Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ |
|
|
14-11-08, 22:39
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από TSERKENE
Δεν νομιζω οτι τα αμορτισερομετρα μπορουν να σου πουν αν ειναι οντως καλα.
|
΄
Όταν η μέτρηση δεν είναι καλή, φταίει το αμορτισέρ. Τις ίδιες χρησιμοποιούν τα εξουσιοδοτημένα συνεργεία για να αποφασίσουν πότε θέλεις αλλαγή αμορτισέρ (αν δεν έχεις εγγύηση).
|
15-11-08, 11:23
|
|
|
|
Περιοχή:
Βέροια
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από CTS03
΄
Όταν η μέτρηση δεν είναι καλή, φταίει το αμορτισέρ. Τις ίδιες χρησιμοποιούν τα εξουσιοδοτημένα συνεργεία για να αποφασίσουν πότε θέλεις αλλαγή αμορτισέρ (αν δεν έχεις εγγύηση).
|
Απλα λεω οτι τα αμορτισερομετρα ειναι απατη. Σκασμενα αμορτισερ σε χαλημομενο αυτοκινητο και τα λεει οτι ειναι μια χαρα(κτεο) το γελιο της αρκουδας!!!!!
|
|
|
|
16-11-08, 12:32
|
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
Rhodos Island!
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από sotosVERIA
Παιδιά, επειδή διάβασα παραπάνω πολλά που δεν ισχύουν, θα σας πω το εξής :
Η εγγύηση ΤΟΥΟΤΑ είναι συνολικά 6 χρόνια ή 180,000 χλμ (όποιο από τα 2 έρθει πρώτο). Τα πρώτα 3 χρόνια ή 100,000 χλμ (εργοστασιακή) καλύπτει τα πάντα (ακόμα και ταπετσαρίες, αμορτισερ, συμπλέκτη φανάρια, RCD κλπ.) για τα οποία φταίει το ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ!!!
Τα επόμενα 3 ή έως 180,000 (υπερεγγύηση) περιορίζεται σε μηχανικά μέρη και προυπόθεση είναι να έχει συντηρηθεί το αυτοκίνητο σύμφωνα με τον κατασκευαστή δλδ κάθε 15,000 χλμ ή 1 χρόνο.
Σε κάποια αυτοκίνητα έχει δοθεί και παράταση εγγύησης (7 χρόνια) ανάλογα με το πρόβλημα π.χ κατανάλωση λαδιου σε κινητήρες VVTi.
|
Συμφωνώ απολύτως! Το μόνο που θα συμπηρώσω είναι ότι θα πρέπει να υπάρχουν και οι αντίστοιχες σφραγίδες του εκάστοτε service στο βιβλιαράκι. Έτσι μόνο θα μπορούμε να ζητάμε και τα ...ρέστα αν κάτι πάει στραβά!
Εμένα προσωπικά μου έχει τύχει στο προηγούμενο yaris μου να χρειαστεί αντικατάσταση του air flow meter δύο φορές μέσα σε δυόμιση χρόνια και το αντικαταστήσανε χωρίς δεύτερη κουβέντα!
|
08-12-08, 20:07
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
|
|
Επειδή μπορεί να είναι χρήσιμο και σε άλλους, ανάρτησα την σελίδα 12 που αναφέρει τους όρους της "Εκτεταμένης Εγγύησης" (4-6 έτη).
Ο κόκκινος κύκλος δείχνει τι μπορεί να επικαλούνται καταχρηστικά για να αποφύγουν ακόμα και αυτά που είναι προφανή παρακάτω.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη CTS03 : 08-12-08 στις 20:13.
|
08-12-08, 20:51
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
|
|
Εμένα μου αρέσει εκεί που λέει "Φθορές που οφείλονται σε κακή χρήση όπως αγώνες ταχύτητας".
|
09-12-08, 15:49
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από pavlosTS
Εμένα μου αρέσει εκεί που λέει "Φθορές που οφείλονται σε κακή χρήση όπως αγώνες ταχύτητας".
|
Σε αυτό θα οφείλονται οι μη φυσιολογικές φθορές !
|
03-02-09, 22:58
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
|
|
Θα κλείσω το θέμα με την εξής διαπίστωση:
Αν έχεις ένα δίκαιο αίτημα εγγύησης και χρόνο και ικανότητα να γράψεις κάτω τεκμηριωμένα τα δεδομένα, τα στείλεις στην Toyota Ελλάς κι έχεις γαϊδουρινή υπομονή μέχρι να εξαντληθεί και να τους απειλήσεις με δημοσιοποίηση του θέματος, θα σου απαντήσουν θετικά!
Θα μπορούσε να είναι καλύτερα, αλλά τουλάχιστον θεωρώ θετικό ότι τους ενοχλεί να βγούν παράπονα που τους εκθέτουν. Αυτό ίσως να μην ισχύει για πολλές εταιρείες, σύμφωνα με όσα κατα καιρούς διαβάζουμε.
|
14-08-09, 22:58
|
Μέλος
|
|
|
|
εν τελει αυτο που λεει στο φυλλαδιο τους για 6 χρονια εγγυηση ειναι μουφα;
δεν υπαρχει παραπλανηση καταναλωτη;
υποτιθεται οτι πληρωνει κανεις τοσα πολλα στην τογιοτα για την εγγυηση...
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,15378308 seconds (80,14% PHP - 19,86% MySQL) with 39 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 02:19. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|