Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από dinos
Εγω παντως θα επιμεινω σε αυτα που ειπα κ να προσθεσω οτι το συγκεκριμενο αμαξι δεν το εβγαλε η ΤΟΥΟΤΑ για κοντρες αρα φιλε νικο μαλλον εχεις διαλεξει λαθος αμαξι διοτι κατα τα λεγομενα σου εσυ οπου βρεθεις κ οπου σταθεις κανεις κοντρες ειτε φιλικες ειτε οχι...Εγω που ειναι του 97 το κορολλακι μου κ δεν εχω ανοιξει με τοοοοσα πολλα αμαξια στα τοσα χλμ που εχω...κ εδω να σου υπενθυμισω οτι στην κοντρα η στο φιλικο ανοιγμα η οτιδηποτε τετοιο ανοιγουν κ οι δυο οχι μονο ο ενας!
Αλλιως εχω να σου πωωωωω...ουουουου κ τωρα που γυρνουσα σπιτι πατησα ενα porche carerra turbo...απο πανω τον περασα μιλαμε με 180....ξερεις γιατι?Δεν ηθελε να καψει βενζινη ουτε καν για να παιξει μαζι μου...
Κ στην τελικη εγω ειμαι 1300 κ οχι 1600, επειδη εχω ανοιξει με Auris 1600 2φορες τη μια σε φαναρια κ την αλλη στην εθνικη πηγαινοντας για Πατρα,εχω να σου πω οτι σε εκκινησεις δε θα με πιασει ποτεεεε κ σε αποτομα ανοιγματα θα κοντραριστουμε για το ποιος θα περασει,σε ρεπριζ ομως μου αλλαζει τα φωτα...Ε μα αυτη την εμπειρια μου απτο αμαξι σε ανοιγμα εχω να πω οτι αυτα τα αμαξια που αναφερατε παραπανω δεν τα εχει κ για καλημερα η μαλλον δεν τα εχει γενικως καποια απο αυτα.Αυτα εχω να πω εντελως φιλικα...
Α κ καπου ανεφερες οτι στην πεσανε ολοι κ σε πηραν μονοτερμα....δεν ειναι ετσι...απλα ολοι εχουν μια αποψη κ εσυ ισως κ ενας δυο ακομη εχετε αλλη αποψη...Διαλογος γινεται κ πρεπει να δεχτεις κ τις αποψεις των αλλων αλλιως ας μην εγραφες στο τοπικ κ ας κσρατουσες μονο τη δικη σου αποψη για την παρτη σου
Υ.Γ.ειπαμε κορολλα εχουμε οχι τελευταιας γεννιας πυραυλοκινητο...
|
φιλε ντινο εφυγες 1600 auris με 1300 corolla?οκ
με εχεις για ασχετο μαλλον.το auris ειναι δικο μου εγω το αγορασα και εγω το πληρωνω.δεν ειμαι απο αυτους που πληρωνει ο μπαμπας.
πριν ειχα το σταρλετ.απο τα 12 οδηγαω(και δεν το λεω για να δειξω μαγκια)ο μπαμπας μου εχει corolla 94 1.3 και ο αδερφος μου την ε11 1400.
εχω οδηγησει πολλα τoyota και yaris kai avensis kai celica 1800 kai carina καi starlet gt.
δεν ειμαι απο τα παιδακια που πηραν το πρωτο τους αμαξι
και eγω δεν σου ειπα οτι πηρα κανενα τρελο αυτοκινητο(με βαση τα δικα μου δεδομενα) οτι πηρα celica 1800 143ps 2000modelo.που με περναει σαν σταματημενο
.με παρεξηγησες φιλε ντινο