Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ |
|
|
|
|
|
07-01-09, 13:22
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
http://www.yme.gr/index.php?tid=679&aid=
http://www.yme.gr/getfile.php?id=1584
Γιατί δεν διαβάζετε παραπάνω στο forum???? e??? ο νόμος ΑΛΛΑΞΕ! κατεβάστε το pdf! στο μπροστινό δεν βάζουμε, επιτρέπεται μόνο φυμέ λωρίδα, στα πίσω πλαινά και πορτ μπαγκαζ βάζουμε ότι θέλουμε (αρκεί το αμάξι να έχει 2 πλαινούς καθρέπτες) και στα 2 μπροστινά πλαινά (οδηγού+συνοδηγού) να έχει διαπερατότητα φωτος 70%!! άρα ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ όλα αυτά που έχετε! αυτό που επιτρέπεται η loymar ΔΕΝ το έχει φέρει ακόμα! και εγώ το περιμένω! θα είναι λιγότερο φυμέ από το clima select που έχει τώρα που παλιά το έλεγαν titanium light. Πιστοποίηση μπορεί να σας βγάλουν αλλά οχι και για τα μπροστινά, αν σας πιάσουν το πρόστιμο είναι 80 ευρώ και 10μέρες αφαίρεση πινακίδων, ένα παιδί στην δουλειά μου τον έγραψαν με titanium της loumar. Κανονίστε να είστε νόμιμοι λοιπόν! ΚΤΕΟ περνάς αν λαδώσεις, στο ιδιωτικό ίσως με τίποτα και στον δρόμο σε σκίσαν αν σε πιάσουν όπως είπα! εγώ περιμένω να φέρουν και πάω και βάζω τις νόμιμες μπροστά.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikiforosGT : 07-01-09 στις 13:35.
|
07-01-09, 17:59
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Κοκ. Μύλος
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από NikiforosGT
ΚΤΕΟ περνάς αν λαδώσεις, στο ιδιωτικό ίσως με τίποτα και στον δρόμο σε σκίσαν αν σε πιάσουν όπως είπα! εγώ περιμένω να φέρουν και πάω και βάζω τις νόμιμες μπροστά.
|
Ιδιωτικό πέρασα μόνο με το χαρτί της εγγύησης και τίποτα άλλο. Το ΚΤΕΟ δεν αποτελεί πρόβλημα.
|
|
a |
|
07-01-09, 18:09
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Δεσφινα
|
|
a
αυτο που λεει ο νικηφορος μαλλον θα ισχυσει απο δω και περα γιατι μιλησα σημερα με υπευθυνο που μου εδειξε και τον νομο και μου ειπε οτι η llumar δεν το εχει ακομα αυτη την πιστοποιηση,αλλα θα παω να ρωτησω και εκει που τα εβαλα να δω τι θα κανω;
07-01-09, 22:54
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
Αφού ρώτησα και εγώ και άλλοι ρε συ! συγκεκριμένα στο κατάστημα στο Νέο Ψυχικό και μου είπανε να πάω να την βγάλω! αλλά δεν έχουν ακόμα τις ζελατίνες τις επιτρεπόμενες. Αν δεν ίσχυε ακόμα γιατί πέφτουν πρόστιμα??? ο νόμος αυτός ισχύει ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ από τον Σεπτέμβριο μήνα για να μην πω και νωρίτερα. Απλά δεν μας έτυχε ακόμα να μας την χώσουν. Φτου φτου φτου μακριά!!!! Το κτεο αποτελεί πρόβλημα και μεγάλο απλά δεν έτυχε σε σένα φίλε μου. Εδώ μέσα δεν είπανε μερικοί πως είχαν πρόβλημα? και έχω διαβάσει και σε άλλα forums. Διαβάστε από την αρχή το forum εδώ να δείτε τι είπανε και οι προηγούμενοι. Εγώ επειδή περνάω προς τις 20 του μήνα θα πάω να βάλω αυτά που επιτρέπονται να είμαι νόμιμος, δεν γουστάρω να έχω προβλήματα, για 2 κ()λ()φυμέ, σιγά τα λάχανα.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη diafanh-psyxh : 07-01-09 στις 23:54.
|
08-01-09, 01:06
|
|
|
|
Περιοχή:
Λαμια
|
|
Για τον νομο το ηξερα οταν τα περασα.Ις γνωση μου τα εβαλα τα προβληματα και επειδη δεν μπορω να κυκλοφορησω ανετα μαλλον θα ξυλωσω τα 2 μπροστινα μεχρι να βρεθει λυση.Θα ειναι αχαρο ετσι αλλα τι να κανουμε
|
09-01-09, 10:35
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
Δεν είναι ανάγκη να μην έχει καθόλου (οδηγού-συνοδηγού) μπορείς να βάλεις τις επιτρεπόμενες. Η loumar που μιλήσαμε δεν τις έχει παραλάβει ακόμα, αναμένεται η παραλαβή και θα πάω και εγώ να τα αλλάξω.
|
|
γ |
|
09-01-09, 17:18
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Δεσφινα
|
|
γ
εμαθα οτι η εταιρεια που παρεχει πιστοποιημενες μεμβρανες οδηγου-συνοδηγου και παρμπριζ ειναι η MADICO inc USA .Ειδα ολη την φορμα πιστοποιησης και εμαθα κια την διαδικασια...
09-01-09, 20:41
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
όπως είπα παραπάνω πλέον όλες οι εταιρίες τις πιστοποιούν και αν έχουμε, και εφόσον έχουμε ή βάλουμε τις νόμιμες τις πιστοποιούμε μια χαρά! περισσότερα όταν πάω και εγώ να βγάλω πιστοποίηση από την Loumar.
|
20-01-09, 18:56
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
Σήμερα πήγα και έβγαλα την πιστοποίηση από το ίδιο μαγαζί που τις είχαν βάλει πριν πάρω εγώ ακόμα το αμάξι! πάντως τα μπροστινά οδηγού-συνοδηγού δεν τα άλλαξα και δεν μου σημείωσαν τίποτα γιαυτά. Το αυτοκολλητάκι πάνω δεξιά το κολάνε και στα επιτρεπόμενα τζάμια, αν και δύσκολα διακρίνεται. Τώρα θα δούμε, έχω και κάτι δερματικά προβλήματα :PPPppp θα βγάλουμε κανά χαρτάκι:P παραθέτω την πιστοποίηση:
|
|
r |
|
20-01-09, 20:26
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Δεσφινα
|
|
r
στην βεβαιωση γραφει οτι δεν σου εχουν βαλει στα μπροστα,τελικα εχεις ή δεν εχεις στα μπροστινα παραθυρα με τον νομο;
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Παρόμοια Θέματα
|
Θέμα |
Δημιουργός |
Forum |
Απαντήσεις |
Τελευταίο Μήνυμα |
Πρόστιμα για φιμε |
DimChem |
TOYOTA COROLLA E 12 |
16 |
07-01-15 14:52 |
ΦΑΝΑΡΙΑ ΦΙΜΕ |
corollakiato |
OFF TOPIC |
1 |
01-08-12 12:23 |
φιμε μεμβρανες |
miltosssss |
TOYOTA COROLLA E 12 |
15 |
07-03-12 18:27 |
φιμε τζαμια. |
Jim_Arahos |
SUPPORT |
12 |
26-04-11 18:45 |
Φιμε |
Fanis |
ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ |
25 |
30-08-05 20:40 |
Page generated in 0,17101192 seconds (81,86% PHP - 18,14% MySQL) with 42 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 04:25. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|