δυο ερωτησεις!
1)το πισω τζαμι εχει αντιστασεις??
2)το καλοριφερ του αυτοκινητου πρεπει να ειναι με αντιστασεις,ε?το λεω γιατι στο μαντα που ειχα το νερο του κινητηρα περνουσε μεσα απο ενα ψυγειακι και απο εκει ο αερας εμπαινε στο αμαξι αναλογα με τη θερμοκρασια του κινητηρα...και παλι δηλαδη τιποτα δεν εβγαζε αργουσε.αντιθετα σε ενα σανυ του 86 που ειχα ηταν με αντισταση και μετα απο πεντε λεπτα δουλεμα εβγαζε κανονικα αερα που σε εκαιγε στα χερια...

αυτα τα δυο αν μπορεις να μου απαντησεις!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 26-02-09, 00:34
vavilon Offline:
Μικρό Μέλος

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Σέρμπης Κώστας Εμφάνιση μηνυμάτων
(koita kai δυο μηνυματα στην προηγουμενη σελιδα φιλε)
εχω ακομη δυο ερωτησεις!
1)το πισω τζαμι εχει αντιστασεις??
2)το καλοριφερ του αυτοκινητου πρεπει να ειναι με αντιστασεις,ε?το λεω γιατι στο μαντα που ειχα το νερο του κινητηρα περνουσε μεσα απο ενα ψυγειακι και απο εκει ο αερας εμπαινε στο αμαξι αναλογα με τη θερμοκρασια του κινητηρα...και παλι δηλαδη τιποτα δεν εβγαζε αργουσε.αντιθετα σε ενα σανυ του 86 που ειχα ηταν με αντισταση και μετα απο πεντε λεπτα δουλεμα εβγαζε κανονικα αερα που σε εκαιγε στα χερια...

αυτα τα δυο αν μπορεις να μου απαντησεις!
Φιλε Κωστα δεν εχω ουτε μια κορολλα....3νισσαν εχω εκ των οποιων το ενα ειναι το 100ΝΧ απο εκει γνωριζω το θεμα με τα τελαρα...
Σχετικα με αυτα που ρωτας δεν γνωριζω μακαρι να ηξερα να σε βοηθησω. Η αντισταση δεν ζεταινει τον αερα φιλε μου. απο το ψυγειακη ζεστενονται ολα τα αυτοκινητα, την αντισταση την εχει για τις θεσεις του καλοριφερ. Και στα σαννυ που εχω('89) ετσι ειναι.
Και σχετικα με το πισω τζαμι....ειναι τρελλη πατεντε αλλα ενος φιλος μου ορκιζεται οτι μπορει να το κανει.....λεει οτι ενα ηλεκτρονικος μπορει να το κανει...κατα ποσο ισχυει δεν ξερω.
Σχετικα με το ταμπλο...ναι μονος σου εννοω να το φτιαξεις ειναι δυσκολο αλλα οχι ακατορθωτο. Για να μην πας στην στρατζα και γυρισεις ενα κομματι αλουμινιου οπως κανουν στα αγωνιστηκα, καλυτερα απο πολυεστερα.

Για την αλλη σελιδα που λες δεν καταλαβαινω που λες;
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA KE30

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Start Button Peter UPDATES 57 26-01-11 15:25
auris 1,6 start-stοp στα φανάρια? SinnaiG TOYOTA AURIS 6 22-07-09 14:20
την αγορασα........λεμε!!!! SteliosT OFF TOPIC 14 14-03-08 16:21
Start Button sakis SUPPORT 9 09-09-04 15:45
ΑΠΟΧΗ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΜΑΡΙΟΣ ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 0 14-03-04 11:38

Page generated in 0,19679403 seconds (83,29% PHP - 16,71% MySQL) with 42 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 07:29.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com