Φιλε Κωστα...μεγαλη ιστορια το ΜΚ καλο αμαξι, αδυναμια μου για πολλα χρονια λεμε αλλα κατα την γνωμη μου αν ειναι καλο το sr τσιμπα το χωρις δευτερη σκεψη. Εψαχνα μκ και εβρισκα αρκετα αλλα τα πιο πολλα στουκαρισμενα η ξεσκισμενα ετσι δεν το πηρα, εψαχνα για sr και τα εβρισκα ολα σαπια....βρικα ενα καλο απο περιδικο, παω να το δω απο κοντα..........σαπιλα τελειως....μπακετ ελεγε και ηταν ξυλινα, ατρακαριστο ελεγε και απο κατω ηταν ραμμενο με ηλεκτροκολληση και μαλιστα χαλια, εβγαζε ματι δλδ... η τιμη του ''αριστουργηματος''; 2000ευρω και μαλιστα το 2004 παρακαλω. Μετα βρικα ενα χρυσαφι....παω να το δω, σαπιλες δεν ειχε(εννοω τρελλες), απο εμφανιση καλο, μπαινω μεσα να δω πως παει το 1.6 16β με 4ραδα δεν θυμαμαι μαρκα αλλα γιαπωνεζικη οχι weber, δεν πηγαινε κουπα το αυτοκινητο...μου μιλαγε το παλικαρι για 130 αλογα και το αμαξι δεν εβγαζε ουτε 70. Τεσπα θελω να καταληξω στο οτι μερικοι γυριζουν ολη την Ε΄λλαδα για να βρουν τετοιο αμαξι και εσυ το εχεις στα ποδια σου. ΡΕ ΠΑΡ'ΤΟ ΧΩΡΙΣ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΚΕΨΗ. Σου το λεει καποιος που εχει αλλη μαρκα αλλα ειναι ερωτευμενος με αυτα τα κωοφαναρα, με αυτο το πισω τζαμακι που εχει γρυλο και κατευενει(σε ποσα αυτοκινητα το ειδες αυτο
, με αυτην την σιλουετα του και πολλα αλλα που εχει αυτο το αυτοκινητο.
Υ.γ βρικα ενα σε μοβ χρωμα με περλα(σπερμα λεμε το αμαξι καυλα) με την μασκα την αλλη που εχει 4στρογγυλα φαναραια συνολικα μπροστα τιμονακι και πολλα αλλα. Και το κορυφαιο; Δεν πουλιεται....ο τυπος το εχει στο χωραφι του τουλαχιστον 5χρονια και δεν το δινει σε κανεναν. Τον εχω πλησιασει απο 4διαφορετικες μεριες, ακομα και μεσω του ανηψιου του και δεεεεεεεεεεεεεν. Τι το εχεις και σαπιζει ρε ανθρωπε; φερτο εδω να το κανω πυραυλο, αυτο το αμαξι αυτο θελει....πνοη, ζωη, ενεργεια.........
Υ.γ 2 πωπωπω τι ειπα στην τελευταια μου προταση; Ποιητης ειμαι ρε γαμωτο.....κοιτα να δεις τι σου κατευενει στις 3 και 29 το πρωι.